Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Los Angeles

Læs mere om rejser til Los Angeles

las vegas
Rejsetips indsendt af:
Glostrup
10. aug. 2010

Storbys ferie til Californien

Man kan godt tage børn med til Californien. Der er masser af oplevelser for dem.
jord egern
jord egern

god tur med børn.

Vi ankom til Los Angeles fredag d 15.05.09 og tjekket ind på vores hotel Marriott LAX.
De to første dage brugte vi lige til at komme over "jet-lag" og hentede billen som vi skulle bruge på vores tur.

Selvfølgelig skulle vi igen til Universal Studios og opleve det fantastiske film studio / forlystelses park, som vores søn på 10 år er helt vild med at se og prøve.
Til samme ligne af WB stuidios er det helt klart Universal Studios der er bedst til børn, men hvis man er lidt Harry-potter Fan, så er det WB Studios man skal besøge for her er et museum men en etage kun med Harry-potter.

Vi havde hjemmefra lavet turen således, en uge var vi i los Angeles og fredag til søndag i las Vegas og den sidste uge i los Angeles.

Vores tur til Las Vegas var der to ting som vi syntes var godt, 1. Ved et hotel der hedder "treasure Island", var der et fantastik show uden foran hotellet med to sørøverskibe der kæmpede mod hinanden og det ene skib gik ned med kaptajnen stående på og den anden gode ting var vores flotte tur til det sydlige Grand Canyon.
Vi havde kørt fra LA til Las Vegas i bil og gik rundt om fredagen i las Vegas og så på "the strip" som hovedgaden bliver kaldt. Lørdag morgen Kl. 5.45 blev vi hentet af en bus og blev kørt til flere hoteller for at samle flere mennesker op til denne flotte tur.
Turen gik forbi Hover dam og til grand canyon hvor vi fik mad på en cafe med et stort tag selv-bord. Pris for denne tur er ca. 75 doller pr. person og kan varmt anbefales. Efter det flotte syn ud over Grand Canyon og mange billeder senere kørte vi tilbage igen til Las Vegas. Hele turen skulle kun vare 13 timer men vores tur sluttede først ca. kl. 23.30 altså ca.18 timer lang tur.

Overnattede én gang til i Las Vegas og kørte så tilbage til LA. ( ps. Pas på ikke at køre for stærkt, der er meget politi på vejen mellem LA og Las Vegas).

Efter den skønne oplevelse ved Grand Canyon kørte vi også nord for LA strandvejen mod Malibu. Her er også meget flot udsigt ud over bjerge og klipper, vi blev lidt små sulten og kørte op til en strand cafe. "Paradis Cove" hvor mange films er blevet optage så som: dødbringende våben 4, Baywatch,
Charlie's Angels o.s.v. det er et rigtigt smukt sted at tilbringe.

Vores ferie skulle da heller ikke snydes for Disneyland og Knott´s Berry farm.
Disney er sov fordi det var her at Disney film startede mange sjove forlystelser og her er også mange mennesker, hvis man vil have lidt mere plads og samtidigt opleve en "syltetøjs fabrik der er lavet om til forlystelsespark" ja så er Knott´s Berry farm det rigtige sted at komme og her er de også mange gode og sjove rutsche baner.

Den næst sidste dag kørte vi til The Warehouse 4499 Admiralty Way, Marina del Rey, CA 90292
Som er verdens kendt og hvor filmen " meet the Fockers " også er indspillet.

Der blev da også handlet lidt tøj i Santa Monica 3rd Street Prom, med masser af butikker så som (Guiss , Armani osv.)

Alt i alt en rigtig god ferie.

Her er lidt links til de steder vi har været på:
http://www.santamonica.com/
http://www.treasureisland.com/
http://www.paradisecovemalibu.com/index.htm
http://disneyland.disney.go.com/disneyland/en_US/home/home?name=HomePage
http://www.bundubashers.com
http://www.universalstudios.com/
http://www2.warnerbros.com/vipstudiotour/
http://www.mdrwarehouse.com/home.html

Kommentarer til rejsetips om Los Angeles

benzin priser.

05/11 2010 kenneth
så er der en lille opdate til dit spørgsmål Tanya, vi er lige kommet hjem fra LA igen og prisen er nu $3,29 pr. gallon. venlig hilsen kenneth

Tak :o)

15/09 2010 Tanya
Hej Kenneth. Tak for dit svar! Det er jo ikke rigtigt til at vide på forhånd, hvor meget man kommer til at køre rundt. Men nu har jeg da en idé om, hvor meget man skal tanke... sådan ca. Hvis der er mere du synes du vil dele, så skriv endelig flere gode råd. Mvh Tanya

bil og benzin

11/09 2010 kenneth
Hejsa Tanya Det er svært at svare på, da det kommer an på hvilken bil du lejer + hvor meget du/ I skal opleve på den uge, om det er meget eller lidt i skal se. Du skal regne med at fra LA til Las vegas er der ca 440 KM. og Vi tanket kun 2 gange totalt. Vi gav den gang ca $ 1,20 pr Gallon ( 3,4 liter ) og det er ikke dyrt. Håber at det hjalp lidt. venlig hilsen kenneth

Bil og benzin

11/09 2010 Tanya
Hej, kan du måske svare på hvor meget man skal regne med at bruge på benzin når man har en lille uge i LA? Hvis man vælger at køre en tur til Las Vegas også... Mvh Tanya
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Los Angeles

Hoteller i Los Angeles
Rejser til Los Angeles
Denne side er udskrevet d. 24. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.