Billedet er fra USA

Fakta

  • Fitnesscrum
    Fitnesscrum
  • Adgang for kørestole
    Adgang for kørestole
  • Mødelokaler
  • Business Center

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Hilton Garden Inn Minneapolis Downtown

Prisvenligt hotel i hjertet af Minneapolis. Hilton Garden Inn Minneapolis Downtown tilbyder jer en unik beliggenhed i centrum af Minneapolis. Hotellet er specielt velegnet til jer, som ønsker nem adgang til byens store udvalg af fantastiske restauranter, butikker samt fascinerende seværdigheder.
Minneapolis er en pulserende storby med seværdigheder, der appellerer til folk i alle aldersgrupper. Her kan I blandt andet nyde den store kunstsamling på Minneapolis Institute of Arts, slappe af i de naturlige omgivelser ved Lake of the Isles eller shoppe til fordelagtige priser i byens Uptown Area. Derudover kan I nyde godt af byens store udvalg af fantastiske restauranter, hyggelige barer samt cafeer, der indbyder til afslapning efter en dag med sightseeing.

Hilton Garden Inn Minneapolis Downtown har et stort udvalg af fantastiske restauranter, barer samt prisvenlige butikker direkte uden for hotellets døre. Dette, kombineret med dets beliggenhed og velholdte omgivelser, garanterer jer for et uforglemmeligt ophold under jeres ferie i Minneapolis.

Dette centralt beliggende hotel tilbyder:
- Gratis WiFI
- Indendørs pool
- Gratis afhentning fra togstationen
- Fitnessfaciliteter
- Restaurant og bar

Afstande:
- Target Center: 1,5 km
- Basilica of Saint Mary: 1,5 km
- Mill Ruins Park: 1,8 km
- Target Field: 2 km

Alle hotellets 210 rummelige værelser har:
- Aircondition, værdiboks, TV, telefon, gratis WiFi og kaffemaskine
- Eget badeværelse med hårtørrer, håndklæder og gratis toiletartikler

Denne side er udskrevet d. 22. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/forfatter/heidi-netopil-stoevring.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.