Turprogram i kort udgave

 • Dag 1: Ankomst til Jackson
 • Dag 2: Rocky Springs / Natchez Trace Parkway / Vicksburg
 • Dag 3: Vicksburg Battlefield
 • Dag 4: Natchez Trace Parkway / Emerald Mound
 • Dag 5: Antebellum Pilgrimage / Natchez
 • Dag 6: Afrejse

Prisen på rundrejsen inkluderer

 • 5 overnatninger på historiske antebellum inns
 • 11 måltider - 5 x morgenmad, 3 x frokost, 3 x middag
 • Cykelleje
 • Cykelhjelm
 • Daglige rutebeskrivelser og kort
 • 2 lokale rejseledere på turen
 • Følgebil til transport af bagage og assistance
 • Velkomstreception
 • Transfers i h.t. program
 • Sightseeing og kulturelle oplevelser
 • Guidet tur i Vicksburg National Military Park
 • 5-retters candlelight dinner på Monmouth Historic Inn
 • Besøg på USS Cairo Museum
 • Guidet tur på to antebellum homes i Natchez

Prisen inkluderer ikke:
 • Flybilletter 

Rejsen gennemføres ved minimum 10 deltagere.

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Mississippi, The Natchez Trace

Cykelrundrejse i Mississippi med lokale rejseledere

Charmerende og historisk cykeltur ad Natchez Trace Parkway, hvor vi skal udforske livet på landet og se de berømte slagmarker. Undervejs gør vi stop ved plantager og museer, besøger spøgelsesbyen Rocky Springs, Natchez-indianernes hellige sted Emerald Mound og den historiske Port Gibson, som General Grant mente "var for smuk til at brænde ned". Selv bor vi på små, historiske inns.
Fra 2.207 USD

pr. person i dbl.vær. for 6 dages cykelrundrejse inkl. cykel, overnatninger, mange måltider og meget mere.

Mississippi, The Natchez Trace

Dag 1
Dag 1

Ankomst til Jackson

Opvarmningstur, som bl.a. tager os forbi Eudora Welty House
Vi starter turen på Fairview Inn, hvor vi tilbringer den første nat. Fairview Inn er en fantastisk smuk bygning fra 1908 og fungerer i dag som et lille, eksklusivt luksushotel, hvor romantik og forkælelse går hånd i hånd. Og hvorfor ikke starte turen med en gang massage på hotellets spa, så kroppen er frisk og veludhvilet til de kommende dages cykelture? Men bestil gerne i god tid før ankomst, da der er rift om tiderne.

Kl. 15.30 mødes I med turguiden og jeres gruppe til en gennemgang af ruten og cyklerne, hvorefter alle cykler en lille opvarmningstur, som bl.a. tager os forbi Eudora Welty House, et National Historic Landmark, hvor modtager af Pulitzerprisen, forfatteren Eudora Welty, boede og skrev sine bøger fra 1925 til hendes død i 2001.

Senere bliver der mulighed for at lære de andre deltagere bedre at kende til en velkomstreception, hvorefter vi tager til en nærliggende restaurant for at spise middag.

OBS: Hvis I ankommer direkte med fly til Jackson-Evers International Airport på dag 1, er der mulighed for gratis transfer til Fairview Inn. Hør nærmere hos FDM travel.

Overnatning: Fairview Inn
Måltider: Middag
Cykelrute: 5 km
Dag 2
Dag 2

Rocky Springs / Natchez Trace Parkway / Vicksburg

Rocky Springs
Efter en overdådig morgenmad er det for alvor tid til at finde cykeltøjet frem. Vi starter turen i den hjemsøgte spøgelsesby Rocky Springs, som vi kører til i bus (ca. 1 time). Byen var engang et sprudlende samfund langs Old Natchez Trace, en næsten 800 km lang sti, som indianerne skabte for flere hundrede år siden, og som forbinder Natchez, Mississippi med Nashville, Tennessee.

I 1878 faldt byens befolkningstal imidlertid drastisk, da der udbrød gul feber - en tragedie, som yderligere blev forstærket af en snudebilleepidemi, som lagde bomuldsmarkerne øde ved århundredskiftet. En efter en forlod indbyggerne den hjemsøgte by, og den sidste forretning i Rocky Springs lukkede i 1930'erne. En af de få tilbageværende, intakte bygninger er fra før den amerikanske borgerkrig, nemlig metodistkirken fra 1837.

