Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Mojave ørkenen

Læs mere om rejser til Mojave ørkenen

Joshua træer - ikke udelukkende nationalparken
Rejsetips indsendt af:
Pernille
Bjørnsen
5. april 2010

Joshua træer - ikke udelukkende nationalparken

Hvis du gerne vil nyde de smukke og specielle Joshua træer, så behøver du ikke betale 20 dollars for at køre igennem Joshua Tree national park. I Mojave ørkenen er de gratis, og der er ingen turister.

En hel ørken fuld af Joshua træer

Navnet Joshua træer er et udtryk som mormonerne har givet de meget specielt udseende træer. Historien går på, at mormonerne mente, at træerne lignede Joshua, der pegede mod det hellige land.

Skønt min kæreste og jeg allerede havde set de smukke og specielle Joshua træer, da vi tog turen igennem Joshua Tree national park ved Palm Springs i Californien, så fik vi ganske uventet fornøjelsen af dem igen, da vi kørte nordpå gennem Mojave ørkenen. På strækningen mellem Amboy og Kelso - på den eneste vej der findes mellem disse to byer, befandt vi os i et endeløst ørkenlandskab. Pludselig dukkede et Joshua træ frem, så et til, og et til indtil vejen var omgivet af store, vildtvoksende Joshua træer så langt øjet rakte til alle sider. I mindst 50 km kørte vi igennem dette prægtige ørkenlandskab omgivet af Joshua træer, og vi nød synet af de smukke træer - helt gratis og uden andre turister.

Kommentarer til rejsetips om Mojave ørkenen

Bonus

07/04 2010 Niels
Hvis ikke jeg tager meget fejl, ligger de to byer på vejen til Las Vegas. Jeg skal selv derover til oktober, og planlægger at køre fra Californien til Nevada - og så er det jo lige på vejen. Og det lyder noget mere interessant end at køre den lange vej på interstate!
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Mojave ørkenen

Mojave ørkenen
Rejser til Mojave ørkenen
Denne side er udskrevet d. 22. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/syrien/sevaerdigheder/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.