Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Miami

 • Miami.....South Beach...Hvor spiser vi i aften?

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 7 personer)
  29.10.13: Vibeke Hansen
  Miami South er uden tvivl området, hvor man bor, når man er i Miami - det er her tingene sker!
  Det er her det hyggeligt, at gå sig en tur om aftnen og spise udenfor på en af de mange restauranter og nyde det gode vejr!

  Lincoln Road i South Beach er fyldt med restauranter og cafeer...og som altid er det svært for nogle af os, at vælge :-)

  Indrømmer gerne, at jeg ikke er jordens største fiske spiser, så da flertallet valgte, at vi skulle på Sushi Samba, var man måske en smule skeptisk :-)

  Godt livet er fyldt med positive overraskelser - Sushi Samba blev den mest positive "mad-udfordring" og overraskelse jeg længe har haft!

  Vi fik personalet til, at servere en blanding af alt det bedste, som vi kunne dele - smagsløgene fik virkelig en god madoplevelse...og der blev serveret meget mere end bare sushi.
  Se hele rejsetippet
 • Rundtur i det sydlige Florida

  (Bedømt af 21 personer)
  20.08.13: Jim Thorup
  Efter et par succesfulde rejser til USA’s østkyst og Californien, var turen kommet til det sydlige Florida. Selvom det var en fælles familiebeslutning var det med lidt bekymring at sommerferien 2013 skulle gå til Florida.
  Se hele rejsetippet
 • Dezer Collection

  (Bedømt af 3 personer)
  09.06.13: Tony Johansen
  Hej jeg ville lige fortælle om vores oplevelse i Miami,vi faldt tilfældigt over denne samling Biler/Køretøjer.
  Hvis man er til Batman filmene er dette museum et must.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Miami

Sommerferie i USA - fra storby til strand!
Rejsetips indsendt af:
S. K. M. Kristensen
København
27. juni 2010

Sommerferie i USA - fra storby til strand!

Kombinér New York og Miami og få en bid af både det store æble og det candyfloss-farvede strandparadis!
Koncert og cup cakes

Koncert og cup cakes

Når man ikke har været i USA og New York, virker det hele rimelig overvældende. Jeg havde hovedet fuld af scener fra CSI med overfald i Central Park og bandeopgør i Miami Downtown, bekymring omkring transfer fra lufthavn til hotel og drikkepenge’problematikken’, men da vi i solskin på vores første dag i The Big Apple stod på Union Square og overværede en koncert med et up coming engelsk band, The Lightyears, forsvandt mine bekymringer og mit hjerte begyndte at tø.

Koncerten var ganske gratis og fuldstændig fantastisk. At min 14-årige datter så oven i købet blev fotograferet med de tre meget charmerende musikere og fik deres autografer blev starten på vores helt eget amerikanske eventyr. Vi har så siden hen været så heldige at få kontakt med deres amerikanske tourmanager, som har sendt os både cd’er og dvd’er og holder os informeret om bandet. Er du så heldig at være i New York omkring den 15. juli, kan du i øvrigt opleve dem på Union Square!

Vores lille Hotel Thirty Thirty lå perfekt på Manhatten og i gå afstand til Empire State Building, Grand Central Station, Moma og Fifth Avenue - you name it! Og de berømte Magnolia cup cakes i Bleecker Street blev indtaget på en legeplads, mens mørket sænkede sig, og neonskiltene lyste himlen op.Dunkin' Donuts rules

Dunkin' Donuts rules

Vi havde virkelig en følelse af hver dag at indtage VERDEN. Alle sanser blev bombarderet med smukke smukke mennesker i alle farver, og rundt om hvert hjørne åbnede der sig et helt nyt liv af dufte og stærke synsindtryk. Frihedsgudinden, Staten Island, Hard Rock Café på Times Square, Brooklyn Bridge og den helt igennem storslåede skyline tog os med overraskende storm og gav os meget ømme fødder og et glødende hævekort. Men selv det var overraskende på den gode måde. Vi fik nemlig rigtig meget for pengene i New York. Der var mængder af små hyggelige spisesteder, Delhis, diners og ikke mindst Dunkin’ Donuts med deres friske Coolios og cremede donuts, og går man ikke lige efter Gucci og Prada på Fifth Avenue, er der masser af små spændende butikker med alt lige fra 50'er-kjoler over Star Wars-outfits til T-shirts fra Urban Outfitters.

STOMP i regnvejr

En drøm om at opleve et Broadway show blev rimelig spontant afløst af en reklame for STOMP på The Orpheum Theatre. Uden at have bestilt billetter gik vi i øsende regnvejr fra 30 East 30th Street til Second Avenue, så det var høj satsning, men det lykkedes at få billetter til samme eftermiddag. Og det var det våde tøj og alle pengene værd. Et super larmende show med rytme og livsglæde – fuldstændig som New York og meget anbefalelsesværdigt!

Palmer og bountystrand

Palmer og bountystrand

Inspireret af Miami Ink udsendelserne gik vores skræddersyede rejse videre til Miami med Continental Airlines. Synet af det turkisgrønne hav, den endeløse strand og de mange mange swimmingpools, der fra luften lignede små perfekt formede vandpytter, fik os hurtigt over i en tropisk glædesrus. Days Inn Hotellet på Collins Avenue på Miami Beach tog godt imod os med superfin service i receptionen og et dejlig afkølet værelse. Kufferterne blev tømt, og det kunne ikke gå hurtigt nok med at skifte til badetøj – uden helt at vide hvad der ventede os på den anden side af det lille hotel. Men jeg skal love for, at vi blev glædeligt overraskede. Hotellets pool så hyggelig ud med liggestole og bar med palmeblade på taget, men den var fuldstændig crowded, så vi fortsatte ti skridt videre, hvor der åbnede sig et sandt paradis: En helt utrolig strand med lyst (brandvarmt) sand, turkistgrønt hav, blå himmel, små pastelfarvede livredderhuse, blå, gule og stribede parasoller – og lyden af bløde bølger. Det var lige det og mere til, vi var kommet for at opleve!

Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Miami

Hoteller i Miami
Rejser til Miami
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/miami/sommerferie-i-usa-fra-storby-til-strand-usa-og-canada.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.