Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Los Angeles

Læs mere om rejser til Los Angeles

Rejsetips af samme forfatter

En lille uges tid i LA
Rejsetips indsendt af:
Snekkersten
22. okt. 2011

En lille uges tid i LA

Der er helt sikkert rigtig mange ting som kan ses og opleves i LA. Dette er bare et forslag til hvordan vi har tilbragt tid i byen.
Universal city walk og universal studio

Universal city walk og universal studio

Hvis man skal besøge Universal Studio, så kan det anbefales at overnatte på Holiday inn, Cahuenga Pass. Der er ca. 1 kilometers gang til Universal City Walk hvor der er et utal af butikker og restauranter. Og der er gratis adgang til. Husk at få en god middag på Bubba Gump på vej tilbage til hotellet efter en dejlig dag. Entréen betales først når man går ind i selve Universal Studio parken.
Hvis man kommer nord fra via Bakersfield, så ligger Cahuenga Pass lige ved 101 og Holiday inn ligger lige hvor frakørslen fra 101 rammer Cahuenga Blvd. Nemt og enkelt og bilen hviler den dag man besøger Univerdal studio. Hotellet er som alle andre Holiday inn ikke det billigste, men bestemt heller ikke det dyreste og så er der på kædens Express hoteller en god morgenmadsbuffet inkluderet i prisen. Ca 150 USD for et værelse hvor 4 personer kan overnatte.
Hollywood

Hollywood

Fra Cahuenga Pass er der mindre 5 kilometer til Hollywood blvd. Hvor vi man se de kendtes stjerner i fortovet. Og vi kan se Grauman´s chinese theater. Hvad vi også kan se herfra er en udmærket udsigt til Hollywood sign. Når man ankommer kan det anbefales at dreje til højre lige efter Grauman´s chinese theatre hvor man vil finde indkørslen til en parkeringskælder, derfra tager man elevatoren op i Hollywood and Highland center og går ud på den åbne plads. Herfra er der et godt fotopoint hvor man får Hollywood sign med i baggrunden. Når den åbne plads forlades ned ad trapperne kommer man lige ud på fortovet med de kendtes stjerner.
Beverly Hills

Beverly Hills

Fra Hollywood blvd drejes af ved Sunset blvd og man kører lige ud på Santa Monica blvd. Derved kommer man efter ca. 8 kilometer lige forbi de 2 Beverly Skilte. Og det berømte springvand som har været brugt i mange film. Her er nemt at få en parkeringsplads på en af sidevejene.
Santa Monica

Santa Monica

Det er oplagt at fortsætte ud af Santa Monica Blvd for efter yderligere ca. 14 kilometer at ende ved Santa Monica Beach. Hvis der er børn og unge mennesker med er det jo nok Santa Monica Pier med forlystelsesområdet eller stranden der trækker. Men ellers er der også nogle hyggelige gader at gå tur i og en park med udsigt til stranden.
Marina Del Rey

Marina Del Rey

På den videre tur kan det anbefales at gøre stop i ”landsbyen” i byen. Marina del Rey ligger ved havnen hvor der er mange flotte sejlskibe hvis man har interesse for det.
Anaheim

Anaheim

Derefter kan turen forlænges med yderligere ca. 60 kilometer forbi den internationale lufthavn til Anaheim. Det mest berømte ved Anaheim er nok Disneyland med de 2 parker og downtown disney.
Det er ikke nødvendigt at booke sig ind på et af Dienyes hoteller, de fleste hoteller i nærområdet har shuttlebus til hovedindgangen, så bilen få endnu en eller flere hviledage. Eller man kan vælge at gå til parkerne. Hvis man alligevel vælger at tage bilen, risikerer man at få anvist parkeringsplads så langt væk, at der køres med shuttlebus fra parkeringspladsen til hovedindgangen og så kan man jo lige så godt spare de penge og gå fra hotellet på f.eks. Katella avenue.
Crystal Cathedral

Crystal Cathedral

Hvis der skal et mere seriøst indslag til de dage man er i Anaheim, kan det anbefales at lægge vejen forbi Crystal Cathedral, som ligger mindre end 5 kilometer fra Disneyland i Graden Grove. Der er åbent for besøgende mandag – lørdag mellem 9 og 15. Der er også en lille visitor center og en butik, der bla. sælger musik optaget i kirken. Et meget smukt område.

Slut

Håber mit lille rejsetip kan bruges som inspiration hvis nogen planlægger at besøge L.A.
Hvis man kommer syd fra – fra San Diego – kan turen selvfølgelig også laves den omvendte vej.

Kommentarer til rejsetippet om Los Angeles

hun må godt planlægge min næste rejse :-)

27/10 2011 Birthe Marie Krogh Bech
det er så godt fortalt,at man får lyst til at opleve L.A
den måde Mona fortæller om turen på, gør at man tænker juhu nu er vi ved starten af turen, så er det jo bare og følge ruten ud og opleve det hele.
spændende for alle detaljer og forhindringer er jo fortalt, så man ved hvad turen byder på :-)

Hun kan det der!

24/10 2011 Gurli jakobsen
Godt fortalt. Det må have været spændende. Hun burde være rejseskribent.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Los Angeles

Hoteller i Los Angeles
Rejser til Los Angeles
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/yellowstone/midtvesten-og-rocky-mountains.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.