Billedet er fra Las Vegas

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Palms Place Hotel & Spa

Luksuriøst hotel, nær The Stipe, her er alt hvad der skal til for et luksus ophold
Palms Place Hotel & Spa tilbyder noget for enhver smag, her er spa, kasino samt et bredt udvalg af restauranter og natklubber. Hovedgaden Las Vegas Strip ligger 3 gader fra hotellet.

På 6. etage af hotellet finder I den cirka 4.500 m² store moderne pool med vandfald og stenhave. Den cirka 8.000 m² store swimmingpool i stueetagen er omgivet af 3 barer, og der afholdes levende koncerter om sommeren. Skal I have lidt ro, kan man slappe af i det tyrkiske bad.

Den moderne bøfrestaurant N9NE, som er en af de 9 karakteristiske restauranter på Palms Place, serverer modnede bøffer samt friske fiske- og skaldyrsretter. Der er også en kaviarbar. Cafe 6 tilbyder solid café-menu med udsigt over Palms Places pool.

De moderne værelser på Las Vegas Palms Place Hotel and Spa er flotte og har gulv til loft-vinduer, tekøkken samt marmorbadeværelse. Der er desuden 42" plasma-tv med fladskærm samt WiFi

Orleans Arena ligger 1 gade fra Palms Place Hotel and Spa. McCarran Internationale Lufthavn ligger 15 minutters kørsel fra hotellet.


Denne side er udskrevet d. 29. april 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/england/london/travelodge-london-kings-cross-royal-scott.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.