Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Miami

 • Miami.....South Beach...Hvor spiser vi i aften?

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 7 personer)
  29.10.13: Vibeke Hansen
  Miami South er uden tvivl området, hvor man bor, når man er i Miami - det er her tingene sker!
  Det er her det hyggeligt, at gå sig en tur om aftnen og spise udenfor på en af de mange restauranter og nyde det gode vejr!

  Lincoln Road i South Beach er fyldt med restauranter og cafeer...og som altid er det svært for nogle af os, at vælge :-)

  Indrømmer gerne, at jeg ikke er jordens største fiske spiser, så da flertallet valgte, at vi skulle på Sushi Samba, var man måske en smule skeptisk :-)

  Godt livet er fyldt med positive overraskelser - Sushi Samba blev den mest positive "mad-udfordring" og overraskelse jeg længe har haft!

  Vi fik personalet til, at servere en blanding af alt det bedste, som vi kunne dele - smagsløgene fik virkelig en god madoplevelse...og der blev serveret meget mere end bare sushi.
  Se hele rejsetippet
 • Rundtur i det sydlige Florida

  (Bedømt af 21 personer)
  20.08.13: Jim Thorup
  Efter et par succesfulde rejser til USA’s østkyst og Californien, var turen kommet til det sydlige Florida. Selvom det var en fælles familiebeslutning var det med lidt bekymring at sommerferien 2013 skulle gå til Florida.
  Se hele rejsetippet
 • Dezer Collection

  (Bedømt af 3 personer)
  09.06.13: Tony Johansen
  Hej jeg ville lige fortælle om vores oplevelse i Miami,vi faldt tilfældigt over denne samling Biler/Køretøjer.
  Hvis man er til Batman filmene er dette museum et must.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Miami

Rejsetips af samme forfatter

 • Bed & Breakfast i sydlige Florida

  (Bedømt af 9 personer)
  25.03.11: Tom Larsen
  Netop hjemkommet (marts 2011) fra en vidunderlig bilferie i det sydlige Florida kan vi varmt anbefale at benytte B&B, som ofte er indrettet i flotte gamle villaer, og som giver et helt anderldes kontakt til værterne og de andre logerende end det er tilfældet på hoteller.
  Se hele rejsetippet
Florida - Miami, Key West og den tilbagelænede, dejlige vestkyst
Rejsetips indsendt af:
Tom Larsen
Hørsholm
1. nov. 2010

Florida - Miami, Key West og den tilbagelænede, dejlige vestkyst

Fra shopping, strand og sightseeing i Miami, til Airboat i Everglades, motorbåd ved vestkysten og reggae ved Fort Lauderdale.
Miami South Beach

Miami South Beach

Vi landede først omkring midnat i Miami på grund af et misset fly ved en mellemlanding. Hertz biludlejning var ok, men sløv: Vi fik en ældre Corolla der stank af tobak og havde brændte huller i sæderne. Men klokken var over midnat og vi skulle bare ind til Miami og vores hotel. Vær opmærksom på ikke at køre gennem 'brobizz'-baner på Highway - det bliver filmet og koster bøde. Vi ankom til Majestic Hotel direkte på Ocean Drive nr. 660. Carlos Cabrera er front desk manager - værelse nr. 353 er bedst, men hotellet har problemer med service og terrassen foran hotellet er om aftenen beboet af tilbudsgivende damer. Men beliggenheden er ok. Book måske i stedet på The Park Central ved siden af i nr. 640 – det er mere ’stue-rent’ men også dyrere.

Ocean Drive lever døgnet rundt - fantastisk bare at sidde på fortovscaféi løbet af natten og observere all typer mennesker og farver. Det hele sker fra hotellet ved 7.street og nordpå til 15. street. Gianni Versace blev skudt foran sit hus i 1997 – det ligger på hjørnet af Ocean Dr. og 11. street. Vel nok det mest fotograferede hus i SoBe.
Shopping og sightseeing i Miami Beach

