Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Miami

 • Miami.....South Beach...Hvor spiser vi i aften?

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 7 personer)
  29.10.13: Vibeke Hansen
  Miami South er uden tvivl området, hvor man bor, når man er i Miami - det er her tingene sker!
  Det er her det hyggeligt, at gå sig en tur om aftnen og spise udenfor på en af de mange restauranter og nyde det gode vejr!

  Lincoln Road i South Beach er fyldt med restauranter og cafeer...og som altid er det svært for nogle af os, at vælge :-)

  Indrømmer gerne, at jeg ikke er jordens største fiske spiser, så da flertallet valgte, at vi skulle på Sushi Samba, var man måske en smule skeptisk :-)

  Godt livet er fyldt med positive overraskelser - Sushi Samba blev den mest positive "mad-udfordring" og overraskelse jeg længe har haft!

  Vi fik personalet til, at servere en blanding af alt det bedste, som vi kunne dele - smagsløgene fik virkelig en god madoplevelse...og der blev serveret meget mere end bare sushi.
  Se hele rejsetippet
 • Rundtur i det sydlige Florida

  (Bedømt af 21 personer)
  20.08.13: Jim Thorup
  Efter et par succesfulde rejser til USA’s østkyst og Californien, var turen kommet til det sydlige Florida. Selvom det var en fælles familiebeslutning var det med lidt bekymring at sommerferien 2013 skulle gå til Florida.
  Se hele rejsetippet
 • Dezer Collection

  (Bedømt af 3 personer)
  09.06.13: Tony Johansen
  Hej jeg ville lige fortælle om vores oplevelse i Miami,vi faldt tilfældigt over denne samling Biler/Køretøjer.
  Hvis man er til Batman filmene er dette museum et must.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Miami

Rejsetips af samme forfatter

Nice to know viden om Miami Beach og Krydstogt til Bahamas
Rejsetips indsendt af:
Odense
11. feb. 2013

Nice to know viden om Miami Beach og Krydstogt til Bahamas

Jeg var i starten af februar i Miami med min 12 årige søn, hvorfra vi tog videre på krydstogt til Bahamas. En semi-spontan idé vi fik mellem jul og nytår 2012.
Flybilletterne
Vi skulle naturligvis først finde et fly, og søgte forskellige steder på nettet men endte igen igen op med at købe flybilletterne hos FDM. Hver evig eneste gang jeg har været i USA, har jeg købt flybilletterne her. Jeg føler mig tryg når jeg køber hos FDM-Travel, det går hurtigt og er super nemt online (og så ved jeg, jeg til hver en tid kan ringe til dem og få hjælp hvis der skulle være nogle spørgsmål!) Vi fandt et fly med afgange der passede med at vi ville få 3 dage i Miami inden krydstogtet, og et fly hjem mod Danmark samme aften som vi ankom i Port of Miami om morgenen.
Jeg fik billetterne til små 9500,- (incl. Konkursforsikring) med ét stop hver vej, og kun kort ventetid i Heathrow. Egentlig ville vi først afsted lørdag, men billetterne fredag var noget billigere, så det kunne svare sig at booke en ekstra overnatning i Miami og så flyve den dag tidligere. Det gør jo ikke noget med en ekstra overnatning i Miami :) Jo før man er ude, jo billigere kan man som regel få billetterne. Men flypriserne ændrer sig flere gange dagligt, så det kan godt svare sig at holde lidt øje inden man klikker på ”bestil”.
 
Det ene hotel efter det andet på Ocean Dr
Det ene hotel efter det andet på Ocean Dr

