Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Los Angeles

Læs mere om rejser til Los Angeles

Så skulle der flyves langt!
Rejsetips indsendt af:
Vibeke Hansen
Gentofte
18. april 2010

Lang fly-rejse med små børn

Mit tip handler om hvordan man bedst muligt klarer en lang flyvetur med små børn. Jeg rejste alene med mine to børn, 2 år og 4½ år, og det gik fantastisk!

En lang rejsedag ventede!

Vi stod op kl.4.00. Børnene(2 og 4½ år) kom hurtigt i tøjet, og direkte ned i en pakket bil. Vi havde juice-brikker og müslibarer pakket ned til turen. Vi var allerede i lufthavnen kl.4.45., og fik hurtigt checket ind. Min mand købte en bolle til dem hver og hyggede med børnene, mens jeg ordnede det praktiske. Han fulgte os helt op til security, da vi havde ret meget håndbagage med! En dyne til den yngste, en lille kuffert, dukke, 2 bamser, samt min egen store taske.

Tiden i lufthavnen.

I Københavns lufthaven, samt ved vores to mellemlandinger, Amsterdam og Minneapolis, gik tiden meget hurtigt. Der var så meget at kigge på, vi skulle nå på toilettet, have lidt at spise og drikke og der var opstillet forskellige legearrangementer rundt omkring. Det var meget hyggeligt!

Tiden i flyet.

Vi havde 22 timers rejse foran os, og jeg var spændt på hvordan børnene, især den yngste, skulle klare det. Men der var så meget spændende at kigge på i flyet, ting at spørge om og snakke om, så tiden gik faktisk hurtigt.
Den yngste kunne sidde længe og lege med selen, han skulle have på, han kunne rejse sig og kigge om bag ved vores egne sæder (en situation vi alle har prøvet den anden vej rundt;-)), gå en lille tur hen og sige hej til nogle andre børn, og gå hen til stewardessen og få lidt vand eller juice.

Jeg havde pakket en masse små ting ind, så når der meldte sig lidt kedsomhed, eller piven, trak vi en ny ting op fra rejsetasken. Nogle pakker var gamle pixi-bøger, gamle duplo-legoklodser og nogle pakker var små ark med klistermærker. Jeg havde taget flere ark A-4 papir med, og her kunne de sidde og putte disse mærker på. Det var nok een af de ting der aktiverede dem bedst i længst tid, og som fyldte mindst!
Så var der små pakker med lidt nyt legetøj, små bøger fra Netto (som jeg havde købt lang tid i forvejen til en god pris), malebøger og farveblyanter, samt en nintendo til den ældste.
 
I min egen håndtaske, havde jeg brikkerne med fra et huskespil. Det fyldte ingenting,og var rigtig godt i de situationer hvor der skulle ske noget hurtigt afledning. Det var både i flyet og i andre situationer, både på rejsen og til hverdag derhjemme. Her kunne jeg hurtigt lade børnene vælge et kort, som de kunne kigge på, og så kunne vi tale lidt om det.

Jeg havde taget lidt kiks, tørret frugt, en pose små gulerødder, små salami-pølser samt en madpakke. Det må man gerne tage med over security. Bare ikke væske....Jeg havde taget slikkepinde med, som de kunne sutte på ved take-off, og det gik også rigtig fint. Der var ingen der havde ondt i ørerne.

Turen gik fantastisk. Tiden gik faktisk rimelig hurtigt. Den yngste tog en lur på et par timer, og på den sidste flyvetur, sov vi alle tre en times tid.
På vej hjem, havde vi været så heldige at få en nat-flyvning, og dét vil jeg klart anbefale!! Vi fløj kl.16.30 fra Los Angeles,og det var et perfekt tidspunkt, da de lige kunne komme ind i flyet, lege lidt og nå at få noget at spise inden de skulle sove.
Her var der kun een mellemlanding, og det var i Amsterdam, så de fik næsten en nats søvn.
En god forberedelse, klistermærker samt en madpakke. Det er kodeordene.

Transport
Familierejser

Kommentarer til rejsetips om Los Angeles

Så er jeg rolig...

10/12 2014 Citha
Hej Vibeke
Hvor er jeg bare glad for at læse dit indlæg! Jeg har lige bestilt billet til LA og har 15 timer i fly forude for mig, med 2 børn på hhv. 5 og 6 år.
Min mand tager derover nogle dage før og jeg skal derfor selv klare turen.
Har lidt mange sommerfugle i maven... Først de 2 timer i bil til lufthavnen, parkering, tjek in, boarding og så fly-rejsen på de 15 timer. Derefter LA lufthavn, som jeg ikke har været i før... Sidst var der San fransisco uden børn, og der var rigeligt med mennesker.
Men med dine kommentarer, ja så tror jeg faktisk jeg er ved at få lidt ro på igen:)
Så skal jeg bare have fundet de små ting og gavepapiret frem:)
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Los Angeles

Hoteller i Los Angeles
Rejser til Los Angeles
Denne side er udskrevet d. 20. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/new-york/bo-ikke-paa-ameritania-i-new-york.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.