Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Miami

 • Miami.....South Beach...Hvor spiser vi i aften?

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 7 personer)
  29.10.13: Vibeke Hansen
  Miami South er uden tvivl området, hvor man bor, når man er i Miami - det er her tingene sker!
  Det er her det hyggeligt, at gå sig en tur om aftnen og spise udenfor på en af de mange restauranter og nyde det gode vejr!

  Lincoln Road i South Beach er fyldt med restauranter og cafeer...og som altid er det svært for nogle af os, at vælge :-)

  Indrømmer gerne, at jeg ikke er jordens største fiske spiser, så da flertallet valgte, at vi skulle på Sushi Samba, var man måske en smule skeptisk :-)

  Godt livet er fyldt med positive overraskelser - Sushi Samba blev den mest positive "mad-udfordring" og overraskelse jeg længe har haft!

  Vi fik personalet til, at servere en blanding af alt det bedste, som vi kunne dele - smagsløgene fik virkelig en god madoplevelse...og der blev serveret meget mere end bare sushi.
  Se hele rejsetippet
 • Rundtur i det sydlige Florida

  (Bedømt af 21 personer)
  20.08.13: Jim Thorup
  Efter et par succesfulde rejser til USA’s østkyst og Californien, var turen kommet til det sydlige Florida. Selvom det var en fælles familiebeslutning var det med lidt bekymring at sommerferien 2013 skulle gå til Florida.
  Se hele rejsetippet
 • Dezer Collection

  (Bedømt af 3 personer)
  09.06.13: Tony Johansen
  Hej jeg ville lige fortælle om vores oplevelse i Miami,vi faldt tilfældigt over denne samling Biler/Køretøjer.
  Hvis man er til Batman filmene er dette museum et must.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Miami

Udsigt over Miami South Beach fra flyet
Rejsetips indsendt af:
Anne Vils
Hammel
28. nov. 2010

Southern hospitality

Fra rigmændenes Art Deco paradis til Georgianernes nede på jorden southern hospitality med et strejf af magi midt imellem.
Art Deco
Art Deco

Miami Beach

Som sidste stop på vores 5 mdr. lange jordomrejse landede vi i Miami d. 20. november 2008. Vi havde besluttet at tilbringe et par dage på Miami Beach for at se, hvad ” all the fuss was about”, inden vi kørte videre nordpå. Vi blev da heller ikke skuffede, hvad angik flotte biler, kendte mærkevarer og Art Deco. Desværre var vejret ikke helt til strandtur, så vi måtte nøjes med en gåtur i strandkanten. Vi så da heller ikke hverken kendte mennesker, hårdtpumpede fyre eller silikonebabes. Efter et pat dage måtte vi dog sande at selvom Miami er et fascinerende sted, så er det ikke et af de billigste steder i verden og den ”Store Mus” i Orlando trak vældig meget i børnene. Så vi brød op fra vores hyggelige stilfulde Hotel Chelsea på South Beach og satte kursen mod Floridas Turnpike til Orlando.
Klokkeblomst...endelig!!!
Klokkeblomst...endelig!!!

Magi i luften

Efter 5,5 times kørsel inklusiv et par stop på rastepladser for at spise frokost og købe nogle af Floridas super lækre og meget vanedannede appelsiner nåede vi vores hotel i Orlando. Hotellet lå tæt på Universal Studios og solgte derfor ikke officielt billetter til Disney Parkerne. De ville dog gerne være behjælpelige med at skaffe os nogle, dog på en, for os, lidt mystisk måde. Vi skulle på et bestemt klokkeslæt møde en mand i receptionen med kontante penge og så fik vi billetter til 4 dage i Disney Parkerne uden kvittering. Vi må indrømme at forældrene lå en smule søvnløse den nat af angst for at blive afvist ved indgangen til det store eventyr dagen efter. Der var dog ingen problemer og vi havde 4 skønne dage i, hvad nogle måske vil betegne som turist helvede, men for os var en meget stor oplevelse for både store og små. Vi, som voksne, var meget imponerede over den renlighed der var overalt, ingenting så slidt ud samt det faktum at magien ved det hele kan få en 5-årig pige til at stå i kø i over en time for at møde Klokkeblomst…..for så derefter at stå i kø igen for at møde Disney prinsesserne og meget mere. Efter børnenes eventyr var det så de voksnes tur til at gå amok i Premium Outlet, som er et af USA´s store factory outlets med alle de kendte mærkevarerne til rabatpriser.
Den hvide sandstrand ved St.Pete Beach
Den hvide sandstrand ved St.Pete Beach

