Billedet er fra Key West

Fakta

  • Strand
    Strand

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Banana Bay & Marina, Adult Only Resort

Tæt på Smathers Beach – og kun i gåafstand til Ernest Hemingways hjem og museum og Audubon House and Tropical Gardens, er Banana Bay Resort and Marina placeret.
Når du bor på hotellet træder du nærmest ud på stranden. Endvidere indbyder Banana Bay Resort and Marina til afslapning ved poolen eller i spaen. Gratis trådløs internetadgang er tilgængelig i fællesområderne.

Hotellets værelser har balkon eller gårdhave, og er alle udstyret med aircondition, kaffe-/temaskine og hårtørrer. Værelserne har mod tillægsgebyr internetadgang og Tv'et har satellitkanaler.

Personalet på Banana Bay Resort and Marina giver gerne en hjælpende hånd og kan arrangere alt fra bryllupsfaciliteter, catering ved begivenheder til udflugter. Trænger du til at røre dig findes der et fitnessrum på hotellet. Parkering er desuden gratis når du bor på hotellet.

Banana Bay Resort er kun tilladt for personer over 21 år - men børn over 16 år er tilladte hvis de er ifølge med voksne over 21 år.

Denne side er udskrevet d. 30. april 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/new-york/wyndham-new-yorker-hotel.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.