Fra Rocky Springs cykler vi videre ad Natchez Trace Parkway til Port Gibson, byen om hvilken General Ulysses S. Grant udtalte de berømte ord "too beautiful to burn" under borgerkrigens berygtede belejring af Vicksburg. Vi gør stop her for at udforske den historiske by og de nærliggende Windsor Ruins. Windsor blev bygget mellem 1859-1861 og er et overdådigt græsk palæ med mere end 1.300 ha frugtbart land til. Under borgerkrigen blev den 3-etages bygnings enorme tag brugt af sydstatssoldaterne til at holde øje med nordstatssoldaternes troppebevægelser. Windsor overlevede utroligt nok krigen, men dens skæbne blev ironisk nok indhentet i 1890, da en altomfattende brand efterlod den totalt i ruiner. Alt sammen på grund af skødesløs rygning. I dag er der ikke meget tilbage af denne engang så storslåede bygning, blot 23 af de originale 29 søjler og en smule af balustraden, som engang forbandt dem.

Det er nu blevet tid til frokost, som vi spiser i Port Gibson, før vi kører i bus til Vicksburg, hvor vi bor de næste to nætter. I Vicksburg bliver gruppen delt i to og indkvarteret på to af de fornemmeste historiske inns - Duff Green Mansion og Anchuca Mansion, begge beliggende i byens historiske område. Duff Green Mansion er et palæ, der blev bygget i 1856, mens Anchuca Mansion stammer fra ca. 1830 og er bygget i græsk stil. Det siges desuden, at det var her, at President Jefferson Davis holdt en af sine sidste offentlige taler fra balkonen.

Overnatning: Duff Green Mansion/Anchuca Mansion
Måltider: Morgenmad, frokost og middag
Cykelrute: 32 eller 66 km
Dag 3
Dag 3

Vicksburg Battlefield

Dagens cykeltur giver bl.a. udsigt over Mississippifloden
Vi cykler i dag gennem Vicksburg og forbi de skønne landskaber med udsigt over Mississippifloden til Vicksburg National Military Park, hvor vi skal besøge den største kirkegård fra borgerkrigen. Vi skal se en kort dokumentarfilm på besøgscentret og derefter på en guidet tur med en lokal historiker gennem parkens historiske slagmarker med rekonstruerede fort, skyttegrave og mere end 1.300 mindesmærker for både nord- og sydstatssoldater.

Parken er på mere end 900 ha bølgende bakker og dermed også den mest udfordrende cykelrute på hele turen. Undervejs stopper vi ved USS Cairo Museum, hvor vi skal se nærmere på dette fantastiske pansrede skib, som i 1862 blev det første skib, der blev sænket af en mine. Vi stopper også undervejs for at holde picnicfrokost, og hvis nogen vil høre mere om borgerkrigen, fortæller den lokale guide gerne videre, mens vi spiser.

På vej tilbage til vores inns er der mulighed for at besøge Old Courthouse Museum, hvis der er stemning for det. En imponerende bygning fra før borgerkrigen og som i 1968 blev udnævnt til National Historic Landmark. Et flot museum med mange originale genstande fra borgerkrigen og ikke mindst slipset, som President Jefferson Davis bar ved hans indsættelse.

I aften er middag på egen hånd i Vicksburg.

Overnatning: Duff Green Mansion/Anchuca Mansion
Måltider: Morgenmad og frokost
Cykelrute: 24 eller 32 km
Dag 4
Dag 4

Natchez Trace Parkway / Emerald Mound

Natchez Trace Parkway
Efter morgenmaden kører vi i bus til Port Gibson, hvor vi skal ud på en afslappende, naturskøn rute ad Natchez Trace Parkway. Vi holder et roligt tempo, hvor der også bliver tid til at stoppe og nyde udsigten på vej til Natchez og gå en tur i skoven ved Bullen Creek. Når vi når til Coles Creek, holder vi picnicfrokost og fortsætter derefter til Mount Locust Inn & Plantation. Mount Locust er bygget i 1780 og var dermed en af de første inns i Mississippi og en kærkommen kro, der både bød på varme måltider og komfortable senge til datidens rejsende ad Natchez Trace.

