Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Miami

 • Miami.....South Beach...Hvor spiser vi i aften?

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 7 personer)
  29.10.13: Vibeke Hansen
  Miami South er uden tvivl området, hvor man bor, når man er i Miami - det er her tingene sker!
  Det er her det hyggeligt, at gå sig en tur om aftnen og spise udenfor på en af de mange restauranter og nyde det gode vejr!

  Lincoln Road i South Beach er fyldt med restauranter og cafeer...og som altid er det svært for nogle af os, at vælge :-)

  Indrømmer gerne, at jeg ikke er jordens største fiske spiser, så da flertallet valgte, at vi skulle på Sushi Samba, var man måske en smule skeptisk :-)

  Godt livet er fyldt med positive overraskelser - Sushi Samba blev den mest positive "mad-udfordring" og overraskelse jeg længe har haft!

  Vi fik personalet til, at servere en blanding af alt det bedste, som vi kunne dele - smagsløgene fik virkelig en god madoplevelse...og der blev serveret meget mere end bare sushi.
  Se hele rejsetippet
 • Rundtur i det sydlige Florida

  (Bedømt af 21 personer)
  20.08.13: Jim Thorup
  Efter et par succesfulde rejser til USA’s østkyst og Californien, var turen kommet til det sydlige Florida. Selvom det var en fælles familiebeslutning var det med lidt bekymring at sommerferien 2013 skulle gå til Florida.
  Se hele rejsetippet
 • Dezer Collection

  (Bedømt af 3 personer)
  09.06.13: Tony Johansen
  Hej jeg ville lige fortælle om vores oplevelse i Miami,vi faldt tilfældigt over denne samling Biler/Køretøjer.
  Hvis man er til Batman filmene er dette museum et must.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Miami

bahamas
Rejsetips indsendt af:
juelsminde
10. april 2012

bahamas

vores bryllupsrejse gik til miami beach, hvor vi boede
4 dage, og kørte rundt i en lejet ford mustang,, en tur i everglates.er virkelig et most.og miami beach er bare sol og sommer trods det var i febuar.
30 grader det er godt, vi havde købt et krydstogt på 5 dage til bahamas , hvor vi kom til nassau , cococay, en lille palme ø, og endelig ned til keywest,og retur til miami.en helt fantastisk tur.som vi gør om uge 6+7 2013. da det er til at betale sig fra
 
krydstogtskibet

krydstogtskibet

vores krydstogt med royal caribbean var virkelig en drøm der gik i opfyldelse. sikkerheden ombord var i top, for ikke at lale om maden som alle ombord var utrolig søde og flinke, lige et lille fif, det er en god ide at tage med på en rundtur i keywest så får man set noget.


bjørn hansen
majesty of the seas
majesty of the seas

Aktiviteter
Krydstogt, Krydstogt

Kommentarer til rejsetippet om Miami

hotel miami beach

02/01 2013 niels bjørn hansen
Hej Tanya


det lyder godt at i har booket 3 dage, jeg vil foreslå et hotel i de orginale ART DECCO som ligger på Ocean Drive som er lige i centrum det er et hit, der er ikke langt ned til south beach , vi boede på hotel DELANO det er et af de mere dyre, men der er mange priser og tror at de alle er OK, der er også mange gode spise steder til billige penge.fra Miami beach er der busser som kører ud i everglades og det er en oplevelse at sejle med airboats , se krokodiller det er vind i håret.miami beach byder på så meget at det er svært at komme hjem, husk også 1 doller sedler til drikkepenge. god tur

mvh niels bjørn hansen

Hotel

02/01 2013 Tanya
Vi har også booket således vi får 3 dage i Miami. Jeg kan dog ikke rigtigt finde ud af, hvor jeg skal bo. Jeg lejer ikke nogen bil, så vil gerne bo nogenlunde centralt uden at gå bankerot. Kan I anbefale et hotel i Miami Beach?

bahamas

24/12 2012 niels bjørn hansen
hej Tanya
det lyder godt at i vil til florida, det er rigtig godt , alle er bare så flinke og hjælpsomme.vejret i febuar er utrolig godt ca. 30 grader og vandet ligeså, . turen med skibet er barer luksus, det er jo med mad og det hele.
jeg syntes også at det er vigtig at i får nogle dage i miami beach det er toppen.
vi har selv afrejse d. 5 febuar og skal værer der over i 10 dage
jeg håber i får en god tur

mvh niels bjørn hansen

Krydstogt uge 6

21/12 2012 Tanya
Hej, hvornår var i på Krydstogt sidst? Jeg overvejer nemlig at invitere min 12 årige søn på et Krydstogt fra Miami til Bahamas, men det bliver i starten af februar. Er vejret dejligt på det tidspunkt...på vandet?
Hilsen Tanya
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Miami

Hoteller i Miami
Rejser til Miami
Denne side er udskrevet d. 18. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.