Shopping og sightseeing i Miami Beach

spanole Way rummer ægte italiensk restaurant stemning og på Lincoln Road Mall ligger Apple butikken. Det er en oplevelse at købe de sidste nye gadgets her.
Tag også en tur til Bay Front Park med bådtur på Miami Bay Area. Båden afgår lige nedenfor Hooters Restauranten med de berømte storbarmede servitricer. På bådturen kommer man forbi Amdi ’Tvind’Petersens 10 værelses Penthouse lejlighed på Fisher Island. Kaptajnen er en fantastisk fortæller.En tur op og ned ad Calle Ocho i Little Havana distriktet er også et must. Men der bliver lidt skummelt om aftenen.
The Keys og Key West

The Keys og Key West

Key Largo er kan kun anbefales hvis man vil ud at dykke eller snorkel ved John Pennekamp Coral reef. Motel Marina Del Mar ligger direkte til havnekanalen – værelse 410 ligger fint øverst med flot udsigt. Restauranten ved siden af hotellet rummer mange ’skæve’ typer – men underholdende. Snorkelbåden afgår kl. 9 lige nedenfor restauranten og er inde igen kl. 13. Husk at få late udcheck på hotellet.  Man møder blot op ved båden og køber billet direkte på båden. Men ellers sker der ikke meget i området, så tag hellere videre til Grassy Key og Marathon.

Skal man svømme med delfiner, så foregår det på Dolphin Research Center, men vær opmærksom på, at det tager det meste af dagen. Overnatning enten på Blue Water Resort Motel eller Banana Resort. På Banana mødte vi en dansk dame på ca. 70 år, der var ansat på hotellet og stod for morgenmads serveringen. Hun havde ikke talt dansk i 20 år. Hun og hendes mand havde en slagterbutik i New Orleans, men manden døde på en feriebådtur da de kom sejlende til Marathon, Hun havde været der lige siden. Mange krammer og tårer da vi forlod hende om morgenen for at køre til Key West.
Key West er bare fantastisk og skal opleves

Key West er bare fantastisk og skal opleves

Bo på Motel Almond Tree Inn på hjørnet af Duval St. og Truman Ave. blot et isterningkast fra Hemmingways hus. Hotellet er drevet af to ældre søstre og er en oase bestående af tæt-lav bebyggelse rundt om en skøn pool. Desuden privat parkering.  Gratis Happy Hour kl. 17, hvor der er god mulighed for at snakke med de øvre gæster. Andre overnatningsmuligheder er Southern Most on the Beach eller B&B ‘The Popular House’.
Florida - Miami, Key West og den tilbagelænede, dejlige vestkyst

Er det første gang på Key west så tag en tur med Conch Tour Train – 90 minutters rundtur med Tivoli tog. Det er turistet men en rigtig god måde at se det gamle Key West på. Et solnedgangs cruise med katamaranen og champagne ad libitum kan også anbefales. Det hele afgår/ bestilles omkring Mallory Square. I samme område findes en utrolig Chilli-bar, hvor man kan smage alle former for chilli pasta.Nykogte krabbeklør skal spises på Half Shell Raw bar yderst på den gamle træ-havnemole. Tag en drink i solnedgangen på en skøn åben bar på vej til restauranten. Her laves og sælges håndrullede cigarer.
Everglades og airboat

Everglades og airboat

På vej tilbage fra Key West mod vestkysten skal man tage Heighway 41. Så passere men et utal af Airboat steder, men vær opmærksom på at sidste tur afgår kl. 15 og at alt lukker ned kl. 16. Vi kom sent og var nødt til at tage en ’private-tour’. En lille båd med kun 4 pladser og kaptajnen. Det gik stærkt og vi så da også en enkelt aligator i farten. Men det var dyrt - €125 for en times sejlads!
Vestkysten

Vestkysten

Heighway 41 fører igennem Naples og alle golfbanerne. Men kør nedenom havnen i Naples. Alt er velfriseret og oser af dollars.
Næste stop bør være Sanibel og Captiva Islands. Det kan være lidt svært at finde rimelig overnatning på øerne i højsæsonen, men prøv B&B Tween Waters Inn eller South Seas Resort på Captiva Island, hvis der er børn med på turen. Vi har også boet i St. James City på sydspidsen af Pine Island. Hotel Two Fish Inn er et hyggeligt familiested, hvor små motorbåde kan lejes for en tur gennem mangroven til Picnic Island. Med en fribordshøjde på kun 50 cm, så er mødet med lejesyge delfiner en stor oplevelse. Hele byen og stedet ånder for lystfiskeri.

