Lad os gøre din ferie bedre

Sales Manager i FDM travel
Morten Kirkegaard
Hoover Dam

Hoover Dam

Las Vegas er der meget delte meninger om, men jeg er helt klart en kæmpe fan af denne oplyste ørkenby, hvor temperaturen hele året rundt er mellem 30 til 40 grader.
I dette rejsetips vil jeg ikke fortælle om Las Vegas, og hvorfor den er så fantastisk, men derimod om Hoover Dam, som ligger cirka 45 minutters kørsel fra Las Vegas.

Igen et must see - Hoover Dam er et imponerende bygningsværk, en kæmpe dæmning, som kan genere elektricitet til over en million hustande.
Hoover Dam

Jeg kan på det varmeste anbefale alle at besøge Visitor Center – her kan i på nærmeste hold opleve, hvordan hundrede vis af bygningsarbejdere arbejdede på dette projekt i knapt 4 år. Fortsæt endeligt herefter med på den guidede rundvisning og kom med ned i bunden af dæmningen og se de kæmpemæssige turbiner.

På et af mine billeder kan i skimte opførelsen af den nye motorvej, som erstatning for den meget trafikerede landevej som forbinder de to stater Nevada og Arizona.

Husk altid at besøge Hoover Dam sidst på eftermiddagen eller tidligt om morgenen – ellers kan det være en meget varm oplevelse.

Seværdigheder
Arkitektur

Kommentarer til rejsetippet om Las Vegas

Sublimt byggeri

22/07 2011 Mette Søndergård
Det giver et helt sug i maven af forventning, når jeg jeg ser billeder af Hoover Dam. Jeg kan næsten ikke vente til den dag, jeg endelig kan få lov at opleve den og The Hoover Dam Bypass md egne øjne.

Jeg er meget fascineret af dæmnings historie og hele den tidslomme der kaldes The Great Depression. Selv har jeg oplevet The Grand Coulee Dam i staten Washington, som blev påbegyndt kun få år efter Hoover Dam. Den kan også anbefales!

Vh.

Mette
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mail-adresse)
Kommentar

Besøg Morten Kirkegaards profilside

Læs mere om rejser til Las Vegas

Hoteller i Las Vegas
Rejser til Las Vegas

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Las Vegas

Læs mere om rejser til Las Vegas

Rejsetips af samme forfatter

Denne side er udskrevet d. 22. august 2014 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.