Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Miami

 • Miami.....South Beach...Hvor spiser vi i aften?

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 7 personer)
  29.10.13: Vibeke Hansen
  Miami South er uden tvivl området, hvor man bor, når man er i Miami - det er her tingene sker!
  Det er her det hyggeligt, at gå sig en tur om aftnen og spise udenfor på en af de mange restauranter og nyde det gode vejr!

  Lincoln Road i South Beach er fyldt med restauranter og cafeer...og som altid er det svært for nogle af os, at vælge :-)

  Indrømmer gerne, at jeg ikke er jordens største fiske spiser, så da flertallet valgte, at vi skulle på Sushi Samba, var man måske en smule skeptisk :-)

  Godt livet er fyldt med positive overraskelser - Sushi Samba blev den mest positive "mad-udfordring" og overraskelse jeg længe har haft!

  Vi fik personalet til, at servere en blanding af alt det bedste, som vi kunne dele - smagsløgene fik virkelig en god madoplevelse...og der blev serveret meget mere end bare sushi.
  Se hele rejsetippet
 • Rundtur i det sydlige Florida

  (Bedømt af 21 personer)
  20.08.13: Jim Thorup
  Efter et par succesfulde rejser til USA’s østkyst og Californien, var turen kommet til det sydlige Florida. Selvom det var en fælles familiebeslutning var det med lidt bekymring at sommerferien 2013 skulle gå til Florida.
  Se hele rejsetippet
 • Dezer Collection

  (Bedømt af 3 personer)
  09.06.13: Tony Johansen
  Hej jeg ville lige fortælle om vores oplevelse i Miami,vi faldt tilfældigt over denne samling Biler/Køretøjer.
  Hvis man er til Batman filmene er dette museum et must.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Miami

Leg og svøm med delfiner!
Rejsetips indsendt af:
Liv Bering Hansen.
Skødstrup.
8. jan. 2009

Miami - svøm med delfiner

Delfiner, handicap, shopping i de mange Outlets og Miamis mange skønne og børnevenlige strande.
Kristoffer og delfinerne!
Kristoffer og delfinerne!

Tips til Miami

Vi var 4 afsted til Miami Beach i sommeren 2008. Meget anbefalelsesværdig sted! Billeje er et must, og en GPS hvori man kan finde selv den mindste forretning og afstanden dertil.

Det største must er en tur til Grassey Key, ca. halvanden times kørsel fra Miami. Fantastsk flot køretur med unik natur. I Grassey Key ligger Dolphin Resort Center, hvor bla. a. Flipper boede når den ikke lavede film! Det er et fantastisk sted hvor der bliver taget utrolig god hånd om delfinerne og hvor delfinerne har et godt liv. Desuden har de også specialiseret sig i handicappede og delfiner. der havde vi en fantastisk session alle 4 med undervisning og delfinsvømning. Uforglemmelig oplevelse. Bestil tid hjemmefra, da stedet er godt besøgt og de ikke vil overbelaste delfinerne.

Shoppinggenet kan udfoldes mange steder i Miami. Men kør i Dolphin Mall, det største indkøbscenter vi nogen sinde har set. Mange outlet stores og du kan købe alt hvad hjertet begærer i de mange mode-foto-sko-musik o.s.v. butikker der er der. Vi var der 3 gange og nåede ikke igennem det alt sammen. Og det endda med 2 teenageknægte!!! Også mange spiseseder og madbutikker er der.

Ellers er der rigeligt at få tiden til at gå med i Miami og mange smukke steder. Strandene er skønne og børnevenlige. Altid livreddere og altid har de styr på forholdene i vandet via flag i diverse farver.
Det er ikke sidste gang vi drager dertil.
God tur!

Mange varme rejsehilsner fra
Liv Bering Hansen.

Aktiviteter

Kommentarer til rejsetips om Miami

Hvad koster det at svømme med delfiner?

18/06 2014 MT
Hvad koster det at svømme med delfiner?

Vejret i Miami.

30/04 2009 Liv Bering Hansen.
Vi var afsted i juli månede. det skulle være den fugtigste og mest regnfulde tid. Vi boede på South Beach og mærkede der ikke ret meget til regn. Sjælden gang lidt om eftermiddagen, men det var forfriskende! men i Miami Downtown regnede det noget mere, selvom afstanden dertil ikke er stor! Vi syntes ikke det gør noget med lidt regn, det er helt forfriskende i den varme! Og Albert: Lej en bil med GPS, den kan give dig mange gode tips derovre! men en køretur fra Miami til Key Vest kan anbefales. Smuk tur og hvis du er heldig møder du krokodillerne undervejs! En flot natur, masser af broer vand og et rigt dyreliv. Absolut anbefalelsesværdig. Og der skal jo også være tid til bare at hænge ud og opleve stemningen i Miami. Ocean Drive kan give mange sjove og anderledes oplevelser end man er vant til. Og strandende og vandet ikke at forglemme. Og god tur til jer alle. Vi er klar til en tur mere om et års tid. Knus fra LIV.

Regner det i Miami?

26/04 2009 Elsebet Nielsen
Hej Liv Vi tænker på at tage afsted til Miami i juni/juli. Dmi's vejr statistik siger at der kommer meget regn i denne periode. Hvornår på sommeren var i afsted og hvordan var vejret, regnede det meget, er det på bestemte tider af døgnet?

Hotel????

02/04 2009 Liv Bering Hansen.
Hej Heidi. Vi boede godt nok i den lidt dyre ende på Hilton på South Beach. Da vi var 4 voksne, hvoraf den ene handicappet, kræver det sin plads! Og der kunne vi leje værelser med conection door, så det næsten var en stor lejlighed. Det er rigtig svært at vælge, men et middelklassehotel på Sout Beach er at foretrække. Sout Beach er det "hotteste" sted og rimelig gåafstand til det meste af alt det "man skal se"! Og sørg for at det ikke ligger for langt fra vandet! De fleste af hotellerne har en rimelig standdard tror jeg. Håber det hjælper i din videre søgning. God tur. Mange venlige hilsner fra LIV.

Jeres hotel i Miami?

22/03 2009 Heidi Bramsen
Hej Liv, Vi skal afsted om en uges til til Usa og også Miami. Vi mangler du at booke hotel i Miami, jeg synes der er alt for mange at vælge imellem. Hvor boede I henne? og kan du anbefale det? På forhånd tak for hjælpen. Vh. Heidi

Adresse på delfinsvømning.

26/01 2009 Liv Bering Hansen.
Ja, det har vi da. Det hedder: Dolphin Research Center 58901 Overseas Highway, Grassy Key, FL 33050-6019 Se mere og bestil på: www.dolphins.org Mange venlige hilsner fra LIV.

Svømme med delfiner

25/01 2009 Erik Honore
Har i en adresse hvor i har svømmet med delfiner. Hilsen Erik
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Miami

Hoteller i Miami
Rejser til Miami
Denne side er udskrevet d. 27. april 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/dubai/dubai-fantastisk-arkitektur-smuke-strande-og-naesten-ren-fanatasi.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.