Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Miami

 • Miami.....South Beach...Hvor spiser vi i aften?

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 7 personer)
  29.10.13: Vibeke Hansen
  Miami South er uden tvivl området, hvor man bor, når man er i Miami - det er her tingene sker!
  Det er her det hyggeligt, at gå sig en tur om aftnen og spise udenfor på en af de mange restauranter og nyde det gode vejr!

  Lincoln Road i South Beach er fyldt med restauranter og cafeer...og som altid er det svært for nogle af os, at vælge :-)

  Indrømmer gerne, at jeg ikke er jordens største fiske spiser, så da flertallet valgte, at vi skulle på Sushi Samba, var man måske en smule skeptisk :-)

  Godt livet er fyldt med positive overraskelser - Sushi Samba blev den mest positive "mad-udfordring" og overraskelse jeg længe har haft!

  Vi fik personalet til, at servere en blanding af alt det bedste, som vi kunne dele - smagsløgene fik virkelig en god madoplevelse...og der blev serveret meget mere end bare sushi.
  Se hele rejsetippet
 • Rundtur i det sydlige Florida

  (Bedømt af 21 personer)
  20.08.13: Jim Thorup
  Efter et par succesfulde rejser til USA’s østkyst og Californien, var turen kommet til det sydlige Florida. Selvom det var en fælles familiebeslutning var det med lidt bekymring at sommerferien 2013 skulle gå til Florida.
  Se hele rejsetippet
 • Dezer Collection

  (Bedømt af 3 personer)
  09.06.13: Tony Johansen
  Hej jeg ville lige fortælle om vores oplevelse i Miami,vi faldt tilfældigt over denne samling Biler/Køretøjer.
  Hvis man er til Batman filmene er dette museum et must.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Miami

Rejsetips af samme forfatter

 • Notting Hill, London - i Julia Roberts fodspor

  Sales Manager i FDM travel
  (Bedømt af 10 personer)
  15.06.12: Lars Smedegaard
  Er du som mig en ”næsten” passioneret fan af Julia Roberts – og specielt interesseret i filmen Notting Hill – så er det nok en rigtig god og sjov ide at tage ud til Portobello Road og faktisk se den aktuelle boghandel som Hugh Grant i rollen som William Thacker står som indehaver af i filmen.
  Se hele rejsetippet
 • En diner med atmosfære i San Francisco

  Sales Manager i FDM travel
  (Bedømt af 12 personer)
  26.07.11: Lars Smedegaard
  Mange rejsende til USA vil hen ad vejen stifte bekendskab med det faktum at morgenmad på det bestilte hotel IKKE er indeholdt i prisen; og her kan man så vælge at tilkøbe dette på hotellet; eller bevæge sig ud i byen på de utallige diners som ligger spredt ud over hele byen.
  Se hele rejsetippet
 • Billeje i USA - tænk dig om

  Sales Manager i FDM travel
  (Bedømt af 5 personer)
  12.05.11: Lars Smedegaard
  USA er stort på mange måder - men et par ting bør man inden bestilling af drømmebilen overveje meget nøje :

  Størrelse : Tænk over at en større rundtur i bil i USA også betyder mange timer for alle passagerer i bilen i det samme sæde.
  Se hele rejsetippet
Slå de sidste timer ihjel i Miami ...
Sales Manager i FDM travel
Lars Smedegaard Telefon: 70 28 13 46

Slå de sidste timer ihjel i Miami ...

Du kender det - det er sidste dag på din næsten overståede drømmeferie i Florida - klokken nærmer sig med hastige skridt check out på hotellet til middag - din lejebil står klar til afgang; og alligevel har du måske et hul på 6-8 timer du skal have fyldt ud, inden afrejsen tilbage til hverdagen i Danmark skal finde sted...
Hvad gør man så ?? Konstaterer du som jeg at der stadig er 0,01 m3 plads i din kuffert; og der kan måske nok liiige klemmes endnu et nyindkøb eller to ind i håndbagagen; så fortvivl ikke. Start bilen op og tag i Dolphin Mall; som ligger kun få miles fra Miami International Airport.

Dolphin Mall udemærker sig ved at være et rigtig stort mall; med alle former for butikker; og her finder du både designerbutikker; men også store outlet butikker i enhver afskygning - alt sammen krydret med diverse food courts; Starbucks og hvad der nu hører sig til. Alt ialt er der over 200 forskellige butikker og restaurationer... Tilkørselsforholdene er gode; parkering ikke noget problem; men vigtigst af alt - kører du derud ved middagstid, så behøver du ikke tænke over at du kan blive fanget i en trafikprop i Miami - for du kører ud af byen på et stille tidspunkt.

Når du skal retur til lufthavnen er der kun få miles derud - og igen slipper du for køen; for du kører de få miles i retning ind mod byen (og det meste af vejen parallelt med lufthavnens start- & landingsbaner på US route 836 (også kaldet Dolphin Expressway ...) - og som alle steder i USA er skiltningen fænomenal ! Se evt mere om Dolphin Mall på www.shopdolphinmall.com

Shopping
Indkøbscentre
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Lars Smedegaards profilside

Læs mere om rejser til Miami

Hoteller i Miami
Rejser til Miami
Denne side er udskrevet d. 20. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.