Billedet er fra Los Angeles

Fakta

  • Elevator
    Elevator
  • Safe
    Safe
  • Aircondition
    Aircondition

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Palomar (ex. Doubletree Westwood)

Eksklusivt Kimpton hotel i Westwood-området med udendørs swimmingpool
Kimpton Hotel Palomar åbnede i 2008 og er et førsteklasses ikkeryger hotel blot 3 km fra Beverly Hills. Her kan du slappe af ved den dejlige udendørs swimmingpool, leje gratis cykler eller være aktiv i fitnesscenteret.

På Palomar får du:
• Lobby, med gratis te/kaffe om morgenen og kølig vand resten af dage.
• Wine hour hver dag fra 17.00 til 18.00, her kan du nyde et par glas vin mens du snakker med de andre gæster, det er helt gratis
• BLVD 16 restaurant, som serverer økologiske specialiteter
• Fitness center
• Gratis cykel udlejning
• Udendørs swimmingpool
• Wi-Fi overalt på hotellet


Fra Palomar Hotel bor du tæt på de vigtigste seværdigheder. Bl.a. Beverly Hills som er 10 min kørsel fra hotellet, Santa Monica State Bach og Los Angeles Internationale lufthavn.


Her har I Los Angeles for jeres fødder, uanset om det er dag eller aften, sker der altid noget.
Værelserne på Palomar Hotel er pæne og eksklusivt indrettet, med komfortable møbler, bløde gulvtæpper og behagelige store senge. Alle værelserne har fladskærms-tv, minibar, samt eget badeværelse med gratis toiletartikler.

Dit ophold på Kimpton Hotel Palomar vil garanteret være et af dem du altid vil huske - men pas på, det er vanedannende og det vil formentlig ikke blive dit sidste

Kimpton hotelkæden vinder gang på gang priser og høster stor anerkendelse for deres gennemført luksuriøse og lækre boutiquehoteller og deres konstante fokus på gæsternes ønsker og behov.
Hvert enkelt Kimpton hotel har sin egen stil, historie og atmosfære, der afspejler den pågældende bygnings stemning, energi og særpræg samt byen den ligger i. Der er ofte mulighed for at opleve byen fra en ny og anderledes vinkel, det kan f.eks. være gratis lån af cykel eller kajak i Boston eller guidede løbeture i naturskønne områder af Chicago.
De ønsker at skabe et helt særligt Kimpton Univers, hvor de er nyskabende i deres personlige stil, at have en særlig atmosfære samt fokus på detaljerne. Og så stræber de efter altid at give deres gæster lidt mere end de forventer. Hvilket lykkedes for dem gang på gang, man går aldrig fejl af at bo på et Kimpton hotel
Denne side er udskrevet d. 17. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/distinguished-south-carolina/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.