Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Miami

 • Miami.....South Beach...Hvor spiser vi i aften?

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 7 personer)
  29.10.13: Vibeke Hansen
  Miami South er uden tvivl området, hvor man bor, når man er i Miami - det er her tingene sker!
  Det er her det hyggeligt, at gå sig en tur om aftnen og spise udenfor på en af de mange restauranter og nyde det gode vejr!

  Lincoln Road i South Beach er fyldt med restauranter og cafeer...og som altid er det svært for nogle af os, at vælge :-)

  Indrømmer gerne, at jeg ikke er jordens største fiske spiser, så da flertallet valgte, at vi skulle på Sushi Samba, var man måske en smule skeptisk :-)

  Godt livet er fyldt med positive overraskelser - Sushi Samba blev den mest positive "mad-udfordring" og overraskelse jeg længe har haft!

  Vi fik personalet til, at servere en blanding af alt det bedste, som vi kunne dele - smagsløgene fik virkelig en god madoplevelse...og der blev serveret meget mere end bare sushi.
  Se hele rejsetippet
 • Rundtur i det sydlige Florida

  (Bedømt af 21 personer)
  20.08.13: Jim Thorup
  Efter et par succesfulde rejser til USA’s østkyst og Californien, var turen kommet til det sydlige Florida. Selvom det var en fælles familiebeslutning var det med lidt bekymring at sommerferien 2013 skulle gå til Florida.
  Se hele rejsetippet
 • Dezer Collection

  (Bedømt af 3 personer)
  09.06.13: Tony Johansen
  Hej jeg ville lige fortælle om vores oplevelse i Miami,vi faldt tilfældigt over denne samling Biler/Køretøjer.
  Hvis man er til Batman filmene er dette museum et must.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Miami

Miami for hele familien
Rejsetips indsendt af:
sanne
sønderborg
13. jan. 2011

Miami for hele familien

Vi planlagde selv en tur til miami, med vore 2 sønner på 20 og 17 år, efter vi for 2 år siden var på krydstogt med ryal caribean fra byen og nu gerne ville se lidt mere af byen og omegnen.
Miami for hele familien

Vi bestilte biletter og bil gennem FDM, og hos en udlejer i Miami som vikom i kontakt med gennem en bekendt fik vi en lejlighed i south beach, vel ankommet og efter lidt besvær, med at finde ud af navigationen i bilen, tog vi på dagture ud i byen og området, det er altså en virkelig oplevelse som vi kan anbefale, vi havde på forhånd fundet ture ud i everglades, hvor krokodillerne lå i vejsiden og solede sig gribbene sad på rastepladserne,og spiste rester fra fisk, vi sejlede ud med indianerne i disse både som kan sejle på det flade vand, . Vi var- hvordan kan det være anderledes i universal studios i orlando- det storebluegrass outlet og så det vigtigste for vore to sønner--- down town for at besøge Miami Ink som de kendt fra fjernsynet alt i alt en fantastisk tur som vi gør om igen men næste gang vil vi gerne både være ibyen men også på krydstogt til caribien- det er ubeskrivelig flot og enoplevelse der lyder som pral og overdrivelse hvis man ikke selv har prøvet det --så prøv det,en oplevelse for livet.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Miami

Hoteller i Miami
Rejser til Miami
Denne side er udskrevet d. 25. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/polen/stettin/radisson-blu-szczecin.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.