Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Los Angeles

Læs mere om rejser til Los Angeles

Rejsetips af samme forfatter

Santa Monica Pier
Rejsetips indsendt af:
København
20. sept. 2010

Santa Monica - godt alternativ til Los Angeles

Dette rejsetip giver dig et alternativ til at bo i Los Angeles og stadig være i en storby.
Gågader, butikker og hyggelige caféer

Gågader, butikker og hyggelige caféer

Hvis du skal til Californien må du ikke gå glip af Santa Monica som ligger ca. 25 min. i bil stik øst.

Santa Moncia er et rigtig godt alternativ til storbyen Los Angeles, og ligger lige ud til en fantastisk strand. Santa Monica har rigtig meget at byde på, og minder om en rigtig hyggelig sydeuropæisk rivieraby.

Her finder man en gågade med alle de trendy butikker som fx Apple Store, Chanel og Fred Perry. Gågaden er fri for biler, og man kan derfor nyde de små caféer og restauranter som ligger her.

Man kan sagtens få en hel dag til at gå med at ligge på stranden, da den er rigtig dejlig og der er livreddere på vagt fra sol opgang til solnedgang. Man føler sig tryg med familien og der er et hav af aktiviteter at tage sig til. Fx. kan man stå på rulleskøjter langs stranden eller boldre sig på legepladsen, eller tage sig en dukkert i det forfriskende hav.

Santa Monicas varemærke er helt klart den gamle mole som har en forlystelsespark og mange restauranter at byde på. Om aftenen er det hele lyst op, og er et meget populært udflugtsmål for Amerikanerne. Hvis I er heldige er der musik fra et Live band.

Alt i alt en rigtig hyggelig by og kan være en del billigere end Los Angeles.

Kommentarer til rejsetips om Los Angeles

Hotel i LA

20/04 2012 Ditte
Hej ! Min käreste og jeg leder efter et hotel i LA - vi skal bo der et par dage mens vi ser en masse og er rigtig meget i tvivl om hvilke områder vi skal lede efter. Da vi primärt kun skal sove der betyder beliggenhed og pris mere end komfort og service. har i nogle gode ideer ? Mvh Ditte

Santa Monica Hotel

07/10 2010 Christian Willumsen
Hej Tanya Der findes et have af hoteller i Santa Moncia at vælge i mellem, og jeg vil helt klart råde jer til at vælge et som ligger ud til stranden. Altås i gå afstand til Santa Monica Pier. Et rigtig godt og lækkert hotel, men også lidt dyrt, er Loews Santa Monica Beach Hotel. Det er en kæde af hoteller som gør det rigtig godt. Hvis man skal give sig selv lidt luxus kan jeg varmt anbefale dette hotel. Mvh Christian

Hotel

07/10 2010 Tanya
Vi satser på at tage til Californien i december/Januar og jeg kunne da godt finde på at finde et hotel i Santa Monica. Kan du anbefale et? Med venlig hilsen Tanya
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Los Angeles

Hoteller i Los Angeles
Rejser til Los Angeles
Denne side er udskrevet d. 21. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/dubai/dubai-kuala-lumpur-kho-lanta-bangkok.-en-dejlig-oplevelse.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.