Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Los Angeles

Læs mere om rejser til Los Angeles

Vidunderlig tur til U.S.A
Rejsetips indsendt af:
Augusta Dam-Nielsen
København
20. marts 2010

Vidunderlig tur til U.S.A

Hej, mit rejse tip handler om vores rejse til Californien. Hvis du gerne vil vide nogle små nytige tips, så læs videre...

Ankomst til Amerika

Hej, Det startede med at vi fløj med american airlines, flyturen var ca. 13, 14 timer lang med mellem landing i london. vi ankom i Lax(Los angeles lufthavn) og kørte op til Anaheim. Vi lejede en bil fra budget og når i lejer en bil så husk at tjekke at i har gps:). Man kan nemlig ikke nå at se skiltene på de amerikanske veje, og en anden ting er at de ikke er selvlysende, det gælder også speedometeret i nogle af bilerne. Så når i lejer jeres bil så husk også det. De første dage i Anaheim var vi i Disney land det var virkelig skønt og vejret var godt. Vi købte en billet der hedder "southern California city pass" man får en god rabat hvis man skal besøge nogle af de berømte parker F.eks. Disneyland, sea world, holywood universal studio, san diego zoo osv. vi besøgte dem alle sammen.

San Diego here we come!

Nu da vi havde været i Disneyland et par dage, tog vi videre til San Diego. Vi boede på La mesa inn som var et rigtig godt lille hotel det kostede ikke særlig meget og det lå også ok tæt på sea world og San Diego zoo. Først tog vi til Sea world og så blandt andet optrædene delfiner og spækhuggere det var en meget hyggelig dag som vi aldrig vil glemme. Efter var vi i San Diego zoo det var okay men ikke meget mere spændene end i danmark. De havde nogle specielle dyr bla. koalaer og pandaer. Og det er også et godt sted men nok mere for familier med små børn det er også et meget roligt sted. Og hvis i tar der hen så vær opmærksom på at der næsten kun er junkfood og at det er ret dyrt. Så pak eventuelt en rygsæk hjemmefra;).

Kommentarer til rejsetips om Los Angeles

California Tips

29/03 2011 Michael
Really good tips!
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Los Angeles

Hoteller i Los Angeles
Rejser til Los Angeles
Denne side er udskrevet d. 21. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.