Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Los Angeles

Læs mere om rejser til Los Angeles

 Balboa Park i San Diego, CA
Rejsetips indsendt af:
Kamille
Randers
26. sept. 2009

America: A Land of Opportunities!!

Her er nogle nyttige råd, hvis du drømmer om at tage til USA. Endvidere vil du i denne tekst finde beskrivelser af de oplevelser jeg havde under mit 10 måneder lange ophold i det solrige Californien.

Things to do in The US

I de sidste 10 måneder har jeg opholdt mig som udvekslignsstudent i den sydligste del af Californien, hvor jeg har boet hos en amerikansk værtsfamilie. Dette år har uden tvivl været det bedste i mit liv. Denne rejse har givet mig en stor personlig udvikling, samt har jeg erfarret og oplevet så fantastisk mange ting. Denne tekst kan benyttes som en slags "guideline", hvis du selv går med drømmen men om at blive en udvekslingsstudent, eller hvis du blot kunne tænke dig at tage på rundrejse i det store USA.


Vi fandt en lille smutvej og kom ret så tæt på Hollywood skiltet!
Vi fandt en lille smutvej og kom ret så tæt på Hollywood skiltet!

Hollywood

Lige meget, hvor gammel du er, hvilken økonomisk situation du er i, eller hvilken livsstil du har, er der altid noget sjovt at lave i Hollywood. Du kan tage på forskellige tours, hvor du blandt andet kan se "celebrity homes", tage billeder foran Hollywood skiltet eller spise på en Hollywoods mange delikate restauranter. På Hollywood Blvd. ved siden af det kendte Kodak Theather, finder du Highland Mall. Herfra kan du se Hollywood skiltet, eller shoppe i storecentrets mange butikker. På Hollywood Blvd. finder du også "Hollywood Walk of Fame". Her kan du finde navnet på din yndlings kendis.

Hvis du drømmer om at se dit størst idol, er rodeo drive stedet du skal til. Rodeo drive er bedst kendt for at være kendisernes foretrunkne shoppingsted, eftersom gaden bugner af eksklusive butikker. Beverly Hills er stedet, hvor alle de rige og kendte bor. Det er utroligt smukt at køre igennem de lange gader med palmer og flotte "mansions". Blandt andet er "The playboy mansion" lokalisert på 10236 Charing Cross Rd. Beverly Hills, CA 90024

Hvis du er over 21 kan du begive dig ud i Hollywoods vilde natteliv, hvor du helt sikkert nok skal få en sjov aften. LAX, Le Deux, and Area er nogle af Hollywoods bedste clubs. Dette betyder dog også, at de er ret svære at komme ind på.

I Hollywood er der masser af spændende museer. F.eks: Hollywood Wax Museum, The Warner Bros Museum, The Hollywood History Museum osv. I min mening er Hollywood et "must see", og jeg kan garantere, at du ikke kommer til at kede dig.
On the strip
On the strip

Las Vegas

Under min rejse var jeg også et smut i Las Vegas, hvilket var en rigtig fed oplevelse. Selvom jeg ikke var gammel nok til at gå på clubs eller gamble, var der massere af andre forlystelser at give sig i kast med. Vi boede på Palms Resort, som er det ultimative party hotel i Las Vegas. Jeg synes at det var et rigtig flot hotel, med dejlige værelser, stor pool og rigtig flot casino. Det kan bestemt anbefales!

Las Vegas er selvfølgelig kendt for sine store casioner, limosiner, vilde fester, men samtidig er der massere at opleve for børnefamilier.

Et stort hit hos børn er blandt andet "The M&M factory", hvor du kan købe kæmpe poser med chocolade, små M&M figurer, se film, samt kan du købe andre spændende suveniers. Den er lokaliseret på:

3785 Las Vegas Blvd S
Ste 10
Las Vegas, NV 89109

Gå langs the strip, eller besøg de forskellige hoteller er i sig selv en oplevelse. Hvis du kan lide at tage på museum er bodies: the exhibition et godt sted at tage hen. Museet er utroligt lærerigt, eftersom det demonstrer og beskriver en masse om menneskets anatomi. Museet er åbent dagligt fra 10 om morgen til 10 om aftenen.

En anden ting du bør se er "Stratosphere Tower". Udsigten fra toppen af tårnet er fantastik, det er helt klart den bedste måde, at se Vegas By night på!

Det ultimative shoppingsted er i min mening "Grand Canal Shoppes", som er lokaliseret på:

Grand Canal Shoppes at the Venetian
Location: 3355 S. Las Vegas Blvd.
Las Vegas, NV 89109
(702) 414-4500

Jeg havde en super tur til Las Vegas, og byen er bestemt lige så super som den fremstår på tv og i diverse amerikanske shows.
Mig kørende på en quad
Mig kørende på en quad

Going to the desert

Selv om både Hollywood og Las Vegas er fantastiske steder, må jeg indrømme at den bedste oplevelser jeg havde, var ude i ørkenen. Min værtsfamilie og jeg var ofte på ”desert trips”, hvor vi kørte rundt i Dune buggies, og på quads. It doesn't get much better than that. At tage på sådan en tur kræver dog, at du har det rigtige udstyr og ved, hvordan man håndterer de forskellige køretøjer, så det er desværre ikke lige til, at tage på sådanne ture. Glamis Desert var en af vores mest fortrukne ørkner at tage til. ”Desert season” løber fra november - april måned, eftersom det i løbet af sommeren er alt for varmt.
Mig på Times Square, NY
Mig på Times Square, NY

Kunne blive ved ..

De overstående ting er blot et minimalperspektiv over, de steder jeg har været og de oplevelser jeg har fået. Jeg har blandt andet også været i New York, Disneyland, Santa Barbara, Orange County og San Diego. Alle disse steder er værd at se, men det ville tage alt for lang tid, at skrive om hvert enkelt sted. Som sagt var dette år det bedste i mit liv, og jeg er overbevist om, at du nok skal få massere af gode oplevelser, hvis du begiver dig til USA.

Kommentarer til rejsetips om Los Angeles

L.A.

24/07 2012 Tobias
Ser virkelig fedt ud, skal selv til California og USA for første gang og alene til september.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Los Angeles

Hoteller i Los Angeles
Rejser til Los Angeles
Denne side er udskrevet d. 21. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/graekenland/kreta/dejlige-kreta-har-det-hele.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.