Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om USA

Læs mere om rejser til USA

Rejsetips af samme forfatter

Køb et National Park pass i USA
Rejsetips indsendt af:
Odense
10. marts 2011

Køb et National Park pass i USA

Mange danskere tager på en såkaldt road trip i USA enten i RV eller personbil med telt i bagagen. Et godt sted at overnatte på disse ture er USA's mere en 50 nationalparker.
Parkerne er smukke og som oftes har de utroligt gode forhold (campingplads med bænke, bord, bålplads, rene bad- og toiletforhold).

Hvis man planlægger at besøge diverse nationalparker i USA - hvadenten det er for at overnatte der eller bare nyde dem, så kan det betale sig at købe et National Parks and Federal Recreational Lands Pass – Annual Pass. Sådan et pas gælder et år fra købsdagen og koster ca. $80. Passet giver derefter adgang til de fleste nationalparker. Rejser man f.eks. to voksne og to børn, behøver man kun at købe et pas, da passet giver adgang til parkerne for ejeren af kortet + op til 3 personer. Altså sparer man 4xindgang, hver gang man viser kortet!!

Kommentarer til rejsetippet om USA

årspas til usa nationalparker

23/10 2015 Per mahncke
hvor på nettet kan man købe et Årspas ?

Er det rigtigt forstået at et kort er nok - da man kan tage 3 pers. med
ind, vi er fire voksne der rejser sammen !

Kan man "arve" et National Park pas fra andre?

24/06 2014 Lone Birch
Vi har nogle venner som har været i USA i år, og vi skal så senere på året, så nu kunne vi godt tænke os at vide om vi kan bruge det samme "pas" da det gælder et år.
Med venlig hilsen
Lone Birch.

Att. Hanne og Thomas

22/03 2011 Mette Søndergård
Hej Hanne og Thomas.
Nej, der er ikke campingpladser i alle nationalparker. I kan evt. gå på nettet og søge på de nationalparker, I påtænker at besøge. På hjemmesiderne vil I kunne finde information om overnatninmgsmuligheder. Der er heller ingen ekstra rabat på overnatning med passet i hånden, men hvis I bruger kortet mere end ca. 3 gange, så sparer I jo parkindgangen resten af jeres tur.
Go' fornøjelse og held og lykke.
Mette Søndergård

Camping

17/03 2011 Hanne
Vi kunne godt tænke os at vide, om der er campingpladser i alle nationalparker. Og får man eventuelt også rabat på camping, hvis man har sådan et pas?
Venlig hilsen
Hanne og Thomas

Kan købes

10/03 2011 Signe
Hej Rikke. National Park passene kan købes ved alle indgange til parker, hvor der skal betales entré. Så du kan blot vente med at købe det til første gang, du skal ind i en entré betalt park.
Rigtig god tur.

Hvor?

10/03 2011 Rikke Bertelsen
Hvor køber man sådan et henne?

Smart!

10/03 2011 Dennis Christiansen
Jeg planlægger netop sådan en tur med vægt på naturoplevelser og overnatninger i nationalparker. Så tak for tippet, for jeg kommer da nok til at spare en del penge :)
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til New York

Hoteller i USA
Rejser til New York
Denne side er udskrevet d. 18. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/egypten/egypten-nassersoeen.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.