Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Los Angeles

Læs mere om rejser til Los Angeles

Rejsetips af samme forfatter

Venice Beach i Los Angeles - Smog, røgelse og marihuana

Venice Beach i Los Angeles er et besøg værd. I Venice findes man en atmosfære, hvor cirkus møder røgelse og skør kunst møder salgstricks, og den friske luft fra Stillehavet møder smog, røgelse og marihuana.
Det var her skateboarding blev opfundet. Besøg stranden og Venice Broadwalk en eftermiddag og gerne i weekenden. Så kommer alle de sjove typer frem.
Skateboarding i solnedgangen på Venice Beach
Skateboarding i solnedgangen på Venice Beach

Dogtown and Z-Boys

I Venice er der en underfundig stemning. Her finder du spåkoner med tarok-kort, dværge på bongo-trummer, velopererede bryster og pensionister i puberteten. Her blander de solbrune skatere sig med med blege fastfood-kroppe og hjemløse med trækvogne.

I Venice er det værdsat at være anderledes, vanvittig og unik. Der er ikke noget som hedder ”normal”. Det har skabt en kultur, hvor kreative, kunstneriske kræfter får grobund. Netop derfor er Venice ofte stedet, hvor nye trends og modediller starter.

Det var i Venice Beach bodybuilding for alvor startede i 1940’erne og Beat-generation i 1950’erne. Det var hippiernes Los Angeles centrum i 1960’erne, hvor blandt andre The Doors og Jim Morrison boede her, og her New Age og skateboards kulturen slog sig løs i 1970’erne og 1980’erne.

Se dokumentarfilmen Dogtown and Z-Boyz fra 2001. Den handler om hvordan skateboarding startede og der er masser af optagelser her fra Venice Beach.

Jeg kan på det varmeste anbefale at besøge Venice. Men forlad Venice før mørket falder på. Det er ikke et sikkert sted at være efter mørkets frembrud.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Thomas Finks profilside

Læs mere om rejser til Los Angeles

Hoteller i Los Angeles
Rejser til Los Angeles
Denne side er udskrevet d. 22. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/forfatter/n.-enselmann-koebenhavn.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.