St. Pete Beach

Efter at have prøvet nogle af Floridas ”must see´s” begav vi os ud på lidt mere ukendt grund og kørte mod St. Pete Beach ude ved den Mexicanske golf. Her blev vi af det lokale turistkontor i St. Petersburg (St. Petersburg Area Chamber of Commerce) anbefalet et mindre hotel ”Plaza Beach Resort”, hvor vi fik lidt rabat hvis vi fortalte at vi var anbefalet af turistkontoret (det tager man jo gerne med). Hotellet lå direkte på den hvide sandstrand og vi fik tildelt en lille et værelses lejlighed med eget køkken. Her nød vi, at vi langt om længe kunne hygge os stille og roligt med et hjemmelavet måltid mad. Børnene slap for at sidde stille alt for længe og vente på maden og forældrene slap for endnu en gang ”plastik”mad på diverse fast food restauranter. Hertil skal dog siges at USA´s udbud af fast food restauranter er så stort, at man kan finde noget for enhver smag. Vi tilbragte 3 super afslappende dage med gåture ved stranden, minigolf og udflugt til Fort Desoto Park (kåret som the Top US Beach 2005).
Providence Canyon
Providence Canyon

Georgia on my mind

Da jeg for efterhånden mange år siden gik et år på college i Georgia skulle vi selvfølgelig en tur forbi min værtsfamilie i Americus. Det var en meget stor oplevelse for os alle, da Southern Hospitality virkelig er noget de praktiserer i Georgia. Børnene kommunikerede på en slags engelsk/dansk/tegnsprog uden at oversættende forældre behøvede være tilstede. Vi var til fællesspisning i kirken, til fuglehundeshow, modelfly opvisning og cookie party hos præsten. Det er selvfølgelig ikke alle undt at have så gode kontakter som vi havde, men Georgianerne er meget imødekommende og interesserede i andre mennesker. Særligt hvis man kommer lidt udenfor turist områderne og ind i de mindre byer, hvor man kan opleve den ægte amerikanske livsstil. Udover the southern hospitality byder området omkring Americus, Sumter County på rigtig mange interessante udflugtsmål. Andersonville, en fangelejr fra borgerkrigen. Plains, Ekspræsident Jimmy Carters hjemby, hvor man kan spise peanuts is og møde Jimmy og Rosalynn Carter i den lokale kirke nogle søndage. Providence Canyon, som er ”Georgia´s Little Grand Canyon”. Calloway Gardens, som ved juletid tilbyder en fantastisk rejse gennem ”Fantasy in Lights”, i 2008 bestående af en trolley tur gennem 18 forskellige juletemaer i skoven bygget op af 8 milioner små lyspære.
Carnival Imagination
Carnival Imagination

Cruise til Mexico.

Som den berømte rosin i pølseenden på vores fantastiske jordomrejse tog vi et 4 dages cruise fra Miami – Key West- Cuzumel, Mexico. Vi sejlede med Carnival Imagination, som var et overflødelighedshorn af lækker mad, aktiviteter for både store og små og ikke mindst afslapning. Sidstnævnte skal man dog tage sig tid til, da der er så stort et udbud af aktiviteter, at man kan blive helt stresset ved tanken. Der var børneklub for børnene, fitness, wellness og kunstudstillinger for de voksne og derudover flere pools, vandrutchebaner, minigolf, diskoteker, kasino, butikker, konkurrencer og meget mere. Maden er et helt kapitel for sig selv. Hver aften blev vi bænket ved vores helt private bord med vores personlige tjener på en a la carte restaurant, hvor vi fik serveret 3 gourmet retter. Den sidste aften var gallaaften og alle mødte op i deres stiveste puds. Efter 5 mdr. jordomrejse måtte vi dog supplere vores improviserede gallatøj med et par kondisko, da der i rygsækken ikke var levnet meget plads til et par stiletter. Der skulle selvfølgelig også være plads i programmet til dagsture til den karismatiske by Key West og den lille mexicanske ø Cuzumel.

Baggrundsinfo samt sidste tips

Vores familie bestod i 2008 af 2 voksne og 2 børn på 3 og 5 år. Vi var i USA i ca. 4uger, hvor vi havde lejet en bil hjemmefra. Vi fik uden problemer bilen opgraderet til en større model med børnesæder, da vi ankom til Miami. Vi havde ikke planlagt det store hjemmefra, da vi gerne ville have plads til spontane indfald. Det var da heller ikke noget problem, bortset fra at det ikke var helt billigt at gå på internetcafeer. Vi vil derfor anbefale at man medbringer egen computer, da det tit er billigere at logge på hotellets net. Vores rejseplan endte med at se sådan ud; Miami – Orlando - St.Pete Beach - Americus, Georgia - Cruise fra Miami. Som sidste tip vil jeg igen sige; søg udenfor turist områderne, kontakt lokal befolkningen, spørg efter gode lokale restauranter. På den måde oplever man ”the Real American Way of Life”. Det er helt sikkert en oplevelse, der er værd at tage med.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Miami

Hoteller i Miami
Rejser til Miami
Denne side er udskrevet d. 17. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/graekenland/kreta/en-tur-paa-kreta-vaek-fra-de-stoerste-turistomraader.-sommerferie.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.