Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Los Angeles

Læs mere om rejser til Los Angeles

Los Angeles - California
Rejsetips indsendt af:
Josefine
Greve
29. okt. 2012

Los Angeles - California

En magisk by i denne store verden. Jeg er en 18-årig pige, som tog alene afsted denne sommer for at kigge på colleges og tage nogle sommerkurser på skoler i beverly Hills.
På vejen til L.A, havde jeg en lang fly-transfer i New York, hvor jeg spenderede dagen/natten i NYC som er en fantastisk by! Men jeg må ærligt sige, at Los Angeles er et af de bedste steder i denne verden. Alt ligger bekvemt. Man kan let tage turen til San Diego, Las Vegas, Malibu, San Francisco, Grand Canyon etc. Udover det må jeg indrømme at jeg aldrig har følt mig mere hjemme eller tryg, end jeg gjorde under mit ophold i USA. Men må klart sige, at jeg fortrækker L.A mere end nogen anden by i USA. Der er noget helt specielt over Californien og dets folk. Siden min hjemkomst har jeg knoklet med at få stablet en ny tur tilbage til L.A., og jeg glæder mig til at komme tilbage, når pengene rækker til det! Lækkert vejr, massere af oplevelser, dage du aldrig glemmer, en by for alle aldre, smukke strande, en varm velkomst - ja, alt dette og meget mere finder du i denne magiske by. Anbefaler jer alle til at tage en rejse derned, i vil IKKE fortryde det.

Kærlig Hilsen,
Sarah
Las Vegas
Las Vegas

Rodeo Drive, Beverly Hills
Rodeo Drive, Beverly Hills

Kommentarer til rejsetippet om Los Angeles

Håber du kan bruge min hjælp

03/12 2012 Josefine
Hej Josefine.
Jeg forstår udemærket godt, at du har den drøm, for det kan du tro, jeg også havde!
At tage helt alene til L.A, eller USA i det hele taget, er et stort skridt, når man kun lige er fyldt 18. Men det var noget jeg VILLE og havde brug for, så jeg fik med ny og næ overtalt mine forældre, selvom de ikke var glade for at sende mig alene afsted. For at få en oplevelse ud af det, valgte jeg at tage på sprogrejse på trods af, at jeg altid har snakket flydende engelsk. På den måde kunne jeg også få en anden drøm opfyldt - nemlig at være en del af en amerikansk kernefamilie, og samtidig møde folk fra hele verdenen på skolen. Så hvis du er omkring min alder, så synes jeg klart du skal gøre det! Jeg valgte IKKE at rejse med EF eller l.gn. men et andet firma, som kun gjaldt 18+. På skolen var der INGEN fra Danmark (eller jo 1 som skulle hjem få dage efter, som jeg mødte til skolens barbecue fest), og de fleste var i starten af 20'erne (det føltes dog som de alle var på min egen alder).
Ingen elsker jo ligefrem skole, men jeg glædede mig faktisk til at møde i skole hver dag, da det jo kun var 3 timer, og det var super lækkert bruge pauserne nede ved starbucks caféen med de "nye" venner jeg nu havde fået, og på stranden eller shoppe efter vi havde fået fri. Jeg kom hurtigt i kontakt med nogle unge fra spanien på min skole, som havde valgt at bo i et "dorm" frem for værtsfamilie - det var en slags kæmpe villa med en masse værelser. Det var blandt andet også dem, der inviterede mig med til Las Vegas. Og dem jeg brugte tiden med, da jeg vi med skolen tog til Universal Studios, og dem jeg tog til Malibu med osv. Det var virkelig som jeg havde kendt dem hele mit liv. Og familien var SÅ søde, de 2 ældste børn var en pige på 19 og en dreng på 17 og de føles som var de mine egen familie, så tæt bliver man med dem. Man får de tætteste bånd på sådan en rejse!
Så til at starte med, synes jeg du skal tage på sådan en sprogrejse. Jeg vil med glæde give dig info ud omkring firmaet osv! Det er klart de bedste 4 uger i hele mit liv, og jeg har stadig kontakt med dem fra Spanien og min værtsfamilie.
Med hensyn til arbejde mener jeg faktisk, at det ikke er lovligt at arbejde, som blot besøgende. Det kræver en opholdstilladelse eller det der hedder et Green Card(søg ordet på google).
Jeg overvejer dog selv, at tage til USA og læse i nogle år efter jeg er færdig med gym til sommer, hvor jeg så nok også skal have et arbejde ved siden af dernede. Hvis jeg finder mere ud af omkring det, skal jeg nok skrive til dig! Hvis du har flere spørgsmål, så spørg endelig :-)

Hilsen Sarah.

Hjælp!!

30/11 2012 Josefine
Hej Sarah!
Jeg har en kæmpe drøm om at komme til LA og opleve alt det du skriver om. Men har længe gået og overvejet hvordan jeg skal gribe det hele an, angående hvordan jeg skal bo derovre og hvordan jeg kan få et job måske?
Jeg håber at du måske kan hjælpe mig? Hvordan gjorde du? :)

- Josefine

Tak Mona

14/11 2012 Josefine
Tusinde tak for din kommentar, Mona. Skal helt sikkert besøge San Fransicso næste gang, jeg tager til Californien, idet jeg kun besøgte Las Vegas, Arizona og San Diego denne gang.

Bedste hilsner herfra

Forstår din følelse

06/11 2012 Mona
Hej Sarah. Hvor jeg dog godt forstår din følelse. Jeg er også helt vild med Californien. Synes også du skal prøve en tur til San Francisco, det er altså også en dejlig by. Så 5 stjerner herfra for din anbefaling. Øsnker for dig at du snart kommer afsted igen.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Los Angeles

Hoteller i Los Angeles
Rejser til Los Angeles
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/spanien/mallorca/udflugt-paa-mallorca.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.