Hotel i Miami Beach

- er dyrt! Meget dyrt! Jeg har været flere gange i New York og har hver gang fundet nogle rigtig gode hoteller til ca. 1100,- pr.nat for 2 voksne. Jeg troede det ville være det samme i Miami (måske endda billigere) men jeg blev klogere! Jeg havde store problemer med at finde et hotel jeg synes lå godt, var pænt og rent, ikke for dyrt og i det hele taget i okay stand. Jeg endte med at give ca. 3400,- for de 3 nætter (børn på 12 og under var gratis på dette hotel) og det var bare et ”jævnt” hotel uden morgenmad, men det lå perfekt! På Ocean Drive ved 5th street, med en Walgreens lige rundt om hjørnet.
Når du har fundet et hotel du synes godt om på nettet, så brug et par minutter på www.tripadvisor.com. På tripadvisor.com ligger der ofte mange billeder, taget af gæster, som viser det virkelige billede af hotellet.
Billederne på hotellets egne hjemmesider er måske outdatet, og har helt sikkert været en tur gennem photoshop.
Jeg kunne aldrig drømme om at booke et hotel, uden først at se "ægte" billeder og læse lidt anmeldelser.
Kommer hotellet gennem nåleøjet efter besøget på tripadvisor.com, så brug da lige et par minutter mere på Google Maps. Her kan du enten taste hotel navn eller adresse og så se hvordan området omkring hotellet er.
Ligesom tripadvisor.com er en del af mit ritual ved bookning af hotel, er Google Maps det også!
Husk at priserne på hoteller svinger også. Kontroller derfor altid prisen! Jeg har før været heldig at kunne spare flere tusinde kroner på et hotel i New York og min niece har lige sparet en plovmand på et hotel i San Diego.

Resort fee er et nyt begreb for mig, men det er altså noget de tilsyneladende gør meget i i Florida. Det er et ekstra gebyr du betaler ved ankomst til hotellet, og det kan variere i pris men de hoteller jeg har kigget på (og det er pænt mange!) har det ligget på omkring $10 pr. indkvartering pr. nat. Men så må man også læse avisen der ligger i lobbyen og låne et af hotellets håndklæder, hvis/når du skal på stranden.
Fra lufthaven

Fra lufthaven

Kan du først undersøge om ikke hotellet tilbyder gratis shuttle. Ellers kan du forhøre dig i lufthavnen hvad en shuttle bus koster pr. pers. Vi var dovne og tog en taxa. Det gav vi $40 incl. drikkepenge. Havde jeg vidst, hvad jeg ved nu, at man kan tage bussen for $2,35 pr. pers. så havde jeg nok gjort det! Det er super nemt, du følger blot skiltene til metrorail/metrobus og så finder du bus nr. 150 som kører til og fra South beach. Den stopper forskellige steder på Indian Creek Dr. På Collins Ave og på Washington Ave. Se om den stopper et sted nær dit hotel www.miamidade.gov/transit
/routes_detail.asp?route=150 Bussen går hver hel og halv.
11th street Diner
11th street Diner

Et godt tip

Tag på 11th. street diner www.eleventhstreetdiner.com som er en klassisk amerikansk diner – nøjagtig som på film! Super hyggelig stemning, venlig betjening og maden smager dejligt. Vi har fået både morgenmad og frokost der. Kan helt sikket anbefales.
Vi er også fan af Starbucks, men i stedet for at bruge dem der ligger oppe ved Lincoln Road Mall, så lån en af de mange cykler som står overalt, for $ 5 for en time (du kan også låne dem længere tid og du betaler blot med kort/kontanter i automaten)– cykel på stien der går langs stranden i South Beach, gør et stop ved Starbucks på 2nd street, og cykel videre ned til South Point Park, aflever cyklen ved blot at stille den tilbage i et stativ og nyd din kaffe mens du nyder udsigten til Fisher Island. Når du skal tilbage, kan jeg anbefale at gå i vandkanten op ad South Beach. Her ligger det ene fine livreddertårn efter det andet. Ikke to tårne er ens.
Her sejler vi ud af Miami og kan se South Point og South Beach
Her sejler vi ud af Miami og kan se South Point og South Beach

Krydstogt med Royal Caribbean til Bahamas

Det var vores første krydstogt, men helt sikkert ikke vores sidste! Vi var meget spændte på, hvordan det hele mon foregik ombord på sådan et skib. Hvad er det for nogle mennesker der tager på krydstogt, hvad for noget tøj skal man pakke, hvordan kommer man fra skibet når man ankommer til de forskellige ø’er osv osv.

ANKOMST
Når du ankommer til Port of Miami, som Royal Caribbean sejler fra på deres 4 nætters krydstogt til Bahamas, så står der en masse mænd med hvide hjelme der tager imod din bagage (det anbefales du har pakket en let håndbagage, da der kan gå nogle timer inden du får din bagage leveret til din kahyt) og derefter går man ombord. Der er check ind fra kl. 11.30 – 15.00, kommer du senere kommer du ikke med! Der er mange mennesker der skal ombord, men det går let og smertefrit det hele. Du skal sørge for at have din billet, dit SetSail Pass (som du udskriver når du checker ind online – skal ske senest 3 arbejdsdage før dit cruise), dit kreditkort og naturligvis dit pas på hver enkelt rejsende.
Vores kahyt var klar kl. 13.00 og indtil da kunne vi opholde os på fællesområder på skibet. Vi valgte at starte med at spise en dejlig frokost (maden ombord er ikke mindre end fantastisk!) og så gik vi på pool-dækket og badede lidt inden vi skulle sejle og der stod vi naturligvis på øverste dæk og så sejlede ud af Miami.
Herefter var der Sail Away party ved poolen, og skibs bandet gav den gas, alle var glade og spændte på den forestående rejse.

