Billedet er fra Miami

Fakta

 • Restaurant
  Restaurant
 • Room service
  Room service
 • Concierge
 • Lounge
 • Hund
  Hund
 • Strand
  Strand

Læs mere om

Red South Beach Hotel

Godt hotel til prisen, beliggende nær stranden på Miami Beach
Read South Beach Hotel er et lille boutique hotel som ligger på Miami Beach og tæt ved stranden. I kan spadsere ned ad Collins Avenue eller langs stranden til Ocean Drive, den ikoniske gade med de mange art deco hoteller.

I kan også vælge at slappe af ved hotellets lille swimmingpool eller på stranden som ligger en kort gåtur fra hotellet.
Som navnet antyder, er der meget rødt på hotellet, næsten alt er holdt i rødt, hvidt og sort, moderne indretning med barokke islæt.
I kan nyde en drink fra hotellets bar, hver eftermiddag er der ”happy hour” og middagen kan I nyde i restauranten, Barok, de servere lækkert mad, lavet med fokus på friske råvarer.

Der er gratis lån af badehåndklæder til poolen og stranden og der er også et par liggestole omkring poolen. Skulle du have brug for hjælp til udflugter eller forslag til restauranter, er der hjælp at hente hos Concierge service.
Værelserne er af varierende størrelse, de mindste er med Queensize senge, alle har aircondtion, WiFi, tv, minibar og kaffe/temaskine samt badeværelser med hårtørrer.

Denne side er udskrevet d. 26. april 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/new-zealand/marlborough-sounds/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.