Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Las Vegas

 • MyVegas

  30.04.15: Annette

  Netop hjemvendt efter en skøn uge i Las Vegas, som bød på en masse spændende oplevelser. Det var mit andet besøg i byen og vi valgte at rejse i april på grund af det herlige vejr - første ophold blev for mig ødelagt af den brændende juli varme, som gjorde det svært at opholde sig udenfor.
  Se hele rejsetippet
 • Familietur med et snert af drengerøvstur

  (Bedømt af 3 personer)
  17.02.14: Tanya
  Las Vegas fortjener sit eget traveltip.
  Mange har skrevet om hvad man skal og ikke skal i spillebyen, men ingen havde alligevel forberedt mig godt nok...
  Se hele rejsetippet
 • Helikoptertur til Grand Canyon - og champagne i dalen

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 41 personer)
  25.05.13: Ruddi Andersen
  Boulder City, Nevada, USA…ca. 35 km fra Las Vegas.

  Dette siger ikke mange ret meget.

  Men ud over at Boulder City er den eneste by i Nevada hvor Casino og gambling er ulovligt, så er denne ”ørkenby” også hjemsted for Boulder City Airport – porten til flyvninger ud over Grand Canyon.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Las Vegas

Rejsetips af samme forfatter

Hoover Dam
Sales Manager i FDM travel
Morten Kirkegaard

Hoover Dam

Las Vegas er der meget delte meninger om, men jeg er helt klart en kæmpe fan af denne oplyste ørkenby, hvor temperaturen hele året rundt er mellem 30 til 40 grader.
I dette rejsetips vil jeg ikke fortælle om Las Vegas, og hvorfor den er så fantastisk, men derimod om Hoover Dam, som ligger cirka 45 minutters kørsel fra Las Vegas.

Igen et must see - Hoover Dam er et imponerende bygningsværk, en kæmpe dæmning, som kan genere elektricitet til over en million hustande.
Hoover Dam

Jeg kan på det varmeste anbefale alle at besøge Visitor Center – her kan i på nærmeste hold opleve, hvordan hundrede vis af bygningsarbejdere arbejdede på dette projekt i knapt 4 år. Fortsæt endeligt herefter med på den guidede rundvisning og kom med ned i bunden af dæmningen og se de kæmpemæssige turbiner.

På et af mine billeder kan i skimte opførelsen af den nye motorvej, som erstatning for den meget trafikerede landevej som forbinder de to stater Nevada og Arizona.

Husk altid at besøge Hoover Dam sidst på eftermiddagen eller tidligt om morgenen – ellers kan det være en meget varm oplevelse.

Seværdigheder
Arkitektur

Kommentarer til rejsetippet om Las Vegas

Sublimt byggeri

22/07 2011 Mette Søndergård
Det giver et helt sug i maven af forventning, når jeg jeg ser billeder af Hoover Dam. Jeg kan næsten ikke vente til den dag, jeg endelig kan få lov at opleve den og The Hoover Dam Bypass md egne øjne.

Jeg er meget fascineret af dæmnings historie og hele den tidslomme der kaldes The Great Depression. Selv har jeg oplevet The Grand Coulee Dam i staten Washington, som blev påbegyndt kun få år efter Hoover Dam. Den kan også anbefales!

Vh.

Mette
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Morten Kirkegaards profilside

Læs mere om rejser til Las Vegas

Hoteller i Las Vegas
Rejser til Las Vegas
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.