Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Kennedy Space Center

Læs mere om rejser til Kennedy Space Center

Spis frokost med en astronaut
Rejsetips indsendt af:
Lisbet Hansen
Nr. Åby
15. maj 2009

Spis frokost med en astronaut

Besøg Kennedy Airspace Center i Florida og mød en rigtig astronaut.

Mød en astronaut

Hvis turen går til Florida er det oplagt at besøge Kennedy Airspace Center. Allerede turen dertil er spændende.

Centret ligger i et lagunelandskab, og man skal køre på en dæmning dertil. På begge sider er der en kanal, hvor det vrimler med alligatorer - ingen russiske spioner her!

Vel ankommet til indgangen bliver man spurgt, om man ønsker at spise frokost med en astronaut. Det koster ikke ekstra, man skal bare fortælle, hvor mange man er og så møde op.

Man bliver lukket ind i et stort lokale og sammen med 100-150 andre bænket ved runde borde. Mens der bliver kørt en rumfartsfilm på store skærme, kan man forsyne sig af en lækker buffet, og når alle har fået tygget nogenlunde af munden, dukker en rigtig levende astronaut op og fortæller om sit liv og virke.

Den dag, vi var der, var det Jack Lousma, som ingen af os havde hørt om før; men han havde over 1000 timer i rummet bag sig og havde været med i Apollo-projektet sidst i 60-erne og først i 70-erne.
Så kunne publikum stille spørgsmål til ham, og han svarede smilende og veloplagt på alle de dumme spørgsmål, han havde hørt utallige gange før!

Til sidst kunne man stille op til fotografering sammen med ham og trykke ham i næven!

Min mand vaskede ikke hænder i dagevis, og ingen i vores omgangskreds er nu i tvivl om, at vi har snakket med en rigtig astronaut!

Se en raketopsendelse

Et andet tip er at gå ind på NASAs hjemmeside og se, om der er nogen opsendelser i den periode, hvor I skal være i området.

Vi fandt ud af, at der skulle sendes en satelit op og ved at spørge på hotellet, fandt vi en rigtig god plads med udsigt over lagunen. På det fastlagte tidspunkt steg en ildkugle til vejrs!

Hele seancen varede måske et minut; men det var det hele værd!

Kommentarer til rejsetips om Kennedy Space Center

Florida

27/09 2009 Jill
Hej Lisbeth, hvilket hotel refererer du til vedr opsendelse fra Kennedy Space Center? Jeg skal have min 5 årige søn med, hvilke aktiviteter appelere mest til børn? V h Jill
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Kennedy Space Center

Kennedy Space Center
Rejser til Kennedy Space Center
Denne side er udskrevet d. 18. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.