Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Tilbud på krydstogter

Krydstogter i USA

Vi tilbyder krydstogt i USA til en lang række spændende destinationer. Vil du have i pose og sæk? Så kombinér krydstogtets behagelige afslapning med kør-selv-feriens spændende oplevelser. 

Hils fx på alligatorerne i Everglades eller besøg Kennedy Space Center med legendariske Cape Canaveral, hvis du sejler fra Florida. Her kan du læse mere om billeje og kør-selv-rundrejser i USA. 

Vil du vide mere om krydstogt kombineret med kør-selv-ferie? Så ring til vores USA-specialister på 70 11 60 11 og få et tilbud, der matcher dine ønsker til rute, pris og komfort.

Udvalgte krydstogter med Royal Caribbean og Celebrity Cruises

Krydstogter for enhver smag - oplevelser i USA til vands, via floder, langs kyster og til lands

Forestil jer, at I ligger tilbagelænet i en stol på soldækket på et krydstogtskib, mens en let brise får paraplyen i drinken til at bevæge sig. I er på krydstogt i Caribien, og nye oplevelser kommer sejlende til jer hver eneste dag.

Krydstogter er for alle, der vil nyde en ferie med store oplevelser ombord og spændende oplevelser på eksotiske øer og i levende byer. Masser af danskere har fået øjnene op for krydstogtets afslappende ferieform, hvor I bare skal pakke bagagen ud en gang og så nyde turen og at blive forkælet undervejs på jeres flydende luksushotel.

Et krydstogt er en totalferie, hvor langt det meste ombord er betalt på forhånd, inklusive helpension. I kan altså for alvor koble af fra hverdagen og nyde oplevelserne efterhånden, som de kommer til jer. Undervejs lægger skibet til i forskellige byer og på forskellige øer, og dermed er et krydstogt også en enestående mulighed for at besøge fx De Vestindiske Øer.

I kan også kombinere en kør-selv-ferie i Florida med et krydstogt ud af Miami, Fort Lauderdale eller Port Canaveral, der er Orlandos havneby. Denne kombination giver jer mulighed for på en og samme rejse, at opleve det bedste af Florida og Caribiens historie og bountystrande. Krydstogter har forskellig varighed, typisk 3-14 nætter, så det er altid muligt at finde en tur, der passer ind i jeres program.
Tag på en totalferie til søs

Tag på en totalferie til søs

Amerikanske krydstogtskibe har stor fokus på luksus, wellness og komfort. De store skibe hos fx Royal Caribbean Cruise Line og Celebrity Cruises har alt fra kasinoer, restauranter, natklubber, teatre, motionscenter til skøjtehaller og 18-huls golfbaner på skibene.

Aktivitetsfyldte krydstogter er ideelt for familier

Royal Caribbean Cruise Line tilbyder aktivitetsfyldte krydstogter, som er den oplagte ferieform for familier, og der er noget for enhver, både store og små.

De 22 fantastiske skibe - heriblandt verdens største krydstogtsskib - har mange faciliteter om bord og kan rumme fra 2.000-5.500 gæster.

Så hvorfor ikke tage ud på din og din families største eventyr til søs, hvor I blandt andet kan skue ud over Den Mexicanske Golf, mens I kravler til tops på klatrevæggen eller oplever et imponerende skøjteshow med fascinerede kostumer og musik.
Eksklusive krydstogter for livsnydere

Eksklusive krydstogter for livsnydere

Celebrity Cruises tilbyder eksklusive og elegante krydstogter for livsnydere. Dette er krydstogtet for dig, der gerne vil have det lille ekstra.

De 11 lækre skibe med plads til 1.900-3.000 gæster er udført i et unikt design med fokus på velvære, og de står klar til at gøre din ferie til noget helt specielt.

Så hvis du gerne vil forkæles og nyde en afslappende ferie, hvor kvaliteten er i højsædet, har du fundet det med Celebrity Cruises, for det er designet specielt til dig.
Afslappede luksuskrydstogter for feinschmeckere

Afslappede luksuskrydstogter for feinschmeckere

Azamara Club Cruises tilbyder krydstogter med unikke destinationer og udflugter. De to lækre, klassiske og eksklusive skibe med plads til 694 gæster og 408 besætningsmedlemmer venter på dig med enestående oplevelser i land, fantastisk service og eksklusiv mad.

Du vil elske de steder, hvor Azamara Club Cruises tager dig hen. Det gælder, hvad enten du drømmer om en lille, idyllisk caribisk ø, et kulturelt højdepunkt i middelhavslandene eller en storby med masser af kulturelle tilbud.

Så læn dig tilbage og oplev et krydstogt i særklasse, hvor skibene og servicen kun bliver overgået af det fantastiske kulinariske udbud om bord.
Unikke flodkrydstogter med American Queen Steamboat Company

Unikke flodkrydstogter med American Queen Steamboat Company

American Queen Steamboat Company giver dig mulighed for at opdage USA på en helt ny måde. Lad eventyret udfolde sig for øjnene af dig, mens du glider stille op ad floder som Mississippi, Columbia eller Snake Rivers i en ægte hjuldamper. American Queen Steamboat Companys tre skibe sætter nye standarder for forplejning og faciliteter, og du kan forvente flodkrydstogter som bringer dig helt tæt på det store eventyr.

Mærk roen sænke sig og hvordan hverdagen bliver et diffust minde, mens du passerer gennem USAs gamle vandveje, som emmer af historie og nostalgi. Få en oplevelse for livet - læs mere om American Queen Steamboat Company.
Hvem tager på krydstogt?

Hvem tager på krydstogt?

Om du rejser med venner, familie, mand, kone, kæreste eller alene, så er du ikke den eneste. Krydstogter er simpelthen for alle, og det er meget let at falde i snak med nye mennesker, få nye venner eller blot en hyggelig snak med de mange andre gæster om bord. Gæsterne er fra mange nationaliteter og skibets personale ligeså. På den måde kan du komme helt tæt på en stribe andre kulturer samtidig med, du lader dig forkæle om bord.
Tag børnene med til søs

Tag børnene med til søs

At krydstogter ikke egner sig til børnefamilier er en udbredt misforstået holdning og intet kunne ligge længere fra sandheden. Rejseformen kan du sammenligne med et ophold på et familiehotel af meget høj standard med helpension. I har jeres private kahyt, som hver dag flytter sig til nye, spændende steder. Samtidig er du sammen med din familie, og børnene kan møde jævnaldrende legekammerater. Og bedst af alt – du er fri for at rede senge, lave mad, tænke på aktiviteter og underholdning – alt dette sørger skibets personale og faciliteter for.

Start nu! Det er let at bestille dit krydstogt i USA og Canada

Vis liste med krydstogter
Denne side er udskrevet d. 24. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/frankrig/paris/overnatninger/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.