Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Las Vegas

 • MyVegas

  30.04.15: Annette

  Netop hjemvendt efter en skøn uge i Las Vegas, som bød på en masse spændende oplevelser. Det var mit andet besøg i byen og vi valgte at rejse i april på grund af det herlige vejr - første ophold blev for mig ødelagt af den brændende juli varme, som gjorde det svært at opholde sig udenfor.
  Se hele rejsetippet
 • Familietur med et snert af drengerøvstur

  (Bedømt af 3 personer)
  17.02.14: Tanya
  Las Vegas fortjener sit eget traveltip.
  Mange har skrevet om hvad man skal og ikke skal i spillebyen, men ingen havde alligevel forberedt mig godt nok...
  Se hele rejsetippet
 • Helikoptertur til Grand Canyon - og champagne i dalen

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 41 personer)
  25.05.13: Ruddi Andersen
  Boulder City, Nevada, USA…ca. 35 km fra Las Vegas.

  Dette siger ikke mange ret meget.

  Men ud over at Boulder City er den eneste by i Nevada hvor Casino og gambling er ulovligt, så er denne ”ørkenby” også hjemsted for Boulder City Airport – porten til flyvninger ud over Grand Canyon.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Las Vegas

Rejsetips indsendt af:
Mia Alfsen
Nakskov
15. okt. 2010

Ikke alt er som det ser ud i Vegas

Der er stor forskel på hvad man må markedsførings mæssigt i Danmark og USA, følgende kan både være en advarsel eller et tip.

Gratis billetter...på en måde

Da vi var i Las Vegas på vores rundrejse i USA, havde vi bestemt os for at se en Titanic udstilling. Vi boede på Luxor, og da det er et kæmpe hotel, kunne vi ikke lige umiddelbart finde ud af, hvor vi skulle købe billetter. Vi bliver så stoppet af en dame i blåt jakkesæt på hotellet, hun ville gerne hjælpe os og kunne skaffe os et super tilbud, vi kunne få Titanic udstillingsbilletter og gratis kuponer at spille og spise for, hvis vi ville tage ud og kigge på et lejlighedshotel de var ved at bygge, de ville bare gerne have folks mening om stedet kontra et hotel, som det vi boede på nu, det ville ikke tage mere end 1 times tid. Jeg elsker gratis ting, og tænkte, at det var da et super tilbud. (Det er her at min mand mindede mig om, at man aldrig får noget gratis - og det gjorde vi heller ikke) Vi skal bare møde op senere på eftermiddagen, så har de en bus til at køre os hen til stedet. Og det er faktisk først da jeg sidder i deres bus, med mit fine navneskilt at det går op for mig, at vi er på vej til en time share præsentation!!! Det var bare ikke gået op for mig, fordi de her mennesker jo stod i jakkesæt inde på hotellet.

På stedet blev vi efter alle kunstens regler, vist rundt og fik alle mulige fine regnestykker og vi sagde selvfølgelig NEJ hele vejen. Til sidst kom vi da også igennem, og fik vores gratis billetter og mad/spille kuponer. Det tog dog over 4 timer, og det var ikke lige det, vi havde regnet med at bruge en dag i Las Vegas på. Men vi kunne høre, at mange gjorde det for alle de gratis ting man kunne få, så er budgettet stramt, og har I ikke noget imod at tilbringe en eftermiddag med at sige nej til det fantastiske timeshare tilbud, så er det en god måde at tjene til sit ophold i Las Vegas. Ellers så pas på, for hvis tilbuddet lyder lidt for godt til at være sandt, så er det, det også, og de kan altså godt sælge varen derovre i USA.

Seværdigheder
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Las Vegas

Hoteller i Las Vegas
Rejser til Las Vegas
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/new-york/swing-is-the-thing-i-46th-street.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.