MADEN
Ved bestilling af cruiset, skal man vælge om man vil spise kl. 18.30 eller kl. 21.00 og om man vil sidde ved et stort eller et lille bord. Vi valgte kl. 18.30 og det gjorde så at vi skulle møde op i hoved-restauranten kl. 18.30 hvis vi ville spise der(hvem siger nej tak til 3 retters menu hver aften!?). Vi sad til bords med Dave & Erica fra Washington DC. De var sidst i 20’erne så vi havde rigeligt at tale om  Der er dress code i hoved restauranten, så hvis ikke man gider klæde om (eller man måske ikke har nået det) så kan man vælge at spise på en af de andre restauranter/café’er på skibet. Der er en stor buffet restaurant, en italiensk bistro og en Amerikans Johnny Rocket’s (her koster det dog $4,95 at spise) Endelig kan du bestille roomservice, som også er ganske gratis.
Alt mad ombord (med undtagelse af Johnny Rockets) er gratis, du kan gratis få forskellige former for saft, juice, te, kaffe, kakao og vand. Sodavand mm. betaler man for. Se nedenfor.
Ombord på Majesty of the seas
Ombord på Majesty of the seas

Lidt nyttig viden

Hver aften får du ”dagens avis” Cruise Compass kaldes det. Her står alle de vigtige informationer du skal vide til næste dag. Der er også et program for aktiviteter på skibet. Rejser du med børn/teenagers, så er der børneklub for de små børn (op til 11 år), for teens i alderen 12-17 år og store teenagers fra 15-17 år.
På dag 2 er der stor poolfest med midnats buffet fra kl. 23 (bemærk ingen børn på fællesområderne efter kl. 01.00 er tilladt) Her kommer alle i hvidt.
På dag 3 er det kaptajnens middag, her kommer man i cocktail kjole eller jakkesæt/smoking.
Skibet er ”pengeløst” dvs. at hvis du vælger at købe drikke (såsom sodavand, øl, drinks, vin el. lign.) så giver du blot tjenere dit SeaPass kort, så bliver det trukket på det kreditkort du har oplyst ved online check ind. En sodavand koster $2,25 plus 18% i drikkepenge. Du kan også købe en sodanvandskort (drik alt hvad du kan) for, tror det var $26 men så skal du næsten også leve af sodavand før det kan svare sig.
Skibet er åbent hele tiden. Også når det ligger i havn. Så hvis du ikke gider stå af, eller ikke kan få tiden til at gå på øerne så vender du bare tilbage til skibet og hygger dig
Nassau Bahamas
Nassau Bahamas

Øerne I besøger

På øen Cococay er der rigtig mange som snorkler. Hvis du ikke er så vild med at komme ud på dybder, behøver du ikke leje/medbringe snorkeludstyr. Vi havde vores eget med, men vi kunne sagtens have nøjes med dykkerbriller. Der er mange fine, smukke og farverige fisk på lavt vand. Vi så en kæmpe karl på ca. 60 cm som var gul og blå og det var på bare 1½ meter vand. Der var nogle der havde set en 1 meter lang barracuda på noget dybere vand.
Bemærk at når I ankommer til Cococay, vil I ikke ligge i havn. Skibet kaster anker ud for øen og små både sejler dig over til Cococay. Bådene sejler hvert kvartér ca.

På Key West er strandene ikke noget værd. Se i stedet både den nye og den gamle del af øen. Vi valgte at tage en sightseeing tour med Old Town Trolley. Det koster $29 for voksne og børn på 12 år og under er gratis. Der findes andre sightseeing tours, men denne her var den der kom mest omkring, og man kan hoppe af og på som man vil. Vi ville også gerne have været med Duck Tours, men det var lidt dyrt. Det kostede $35 for voksne og $15 for børn. Hvis du vil have bare en lille tour rundt på øen skal du nok vælge City View Trolley Tours, der kan vinduerne i ”bussen” rulles helt ned og det koster $21 for voksne, børn på 12 år og under er gratis.

