Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Los Angeles

Læs mere om rejser til Los Angeles

Rejsetips af samme forfatter

 • Àlainn Dublin!

  (Bedømt af 5 personer)
  29.10.13: Trine Brok
  Nytår 2012/13, tog en veninde og jeg til Irland for at fejre det med nogle irske venner vi har, men før vi tog ud til denne lille landsby Athloné, tilbragte vi 2-3 dage i Dublin.
  Se hele rejsetippet
 • Petra - I Indiana Jones' fodsport

  (Bedømt af 4 personer)
  02.06.13: Trine Brok
  I 2012 tog jeg med min studie på en arkæologisk udgravning til Jarash, Jordan. På en af vores forlængede weekender skulle vi til oldtidsbyen Petra.
  Se hele rejsetippet
 • Aloha Hawai'i

  (Bedømt af 17 personer)
  19.02.12: Trine Brok
  Jeg har altid drømt om at komme til USA og især Hawai'i, og i året 2011 skete det endelig! Efter at have holdt sabbatår og tjent MANGE penge, rejste jeg og 26 andre unge mennesker til USA med Dansk Studie Center.
  Se hele rejsetippet
Hello Hollywood!
Rejsetips indsendt af:
Store-Heddinge
20. feb. 2012

Hello Hollywood!

Den første dag jeg trådte ind på mit hotel (hollywood heights hotel) fik jeg nærmest et hjertestop. Lige ved indgangen sad selveste George Clooney, men da receptionister så min og min venindes reaktion begyndte de at grine - George Clooney var desværre af voks!
Hollywood heights hotel ligger 10 min. gang fra Hollywood Blvd., hvor alle de berømte butikker, teatre og selvfølgelig Walk of Fame.

Hvis man blot går 10 min. på Hollywood Blvd. kan støde ind i mennesker klædt ud som en yngre Tom Cruise, Michael Meyers, Spider-man, Harry Potter og John Lennon. Dette er blot en lille del af alle dem man ser. Man fanger sig selv i at kigge en ekstra gang, for det er utroligt, hvor meget de dog ligner!

Foran Chinese 6 Theatres er de berømte hånd -og fodaftryk af de verdensstjerner, som har haft deres film på premiere i dette teatre.
Harry Potter, som klar er en engelsk produceret film, havde premiere her, bare så de tre hovedpersoner kunne få deres aftryk på en af stenene.

Santa Monica beach blev nok mest kendt da de filmede Baywatch. Da jeg har set serien, glædet jeg mig virkelig meget til at se den, og den lignede den i serien - heldigvis.
Kæmpe sandstrand med dejlig blåt hav på den ene side, og på den anden side store og ekstrem dyre villahuse.

Jeg kan klart anbefale at leje en cykel på den berømte Santa Monica Pier. Der er blevet lavet en cykel sti, så man næsten kan cykle fra den ende af Santa Monica og ned til den anden.
Undervejs cykler man ind i Venice og Muscle beach - hvor selveste Arnold Schwarzenegger har trænet og nogle gange stadigvæk træner.

Man kan leje en guide, som tager en rundt og ser de berømte steder - og nogle steder som ikke er så kendt, men klart et besøg værd. Denne sti kan bruges af hele familien, og man kan altid slutte af med en gang volleyball eller på Santa Monica Pier med alle forlystelserne.

Når man endelig er i Los Angeles kan man da også lige smutte en tur til Beverly Hills 90201!
FANTASTISK STED! Lige som i filmene og serierne. Jeg kan klart anbefale at tage på en af de sightseeing bus/biler. De tager en rundt og viser hvor de kendte bor! Vi så f.eks. hvor Brad Pitt og Angelina Jolie, Johnny Depp, Harrison Ford, Jennifer Aniston og hvor MANGE andre boede.
Hver gang man holdt foran et hus og tog billeder, og deres port eller døre åbnede håbede man det var den kendte, men tit var det deres rengøringsfolk eller deres sikkerhedsfolk.

Til slut af turen bliver man kørt op til et sted, hvor man får et fantastisk udsyn over hele Los Angeles og Beverly Hills, og hvis man lige kigger til venstre er man ikke særlig langt væk fra Hollywood Skiltet! Det er et ubeskriveligt syn, og man får en kildren i maven.

I Los Angeles ligger det berømte Universel Studios. Da jeg selv er meget film interesseret var det en drømt som blev opfyldt.
Man kunne prøver forskellig forlystelser, få et større indblik af Universel og mest af alt kan man køre rundt på de forskellige film/serie scener.
Vi blev f.eks. kørt hen til Wisteria Lane, kendt fra Desperate Housewives og huset fra The Shining.
Vi Mødte f.eks. Russel Brand der var igang med at filme til en ny film. Vi fandt dog aldrig ud af hvilken.


... Det skal lige siges at jeg og min veninde støtte ind i Jake Gyllenhaal ved en biograf! Han er berømt for filmene "A day after tomorrow", "Prince of Persia", "Brokeback Mountain" "Sourc Code" og "Love, and other drugs".
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Los Angeles

Hoteller i Los Angeles
Rejser til Los Angeles
Denne side er udskrevet d. 25. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.