Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om USA

Læs mere om rejser til USA

Rejsetips af samme forfatter

Krydstogt - En på alle måder helt igennem vidunderlig rejseform.
FDM travel rejsespecialist
Per V. Henningsen Telefon: 70 28 13 48

Krydstogt - En på alle måder helt igennem vidunderlig rejseform.

Har du ikke allerede prøvet at være på krydstogt, så prøv det! Har du været af sted, så ved du med garanti hvor fantastisk det er, og du glæder dig, som jeg, helt sikkert til at skulle af sted igen.
Hos FDM travel samarbejder vi (primært) med Royal Caribbean, og vi tilbyder dermed deres krydstogter fra Royal Caribbean, Celebrity Cruises, og Azamara Cruises.

Når man står foran valget af krydstogt, er der nogle forhold man bør overveje. F.eks.:

Er destinationerne, havnene skibet anløber, det vigtigste? Eller er selve skibet og dets fasciliteter det vigtigste? Meget overordnet kan man sige, at de største skibe fra Royal Caribbean (med op til ca. 5.400 gæster ombord) sejler på de mere traditionelle ruter og lægger til ved kendte større steder. De mindste skibe fra Azamara Cruises (med max. 700 gæster ombord) sejler på mere unikke ruter og kan lægge til ved mindre og knapt så besøgte steder.
De største skibe har naturligvist flest fasciliteter ombord, hvor de mindste "kun" har hvad man har brug for.

Når man så har valgt hvilket krydstogt skib/rute man ønsker, skal der vælges kahyt. Indvendig? Udvendig med vindue? Eller udvendig med egen balkon? Mit råd skal ganske kort være: hør altid prisforskellen de forskellige kahytstyper imellem. Det behøver ikke altid koste meget mere at have en kahyt med egen balkon. Og det er det hele værd! At få morgenmaden bragt med room service, og nyde den siddende på sin egen balkon. Eller at kunne sidde på balkonen og nyde en drink eller en kop kaffe, før eller efter aftensmaden. Det er ren luksus, og stærkt vanedannende.
Nyder en is-the på dækket (den var vist fra Long Island ?)
Nyder en is-the på dækket (den var vist fra Long Island ?)

Dyrt? Nej!

Det er en misforståelse, at det skulle være dyrt at rejse på krydstogt. Skal vi se på hvad man får for pengene? Du bor i en kahyt svarende til et værelse på et luksushotel. Du ankommer til en ny spændende destination hver dag, og du skal kun pakke dine ting ud første dag og sammen igen sidste dag. Skibene tilbyder typisk alle former for underholdning, som f.eks. swimmingpools, jacuzzi, fitness center, casino, teater, samt naturligvist forskellige barer, caféer og restauranter. De fleste måltider (inkl. room service) og visse drikkevarer er med i prisen. Alle skatter, afgifter og drikkepenge til personalet er også betalt hjemmefra. Det er helt klart min oplevelse, at man på et krydstogt får utroligt meget for pengene.
Klar til et lækkert aftensmåltid i restauranten.
Klar til et lækkert aftensmåltid i restauranten.

Kun for ældre mennesker? Nej!

Krydstogter er så absolut også for unge mennesker og børnefamilier. Men vælg det rigtige skib og det rigtige krydstogt! Jeg vil anbefale rejsende med små og mindre børn, at se på Royal Caribbean og deres store skibe. Eller Celebrity Cruises, som er et særdeles interessant produkt der placerer sig mellem Royal Caribbean og Azamare Cruises, hvad angår skibenes størrelse og fasciliteter ombord m.v. For rejsende uden børn, og for hvem ren afslapning og gourmet mad er ønsket, kan jeg anbelafe den luksus man finder hos Azamara Cruises.

Kort og godt. Krydstogter ER på alle måder en helt igennem vidunderlig rejseform. Kontakt mig gerne, så finder vi sammen helt sikkert også det rigtige krydstogt til Jer.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Per V. Henningsen s profilside

Læs mere om rejser til New York

Hoteller i USA
Rejser til New York
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.