Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Las Vegas

Læs mere om rejser til Las Vegas

MyVegas
Rejsetips indsendt af:
Annette
København
30. april 2015

MyVegas


Netop hjemvendt efter en skøn uge i Las Vegas, som bød på en masse spændende oplevelser. Det var mit andet besøg i byen og vi valgte at rejse i april på grund af det herlige vejr - første ophold blev for mig ødelagt af den brændende juli varme, som gjorde det svært at opholde sig udenfor.
Mit tip til denne skøre, uvirkelige og herlige by omhandler en måde hvorpå man allerede hjemmefra kan spille sig til gode gratis oplevelser, hvis man planlægger tidligt.

Spillet hedder MyVegas. Jeg fandt det tilfældigt på nettet da jeg for et år siden begyndte at researche til ferien. Flere steder var der beskrivelser fra glade rejsende, som havde fået gratis nætter på hoteller, buffeter, show billetter osv. Jeg var ret skeptisk til at begynde med - man får jo ikke noget gratis.

Under alle omstændigheder downloadede jeg MyVegas appen på min iPhone og gik igang. Der er nu to apps (slots og black jack). Man kan også spille på Facebook og man skal have en Facebook konto koblet til spillet. Derudover skal man melde sig ind i MLife, hvilket er gratis og nemt. Selve MLife kortet henter man på hotellet og det giver rabatter forskellige steder. Jo mere man bruger kortet, jo flere point får man. Det kan også sættes i spilleautomaterne, så man også her samler point for hver $ man bruger. Disse point kan så bruges på freeplay, buffeter osv. Vi opnåede dog aldrig point nok.

Reglerne for hvordan man spiller vil jeg ikke komme ind på, da det fint er beskrevet på nettet. Hele formålet med spillet er dog vigtig - det gælder om at samle så mange guldmønter ind som overhovedet muligt. Det tager sin tid på telefonen, men går lidt hurtigere på Facebook. Disse guldmønter kan man nemlig bruge til at købe rewards for så som showbilletter, buffeter, freeplay og meget mere. I appen kan man trykke på rewards og se de forskellige hoteller der deltager i spillet og hvad de kan byde på.

Det er MEGET vigtigt at læse det med småt før man vælger en reward. Ofte gælder den f.eks. kun enkelte dage, skal bruges inden 90 dage, køb en få en gratis osv. Man kan dog godt få refunderet sine guldmønter, hvis man har fortrudt.

Man kan max vælge tre rewards pr. spiller og her er hvad vi fik:

1. 2 gratis billetter til Zarkana (139$ pr. stk)
2. 1 gratis billet til Love, Beatles (143$)
3. 1 gratis billet til Love, Beatles (143$)
4. 1 gratis billet til Terry Fator mod køb af en billet (140$)
5. Frokost buffet på Bellagio for to (50$)
6. 1 gratis billet til The Secret Garden (20$)

Ved show billetterne ringede jeg til MyVegas for at reservere dato og tid efter at have købt rewarden. Meget nemt og de er søde og flinke. Brugte Skype og så kostede det næsten intet. Billetterne og de andre rewards hentede vi så ved Mlife kontoret på hotellerne.

Derudover fik vi fire monorail billetter (5$ pr. stk) hver samt nogle ting hos Hexx slik butik. Disse rewards, samt nogle andre, falder uden for reglen om max. tre pr. spiller. Læs mere herom på nettet.

Alt i alt har vi sparet en masse penge, som gjorde at vi kunne bo på Mirage - et skønt hotel med god beliggenhed. Derudover kører bussen CX næsten lige til døren fra lufthavnen til 2$ pr. vej i stedet for en dyr taxa.

Hjemmesider som Groupon.com, TravelZoo.com samt smartervegas.com er rigtig gode til at finde tilbud på mad og ture.

Rigtig god fornøjelse med at samle guld.

Underholdning
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Las Vegas

Hoteller i Las Vegas
Rejser til Las Vegas
Denne side er udskrevet d. 19. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/thailand/bangkok/dykkercertifikat-paa-koh-tao.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.