Nassau Bahamas, her skal du have dit badetøj med! Vi tog en landtaxa til Paradise Island hvor vi bl.a. så gigant resortet Atlantis. Efter vi havde kigget lidt rundt gik vi mod stranden og hvilken fantastisk strand! Azurblåt vand og hvid sandstrand er virkeligheden her (og det er ikke photo shoppet  )
På vej til Cococay Bahamas
På vej til Cococay Bahamas

Tilbage i Miami og I skal gå fra borde

Der er to muligheder når I skal af skibet. Den ene mulighed (den valgte vi) er at assistere sig selv. Det vil sige du får ikke noget hjælp til at bære din bagage. Hvis du benytter denne mulighed skal du forlade skibet ml. 7.30 og 8.00 Det er super nemt, du tager elevatoren til dæk 4, hvor du siger pænt farvel og tak for denne gang og derefter forlader du skibet.

En anden mulighed er at få hjælp til at bære din bagage. Benytter du denne mulighed, skal du aftenen forinden (ml. kl. 19.00 – 00.00) stille din bagage ud på gangen. Så modtager du et farvet nummer der fortæller hvor du skal gå hen og vente næste morgen. De første passagerer kommer af kl. 8.00 de sidste kl. 9.30
Water Taxi Nassau Bahamas
Water Taxi Nassau Bahamas

Hvad så indtil I skal med flyet?

Vi valgte at tage en shuttle til lufthaven til $10 pr. pers. I lufthavnen fik vi opbevaret vores bagage da vi endnu ikke kunne checke den ind (vi var i lufthaven kl. 8.30 og skulle først flyve kl. 20.05) Det er forskelligt hvad bagagen koster, alt efter hvor stort/småt det er. Vi gav $8 pr. stk. store kuffert og så tog vi Metrobussen til Maimi Beach (var der omkring kl. 10), hyggede os på stranden (til kl. 16.00), havde skiftetøj med så vi kunne få en trucker-vask i lufthavnen og på den måde fik vi en ekstra billig dag i Miami 

Der tilbydes også gratis shuttle bus fra lufthavnen til Dadeland Mall.

Det kedelige praktiske

Forsikring i tilfælde af fx konkurs
Reglerne for, hvordan man forsikringsmæssigt er dækket i forbindelse med et flyselskabs konkurs, er ikke lige til. Ifølge Rejsegarantifonden kan man som tommelfingerregel sige, at man automatisk er dækket, hvis man har købt en pakkerejse, som indeholder mere end blot flyrejsen.
Køber du kun en flybillet, skal du huske at tegne en konkursforsikring til omkring 30,- dkr. Dette bliver du spurgt om når du køber online ved FDM Travel. Har du Mastercard og benytter du det ved bestilling, kan du være dækket ind der, da Mastercard indeholder konkursforsikring. Forhør dig for en sikkerhedsskyld ved din bank/pengeinstitut.

Indrejsetilladelse (ESTA)
Uanset om du rejser til USA for første gang, eller om du har været der før, så skal du enten søge om indrejsetilladelse, eller opdatere (med ny indrejse dag, luftfartsselskab, adresse under ophold osv.) den tilladelse du allerede har fået.
Begge dele sker via hjemmesiden https://esta.cbp.dhs.gov/esta/
Når du har fået din indrejsetilladelse er den gyldig i 2 år fra den dag den er udstedt, eller til dit pas udløber hvis den dato kommer først. Efter 2 år modtager du en mail hvori du bliver mindet om at du skal søge igen.
Det koster $14 pr. pers.
HUSK at dit pas skal være gyldigt min. 6 måneder EFTER hjemkomst fra USA.

Kommentarer til rejsetippet om Miami

For ikke at forvirre nogen

17/09 2014 Søren Larsen
"HUSK at dit pas skal være gyldigt min. 6 måneder EFTER hjemkomst fra USA."

Kun hvis du skal på krydstogt, for ikke at forvirre nogen.

Når du rejser til USA, skal dit pas normalt blot være gyldigt under opholdet - altså til og med sidste dag af opholdet i USA. Men flere rederier stiller flere og andre krav til passets gyldighed. Derfor er det godt, hvis du sikrer dig, at du følger reglerne.

MVH
Søren
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Miami

Hoteller i Miami
Rejser til Miami
Denne side er udskrevet d. 18. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/graekenland/athen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.