Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Krydstogt til Los Angeles

Los Angeles er verdens førende centrum for underholdning. Kom bag filmkulisserne i Universal Studios, se Hollywoods glamour med en køretur langs den berømte Sunset Strip eller udforsk Olvera Street, hvor los Angeles blev født for mere end 250 år siden. Og det er kun begyndelsen! Downtown byder på en række arkitektoniske perler som bl.a. Walt Disney Concert Hall og det nye Staples Center. Og i den mere klassiske afdeling Union Station, der har optrådt i et utal af film.

Største seværdigheder

Største seværdigheder

Hollywood

Har man sagt Los Angeles, har man også sagt Hollywood. Stjernerne i fortovet langs Hollywood Boulevard er et must, når I er i Los Angeles, og det samme bør en guidet rundvisning i Kodak Theater være, hvor Oscar-statuetterne hvert år bliver uddelt.

Butikkerne på Rodeo Drive i Beverly Hills er stedet, hvor man ikke spørger om prisen, og vil I tæt på stjernerne, bør I overveje en tur med Starline Tours, der på to timer guider jer rundt forbi nogle af Hollywoodstjernernes millionvillaer.
Venice Beach og Santa Monica

Venice Beach og Santa Monica

Vil I have ægte tilbagelænet californisk livsstil a la Beverly Hills 90210 eller Baywatch, fås det ikke meget mere autentisk end langs strandpromenaden i Venice Beach i Los Angeles. Her vises de smukke solbrune kroppe frem, gerne på rulleskøjter eller skateboards. Længere mod nord ligger Santa Monica, der dyrker en lidt mere mondæn stil, hvor I bl.a. finder den berømte Santa Monica Pier.

Det hører med til historien, at især Venice Beach har mistet lidt af sin charme de senere år pga. galoperende huspriser, der har spoleret meget af det oprindelige miljø med bl.a. sjove lokale butikker, som tidligere fandtes i området.
Rodeo Drive – The epicenter of luxury fashion

Rodeo Drive – The epicenter of luxury fashion

I husker sikkert, hvordan Julia Roberts i filmen Pretty Woman gik fortvivlet rundt på Rodeo Drive i Los Angeles. Det er sjovest at handle i de utroligt flotte forretninger på Rodeo Drive, men en osetur er også en stor oplevelse. På Rodeo Drive skal I også huske at tjekke de rige kunder og deres luksusbiler ud - måske er der en filmstjerne eller to imellem. Bagefter kan I nappe en drink på Regent Beverly Wilshire, som er det hotel, Julie Roberts og Richard Gere boede på i filmen.
Universal Studios

Universal Studios

Underholdning og forlystelser er nøgleordene i den mest kendte film-temapark i Los Angeles. Oplev Californiens tidligere guvernør Arnold Schwarzenegger give den gas i Terminator 2-forlystelsen eller tag med på en nostalgisk 80’er-rejse tilbage med rutsjebanen Back to the Future. Slip jeres indre legebørn fri, for Universal Studios er ikke kun et sted for børn.

Havn

Havn
De fleste skibe lægger til kaj på kajpladserne 91, 92 og 93 A og B ved World Cruise Center i San Pedro. World Cruise Center er cirka 30 km syd for Los Angeles International Airport (LAX) og ca. 40 km syd for downtown Los Angeles. Der er ca. 30 km til Hollywood. Hvis I har lejet en bil, kan i mod betaling parkere i havneområdet. Der er gratis shuttlebusser mellem skibet og terminalbygningen.

Klima

Vejret i Los Angeles minder meget om det, vi kender fra middelhavsregionen. Vintrene er milde, men våde, og om sommeren er her varmt og fugtigt. Brisen fra Stillehavet køler kystområderne ned om sommeren og varmer dem op om vinteren. Om foråret og efteråret er vejret mere omskifteligt, så her skal I huske at pakke tøj efter lag-på-lag-princippet.
Denne side er udskrevet d. 21. januar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/letland/riga/riga-er-billigst-i-europa.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.