Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om USA

Læs mere om rejser til USA

Krydstogter
Rejsetips indsendt af:
Ikast
26. sept. 2011

Krydstogter

Vi er en familie på fem. to voksne og tre børn. Som nu er ved at være store. Vi har siden 2005, været på flere krydstogter, So startede med Thomso Spirit, ved ud fra Tenerife.
Vi sejlede i en uge og det er noget af det mest fantastiske vi nogen sinde har prøvet. Vi kom til alle de kanariske øer. og bare det at komme til et nyt sted hver morgen er det smukkeste man kan forstille dig. Året efter var det Rødehavet, Suez, jordan mm også skønt. Så har vi prøvet Miami, Los Angeles, Carribien, alle ungerne incl os selv elsker dennne rejsemåde. Alt mad er free og man kan tilkøbe øl, drinks mm. Men på cruise skibene kan man købe soft drinks, altså cola mm til ca 4 dollars om dagen. Kaffe, vand mm er gratis. Der bliver gjort rent i kahytterne to gange om dagen. Maden er en oplevelse i sig selv. Man kan få alt fra tre retters menu til pizza, suchi, ta selv buffet mm.

Der er vandland og legerum, barnepiger mm på og sidst men ikke mindst, motionscenter, som behøves med alt det lækre mad og kager der servers ombord. Vi booker selv cruise og fly og derfor det ikke kun for de rige og smukke, der kan komme på cruise. Der er kun en ting af sige.
PRØV DET. Vi er klar til at besvare flere spørgsmål om alt fra booking af cruise, billeje i USA, Hotelleje, Kørsel rundt i Californien mm

Aktiviteter
Krydstogt, Krydstogt

Kommentarer til rejsetippet om USA

At bestille cruise når man ikke er amerikaner...

02/10 2012 Marianne
Hej Susanne.

Min mand og jeg skal til Florida i 24 dage til november, og har kigget på masser af cruises på nettet. Vi vil gerne til Caribien i ca. en uge med afgang fra en hvilken som helst havn i Florida.
Det ser dog ut til, at alle de lave priser man kan finde på diverse US sites kun er for dem der er bosiddende i USA. At bestille cruise fra en dansk turoperatør bliver simpelthen ALT for dyrt for os - hvad gør vi??

Spørg bare

14/04 2012 Susanne
I er alle velkommen til at ringe eller skrive på mail, der er kommet endnu et krydstogt på i Cartibien øst og vest. Og en på trapperne til Asien to uger. Bare skriv

Florida

29/01 2012 Ane Pedersen
Kan det mon betale sig at vente med at købe cruises i allesidste øjeblik, hvor man er derover og altså få dage før??

Venligst Ane

krydstogt til sommer

01/12 2011 Mette Birk
Hjæææl, vi er en familie på fem personer, og har rejst en del i USA, hvor vi altid kan få lov til at sove 5 personer på 2 queens size beds. Vores børn er ikke større end vi sagtens kan gøre det. Men når vi selv prøver at booke cruise, ender vi altid med de dyreste kahytter, da vi ellers ikke kan være der, og 2 kahytter kan jeg ikke få lov til at booke på én gang. Hvad skal vi gøre, når vi gerne vil gøre det billigst muligt, og selv plejer at booke alt for hotel, fly og biler ?
På forhånd tak,
Mette

første krydstogt

17/11 2011 Jennifer
Tak fordi du har en fantastisk gennemgang. Vi tænker på booking med Thomson til Det Røde Hav til næste år, men vi har aldrig krydstogt, før vi føler meget nervøs. Vi er glade for du havde en god tid.

Krydstogt

16/11 2011 Per
Hej..

Det lyder jo vildt fedt. Vi overvejer selv at booke et cruise.Bookede I jeres cruise på destinationen eller hjemmefra? Og hvad betalte I ca. pr. person for et cruise i Caribien?

MVH Per
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til New York

Hoteller i USA
Rejser til New York
Denne side er udskrevet d. 22. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/forfatter/heidi-netopil-stoevring.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.