Vi tramper videre i pedalerne til Emerald Mound, et af de største hellige steder i Nordamerika for indianerne. Man mener, at stedet er opført af forfædre til Natchez-indianerne mellem det 14. og 16. århundrede, og i 1989 blev stedet udnævnt til National Historic Landmark.

På vej til Natchez er der også tid til at besøge Elizabeth Female Academy, hvis der er stemning for det. Akademiet åbnede i 1818 og var den første uddannelsesinstitution for kvinder i Mississippi.

Vi slutter ved Monmouth Historic Inn - endnu et National Historic Landmark - hvor vi skal bo de næste to nætter. Monmouth Historic Inn er en imponerende, herskabelig bygning i to etager, omgivet af den vidunderligste have, som I får god tid til at nyde. Stedet stammer fra 1818, er nænsomt restaureret og udgør i dag den luksuriøse og romantiske ramme for mange livsnydere.

I aften kører vi i hestevogn gennem byen, hvor I får rig lejlighed til at finde en god restaurant til aftenens middag på egen hånd.

Overnatning: Monmouth Historic Inn
Måltider: Morgenmad og frokost
Cykelrute: 37 eller 66 km
Dag 5
Dag 5

Antebellum Pilgrimage / Natchez

Monmouth Historic Inn
Natchez er kendt for sin Spring Pilgrimage, hvor det er muligt at besøge nogle af byens mest imponerende antebellum-hjem (fra før den amerikanske borgerkrig). Katherine Grafton Miller, formand for Natchez Garden Club, fandt på ideen i 1932 om at åbne de fine palæer for offentligheden for at give et indblik i, hvordan livet leves i det gamle syden. Ideen blev godt modtaget, og det blev hurtigt en stor succes. Et besøg af førstedamen Lady Eleanor Roosevelt i 1939 satte yderligere skub i successen, som blev en tradition og stadig er det den dag i dag. I dag er begivenheden dog omdøbt til Pilgrimage og dækker over en multikulturel uge, der afholdes både forår og efterår. Derudover tilbyder mange af byens historiske hjem guidede ture året rundt.

Vi skal i dag på vores helt egen Pilgrimage, hvor vi cykler gennem de maleriske gader i Natchez med de velduftende magnolie- og korneltræer. Vi følges ad til Longwood, en uforglemmelig (og ufærdig) bolig med en unik oktagonal arkitektur. Herefter bestemmer I selv tempoet, og I kan, på egen hånd, besøge et andet af byens fineste antebellum-hjem, som alle er udnævnt til National Historic Landmarks. Nyd en af de guidede ture på Rosalie, der er kendt for sin smukke søjlegang og ornamenterede rosentræsmøbler eller besøg det græsk inspirerede Stanton Hall.

På turens sidste dag skal vi for alvor forkæles med en 5-retters candlelight middag, hvor vi får det bedste af Mississippis køkken i de flotte omgivelser i spisestuen på Monmouth Historic Inn.

Overnatning: Monmouth Historic Inn
Måltider: Morgenmad og middag
Cykelrute: 16 eller 53 km
Dag 6
Dag 6

Afrejse

Cykelefrien slutter med et godt morgenmåltid
Turen slutter efter morgenmaden, hvor cykeltøjet pakkes væk og skiftes ud med hverdagstøjet igen.

NB: Hvis I skal direkte videre med fly fra Jackson-Evers International Airport, er der mulighed for gratis transfer. Hør nærmere hos FDM travel.

Måltider: Morgenmad

Start nu! Det er let at bestille Mississippi


Cykelrundrejse i Mississippi med lokale rejseledere
Fra 2.207 USD

Prisen er pr. person i dbl.vær. for 6 dages cykelrundrejse inkl. cykel, overnatninger, mange måltider og meget mere.

Afrejsedatoer i 2017:
2. april, 7. maj og 8. oktober

Pris pr. person i dobbeltværelse:
2.378 USD ved afrejse 2. april
2.207 USD ved afrejse 7. maj
2.451 USD ved afrejse 8. oktober

Der tages forbehold for ændring af overnatningssteder på rundrejsen.

Se udvalgte cykelrundrejser i USA

Kontakt os nedenfor eller
eller se åbningstider og adresser på vores rejsebureauer her.

Bestil på: 70 11 60 11

Du er også velkommen i vores rejsebureauer.
Se åbningstider og adresser her.

Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/new-york/swing-is-the-thing-i-46th-street.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.