Lidt nordligere ligger Gasparilla Island, hvor man skal bo på Anchors Inn i Boca Grande. Rigtigt honey moon sted med kun 4 suiter ud til skøn lille have og pool. På hele øen er der ingen benzintanke, da man kører rundt på øen i elektriske golfbiler. Man kan dog få benzin på bilen ved standeren i bådhavnen! På sydspidsen af øen findes det smukkeste fyrtårn og hele området med klitter og lyset minder om Gl. Skagen og Grenen.
Videre nordpå kommer Sarasota med flot shopping, men bo ude på Anna Maria Island eller på det meget smukke hus Palmetto Riverside B&B, der drives af et yngre belgisk ægtepar.
Videre nordpå til St. Petersburg, hvor man skal tage til John Pass på Treasure Island. Lidt kitsh’et boardwalk, men amerikanerne elsker det. Motel Barefoot Beach Resort ligger lige på stranden.

Hjem over Fort Lauderdale

Der er ingen grund til at tage videre op til Tampa, så hvis man ikke skal til Orlando, så tag hurtigste vej tværs over til Østkysten. Mellem West Palm Beach og Fort Lauderdale ligger Delray Beach. Restauranten Bostons-on-the-Beach er et rigtigt hænge-ud sted med live Reggae musik. Restauranten på 1. sal er bedst.
Det kan være lidt svært at finde noget rimelig hotel i Fort Lauderdale, men prøv f.eks. La Casa Del Mar B&B. Det ligger godt.

Sidste tips

Der er stor forskel på prisniveauet i jan-apr og i maj-juni. Maj måned er fin til Florida. Der er god plads alle steder og prisniveauet på hoteller er 60% af højsæsonen.
Da vi afleverede bilen retur til Hertz i Miami Airport, beklagede vi os til indskrivningen over tobakslugt og generelle dårlige interiør. Det gav straks $50 dekort – men vi skulle bare være kommet retur og have fået en anden bil i starten.

Kommentarer til rejsetippet om Miami

Tampa

25/04 2013 Jeanne
Der er da ikke noget i vejen med Tampa, men måske i ikke har været de rigtige steder. Der er mange oplevelser og alene køreturen fra Tmpa til Clearwater er en kæmpe opplevelse. Buschgarden er ligeledes en meget stor oplevelse og jeg kunne såment blive ved.

Hvad er der galt med Tampa?

02/08 2012 Morten
Hej

Nu ser jeg i anbefaler at skippe tampa, har i erfaringer deroppefra da?

Almond Inn, Key West

29/09 2011 Lars Mørch
Tak for tippet om The Almond Tree Inn i Key West, hvor vi valgte at bo to nætter. Hyggeligt, centralt, hyggeligt, gode værelser og nok den bedste service jeg har oplevet på et hotel nogen steder. Kan varmt (og jo - der var varmt mens vi var der) anbefales.

P.S.: Man får ved ankomsten udleveret kuponer til gratis drikkevarer i forb. med Happy Hour:)

http://www.almondtreeinn.com/

God inpiration.

15/04 2011 Jørn Skovhauge
Meget inspirenede til planlægning af næste års vinterferie. Tilpas detaljeret uden at blive kedeligt.

Florida Tips

30/12 2010 Tom Larsen
Hej Mona,
Jeg er glad for at høre at du kan bruge vores Florida Tips.
Vi skal til Florida igen den 5 marts, så der kommer helt sikkert flere gode tips på listen.
Men jeg skal jo bruge din email adresse for at kunne give dig dem direkte. Og du er meget velkommen til at spørge igen, når I har fået tilrettelagt jeres rute rundt.
Hilsen
Tom

Meget tillokkende beskrivelser

30/12 2010 Mona Lage
Hej Tom. En meget levende og tillokkende beskrivelse. Vi skal selv derover i maj/juni. Det er første gang vi skal "over there" derfor er det dejligt at hører om gode oplevelser.

Har du flere af samme slags må du gerne sende til mig på min mail.

Hilsen
Mona Lage

kontakt

10/11 2010 Andreas Andersen
Hej Jeg er interesseret i at høre mere om din tur til Florida, vil du venligst kontakte mig på info@miamisobe.dk
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Miami

Hoteller i Miami
Rejser til Miami
Denne side er udskrevet d. 22. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/forfatter/n.-enselmann-koebenhavn.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.