Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Las Vegas

 • MyVegas

  30.04.15: Annette

  Netop hjemvendt efter en skøn uge i Las Vegas, som bød på en masse spændende oplevelser. Det var mit andet besøg i byen og vi valgte at rejse i april på grund af det herlige vejr - første ophold blev for mig ødelagt af den brændende juli varme, som gjorde det svært at opholde sig udenfor.
  Se hele rejsetippet
 • Familietur med et snert af drengerøvstur

  (Bedømt af 3 personer)
  17.02.14: Tanya
  Las Vegas fortjener sit eget traveltip.
  Mange har skrevet om hvad man skal og ikke skal i spillebyen, men ingen havde alligevel forberedt mig godt nok...
  Se hele rejsetippet
 • Helikoptertur til Grand Canyon - og champagne i dalen

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 41 personer)
  25.05.13: Ruddi Andersen
  Boulder City, Nevada, USA…ca. 35 km fra Las Vegas.

  Dette siger ikke mange ret meget.

  Men ud over at Boulder City er den eneste by i Nevada hvor Casino og gambling er ulovligt, så er denne ”ørkenby” også hjemsted for Boulder City Airport – porten til flyvninger ud over Grand Canyon.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Las Vegas

"Vores" biler under rast.
Rejsetips indsendt af:
Per Blohm
Hobro
15. okt. 2010

Sulten i Arizonas ørken

En tur i bil i Arizona byder på lange afstande, så det at finde et spisested kan - i modsætning til i USA's byer - pludselig blive et problem.
Rosie's Diner.
Rosie's Diner.

Boligbytte

På en boligbytteferie i Phoenix forstaden Mesa i Arizona i 2007, besluttede vi os for at gøre turen til Las Vegas i "vore" 2 biler, der var en del af boligbytteaftalen. Familiens 7 personer fordelte sig i de to biler - Ford F150 pick up og Nissan Xterra - og så gik det ellers nordpå ad Highway 93. For at kunne snakke sammen mellem de to biler, havde vi anskaffet os et sæt walkies. Det virkede fortræffelig - sålænge vi var indenfor en afstand af ca. 2 kilometer. Sommervarmen i Arizona i juli er overvældende, så der blev sat stor pris på klimaanlæget i de to biler. Fordelingen i bilerne var nærmest selvskreven: "De gamle" og familiens teenager måtte tage til takke med familiebilen Nissan, men de to unge par slængede sig i flysæderne i trucken, der ikke savnede hverken komfort eller motorkraft - takket være en 4,7 liters motor med 8 cylindre.
Uden mad og drikke...

Uden mad og drikke...

Efter et par timers kørsel ud af den endeløse highway, begyndte sulten at melde sig. Aftalen blev via walkien, at vi skulle holde ind ved næste passende spisested - der blev vist også nævnt noget om et toilet! Det viste sig bare, at der ikke var noget der bare mindede om civilisation den næste 1½ times kørsel. Men endelig - og her skal "in the middle of nowhere" nærmest tages bogstavelig - kom der en lille rasteplads med en enkelt mindre spisested.

Rosie's Diner

Stedet hed Rosie's Diner og lignede mest af alt et større skur. Men sulten og toilettrangen var nu uimodståelig, så vi gik ind. Man kunne straks se, at stedet stod i skarp kontrast til McDonald's og Burger Kings sterile atmosfære, og der blev vist rynket lidt på næsen! Men hvad var alternativet? Efter Rand McNally's kort - ca. 2 timers kørsel til næste by - Kingman. Vi bestilte husets burger og håbede det bedste, og en Diet Coke (bottled) går man jo ikke gal af. Servitricen havde - trods sin unge alder - ikke alle tænder i behold, kunne vi se, og da køkkendrengen lidt senere kom ind med vore burgere, var han også som taget ud af en hillbilly film. Familiemedlemmerne der havde været et smut på toilettet, kunne berette, at et kig ind i køkkenet, som man passerede på vej til toilettet, afslørede en orden og en hygiejne der ikke ville give mange smilies hjemme i Danmark. Nå men burgeren var serveret, og den var som vor mor laver den over there. Stor, saftig og veltilberedt. Så vore bange anelser blev gjort til skamme.
Det lokale spisested

Det lokale spisested

Eftersom Rosie's Diner var det eneste spisested i området, tiltrak det naturligvis også de lokale - der til forveksling lignede personalet. Jeg kan med sikkerhed sige, at vi var de eneste turister der var der på det tidspunkt, så det må siges at være en ægte amerikansk oplevelse. Et andet turistægtepar stak hovedet inderfor på et tidspunkt, men de valgte at gå igen. Det gjorde derimod ikke et par arbejdere fra grusgraven vi havde passeret et par miles før Rosie's. Det trådte ind og satte sig ved baren - iført stropundertrøjer der engang havde være hvide - og bestilte, ligesom os husets burger.
Las Vegas

Las Vegas

Videre gik turen forbi Hoover Dam til Las Vegas. Her tilbragte vi 3 dage, og byen gjorde naturligvis indtryk på os. Men stadig idag husker vi alle Rosie's mindst lige så godt. Der blev rynket på næsen, men maden var god, og vi følte, at vi fik en ægte amerikansk oplevelse.

Seværdigheder
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Las Vegas

Hoteller i Las Vegas
Rejser til Las Vegas
Denne side er udskrevet d. 24. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/graekenland/kreta/kreta-next-stop-afrika.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.