Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Miami

 • Miami.....South Beach...Hvor spiser vi i aften?

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 7 personer)
  29.10.13: Vibeke Hansen
  Miami South er uden tvivl området, hvor man bor, når man er i Miami - det er her tingene sker!
  Det er her det hyggeligt, at gå sig en tur om aftnen og spise udenfor på en af de mange restauranter og nyde det gode vejr!

  Lincoln Road i South Beach er fyldt med restauranter og cafeer...og som altid er det svært for nogle af os, at vælge :-)

  Indrømmer gerne, at jeg ikke er jordens største fiske spiser, så da flertallet valgte, at vi skulle på Sushi Samba, var man måske en smule skeptisk :-)

  Godt livet er fyldt med positive overraskelser - Sushi Samba blev den mest positive "mad-udfordring" og overraskelse jeg længe har haft!

  Vi fik personalet til, at servere en blanding af alt det bedste, som vi kunne dele - smagsløgene fik virkelig en god madoplevelse...og der blev serveret meget mere end bare sushi.
  Se hele rejsetippet
 • Rundtur i det sydlige Florida

  (Bedømt af 21 personer)
  20.08.13: Jim Thorup
  Efter et par succesfulde rejser til USA’s østkyst og Californien, var turen kommet til det sydlige Florida. Selvom det var en fælles familiebeslutning var det med lidt bekymring at sommerferien 2013 skulle gå til Florida.
  Se hele rejsetippet
 • Dezer Collection

  (Bedømt af 3 personer)
  09.06.13: Tony Johansen
  Hej jeg ville lige fortælle om vores oplevelse i Miami,vi faldt tilfældigt over denne samling Biler/Køretøjer.
  Hvis man er til Batman filmene er dette museum et must.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Miami

Sjov i Orlando....
Rejsetips indsendt af:
Henrik Thomsen
Brønderslev
30. dec. 2009

Florida rundt med større børn

I sommeren 2008 tog vi en rundrejse i Florida - med udgangspunkt i børnene skulle have en på "opleveren" ....

Florida rundt - med fokus på børnene...

I sommeren 2008 tog vi til Florida - efter en lang flyvetur via Amsterdam - ankom vi ud på aften til Miami, hvor vi ankom til Howard Johnson Dezerland Hotel i vores lejet bil med GPS -GPSen var i mine øjne tvingende nødvendigt, selvom ca. 1000 kr. i leje for en uge, er i overkanten

Morgenbordet var super iflg. børnene - så vi var godt mætte - da vi begav os til Key West, den følgende dag. Vejen ud over Keysene var seværdig, vi gjorde stop et par gange - besøgte bl.a. en strand, hvilket kan anbefales, da vi fik en dejlig svalende badetur.

Mallory Square var et hit for børnene, der var en masse mindre shows i forbindelse med solnedgangen. Desuden var vi på Sloppy Joes Bar - der var Ernest Hemingways foretrukne bar. Er man til at sidde og kigge på de mange forskellige typer af folk, der passerer forbi - er Mallory Square perfekt...

På tredje dagen tog vi videre til vestkysten, Naples. Her var det ikke så turistpræget, som Key West og Orlando. Vi hyggede og nød poolen i Naples. Stranden var super og kan anbefales.

De følgende 5 dage skulle foregå i Orlando med Theme Parkerne i centrum. Orlando er unik på den måde, at det er ekstremt turist præget. Vi startede ud med Seaworld - Det var en super oplevelse, oven i købet kunne vi veksle vores brugte billetter til endnu en dag - gratis, det benyttede vi os af. Det kan stærkt anbefales, at komme til Seaworld og for den sags skyld også de øvrige parker en halv time før de officielt åbner samt gå mod hovedstrømmen af de besøgende - på den måde kan man nå at prøve de fleste hovedattraktioner inden køerne bliver lange (+1 time). Vi nåede, at prøve stort set alt ved at være målrettet og have planlagt vores rute rundt, inden køerne blev store. Mens der var flest besøgende midt på dagene, prøvede vi ting som ikke var helt så attraktive, som de store attraktioner.

Seaworld havde nogle virkelig sjove rollercoasters, men fodring af rokker, sæler og søløver var store og meget sjove oplevelser for børnene, vi brugte derfor en hel del kroner på foder til dyrerne...men det var super sjovt, når f.eks. rokkerne suttede fisken ud af hånden. En anden stor oplevelse var at røre ved delfinerne - som min søn sagde, de mærker som en gummibåd...

på tredje og fjerde dagen besøgte vi henholdsvis Island of Adventure og Universal Studios. De 2 parker hører sammen med CitiWalk som bindende led mellem de 2 parker. Citiwalk er også en oplevelse værd, her er restauranter som har bestemte temaer NBA basketball og HardRock Cafe. Vi var på HardRock, hvilket var en spændende oplevelse, der er utrolig meget historie på væggene i Cafeen - guitarer og billeder fra rockens største øjeblikke/musikere....fed oplevelse, hvis man er til rockmusik...

