Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Pas og visumregler

Læs mere

Huskeliste til din næste rejse
Rejsetips indsendt af:
Charlotte Kronborg
Herlev
15. jan. 2009

Huskeliste til din næste rejse

Hvordan man husker at få alt med på din næste rejse, uanset om det er en weekendrejse eller længere ferie.

Inden afrejsen - hvem elsker at pakke kuffert ?

De fleste elsker at rejse, men hader at pakke.

Vi har lavet en liste på computeren hvor ALT bliver skrevet på. Vi har en liste for hver person og en diverseliste. Der er skrevet alt på, hvad der kunne tænkes at skulle med. Lige fra badetøj til skistøvler, øloplukker, spil, thermometer o.s.v.

Når vi så pakker, er det bare at løbe listen igennem, finde tingene frem og krydse af på listen. Kommer der nye ting til, bliver de skrevet ind, så de står der næste gang. Er der noget der ikke skal med på turen, så krydses det bare af, som om det var pakket. Når hele listen er afkrydset, ja, så burde man have husket det hele. På den måde er man fri for den sædvanlige tanke; hvad er det nu vi har glemt!

Kommentarer til rejsetips om Pas og visumregler

Lav en mappe og en kopi

06/02 2011 Flemming Thorup
Lav en mappe med billetter, adresser du skal bruge på turen, og adresser du skal bruge til postkort hjem. Man kan aldrig have nok adresser med sig.
Lav en kopi af det hele til en ekstra mappe. Her skal du også have kopi af pas, visum og kreditkort, så du kan se numrene, hvis uheldet er ude.
Mappe 1 skal med i håndbagagen og mappe to i kufferten, så kan du næsten altid få fat i papirerne.

Husk også at checke, om du kan huske koderne til kreditkort. Nogle kreditkort har begrænsninger for, hvor meget du kan hæve. Det kan give problemer, hvis du skal bruge penge til billetter eller hotel.

suplement til ferien

19/01 2009 Kirsten Nielsen
Det er en god ide, med lister på PC hvad man skal huske til ferien og så revidere den år for år. En anden god ide er at lave en liste til de pårørende herhjemme med bestemmelsessted og bilnummer og bilmærke, samt hvis uheldet er ude også hvad der skal kontaktes herhjemme af forsikring, fagforening m.v. Også hvis det er charterrejse man benytter, er det en god ide at tage kopi af pas og billetter, samt have et nummer til at spærre sin mobil og telefon. Hermed ønskes en god ferie.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om Kør-selv-ferie

Hoteller i USA
i Koer selv tips
Denne side er udskrevet d. 22. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/hoteller/spar-paa-hoteller-i-usa.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.