Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Key West

 • Key West - Ernest Hemingway

  Sales Manager i FDM travel
  (Bedømt af 2 personer)
  Under vores ophold i Key West lejede vi cykler, og som i så mange andre byer var det en fremragende og billig måde at opleve Key West på.
  Se hele rejsetippet
 • Key West - Sunset Cruise

  Sales Manager i FDM travel
  (Bedømt af 1 person)
  Når i er i Key West må i endeligt opleve et solnedgangs cruise – Sunset Sail med Fury Watersports. Hvorfor stå inde på Mallory Square presset sammen med 1000 andre når i kan gøre det fra søsiden.
  Se hele rejsetippet
 • Hummer-dage

  (Bedømt af 11 personer)
  30.11.11: Kåre Friis-Christensen
  Er man i Florida sidst i juli - og har planer om at besøge Florida Keys, kan man få sig en ekstra oplevelse, hvis man inden får undersøgt, hvornår hummer-jagten går ind.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Key West

Dyrt desillusionerende og dejlig
Rejsetips indsendt af:
Henrik Larsen
Farum
28. sept. 2008

Dyrt desillusionerende og dejlig

Hvis man nu er turister i USA, og som os en familie på fire der har lejet en lejebil i Florida, så er Key West et must - palmer, et behagligt klima og amerikansk frisind...

Den behaglige tropeø

Key west ligger ude for enden af alting i USA.
Bikerne kommer trillende i stor og små flokke, for at nå enden på den rejse, som mange af dem har planlagt i gennem lang tid. Det er som regel mænd godt oppe i årerne, der styrer den store Harley, mens mutter sidder bagpå. Når de efter deres lange roadtrip stiger af kværnen, skal det fejres med maner, og det blir det. Stemningen blir næsten lige så løssluppen, som en almindlig fredag i København. Bare bryster, øl der ikke skjules, og herrebrandertere der luftes offentlig. Det frisind tillader det stedlige politi, og amerikanerne vil virkelig gerne tro at de er frisindede, og at alt er lækkert.  På trods af dette, så er Key West faktisk en behaglig ø. De 2 døgn vi havde afsat, foregik ved poolen om dagen, og så kørte vi net Mallory for at se solnedgang, og opleve alle de optrædende.

Key west er et must see sted hvis man er i Florida. Tag rolig afsted, også selv om du har små børn. Hvis du bare vil dase ved poolen, så er hotellerne temmelige dyre. Fra ca 200 dollars og op. Men da det er en lang køretur, så tag en nat eller to, så du får tid til at slappe af, og nyde øen.

Seværdigheder
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Key West

Hoteller i Key West
Rejser til Key West
Denne side er udskrevet d. 20. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/spanien/spanien-gratis-tapas.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.