Universal Studios, en fantastisk oplevelse, igen her galdt det om at få planlagt ruten rundt til attraktionerne - vi var nogle af de første i parken, og prøvede alle de fedeste attraktioner (flere gange) inden, der blev lange køer. MIB og Revenge of The Mummies var super, men også Disaster, Twister, Jaws med flere samt de events der var rundt om i "byer" var super - f.eks. en koncert med Blues Brothers, billeder med forskellige berømtheder (figurerne) fra film.

Det kan anbefales, at købe genfyldnings sodavand, da det er alt fordyrt, at købe enkeltvis. Husk at genfyldningskrusene kan benyttes både i Universal og Island og Adventure, derfor er der ingen grund til at købe en hvert sted.

Island of Adventure - Duelling Dragons, må være en af de fedeste rollercoasters - er man til sug i maven er dette en oplevelse værd. Vandrutschenbanerne er vildt sjove og vilde - og ja, man bliver våd, tja ikke bare våd men faktisk gennemblødt, men varmen gør, at det ikke er koldt og har man shorts og T-shirts på, er man snart tør igen.

Mange fede oplevelser senere og men ikke mere mætte end at børnene, gerne ville have besøgt 1 park eller 2 mere...Vi valgte ikke at besøge Disneys Parker pga. at vi havde besøgt Disney i Paris og flere ting er magen til hinanden.

De sidste 5 dage skulle bruge i Miami og med en tur ud i Everglades. På vejen til Miami, kørte vi til Cape Canaverel - vi skulle se USAs rumhistorie. En fantastisk oplevelse, eneste minus var maden der, det var en katastrofe - vildt dårlig. Vi var så heldige, at de dagen efter skulle sende en rumfærge op, iflg. guiden på busturen rundt på basen, kom vi tættere på færgen end han nogensinde havde været - vi vel godt 100-150 mtr fra færgen, den var kørt på plads tidligere på morgen og stod klar til launch......imponerende syn. Alt i alt var den meget spændende for børnene og jeg selv.

I Miami stod den på solbadning og shopping - vi havde valgt et Art Deco hotel ved Ocean Drive, på South Beach - dyrt men en super oplevelse. Lækkert poolområde - med hængekøjer og sofaer i både skyggen under palmerne og i solen. 50 mtr. længere nede, var stranden - enestående.

Da vi havde solet os et par dage - tog vi en tur ud i Everglades - Miccosukee Indianerne har en super tur med airboat ud i sumpen, vi så flere alligatorer også meget tæt på.....bl.a. sad vi og ventede på at komme ombord, lige da vi var kommet ombord, kom der en ca. 4 mtr. lang alligator svømmende næsten het hen til airboaten - og så var det ikke helt fedt at sidde yderst - 40 cm over vandoverfladen.....

Vi besøgte og parken Gatorland, parken har primært alligatorer, men der er også flere andre typer af dyr. Parken er bestemt en oplevelse værd.

Billetter til parkerne købte vi online og med print@home hjemme fra, det var nemt at benytte og billigere end hvis vi havde købt på stedet.

Vi havde booket en pakkerejse (8 dage) på den måde, at vi havde booket en rundtur i Florida, men med at par dage ekstra i Orlando og ekstra dage til at "slikke" sol Miami. I alt var vi 16 dage i Florida og havde ikke en dag for meget. Et par af hotellerne var ikke noget at skrive hjem om, men opfyldte vores behov. Vi havde booket bedre hoteller i Orland og Miami, hvor vi havde flere dage i sammenhæng - her var hotellerne i top.

Jeg kan varmt anbefale at se Florida med børn i alderen 10 - 11 år som mine børn - turen for os 3 har kostet alt i alt (inkl. billeje, lommepenge, hotel osv.) omkring 50 tkr.

God tur....
Henrik Thomsen


Kommentarer til rejsetips om Miami

hej

20/06 2010 pia
Hej har lige læst den spændende rejse i har haft og vi skal det samme i orlando... Må man spørge hvilke hoteller i havde syntes godt om? Dem leder jeg stadig lidt efter.. :D folk skriver forskellige kommentare om det. Vi ønsker nemlig bare et værelse med 2 store dobbeltsenge :D Håber i nød turen :) Pia

Orlando

15/03 2010 Ørskov
Du får travlt med at planlægge alt det vi skal se når jeg besøger dig :)
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Miami

Hoteller i Miami
Rejser til Miami
Denne side er udskrevet d. 21. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.