Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Monument Valley

Læs mere om rejser til Monument Valley

Rejsetips af samme forfatter

Monument Valley - En af USAs fantastiske Nationalparker
Rejsetips indsendt af:
København
18. okt. 2010

Monument Valley - En af USAs fantastiske Nationalparker

Er man på "kør selv" ferie i USA vil jeg foreslå at man besøger denne Nationalpark der ligger i staten Utah. Naturen er smuk og man kommer helt tæt på de lokale Indianer som leve her endnu.

Gå i Johns Wayens fodspor

Monument Valley er kendt for sit røde landskab fyldt med store klipper på flere hundrede meter som står placeret rundt omkring i det ildrøde sand. Mange af disse bjerge har været baggrund for de utallige cowboyfilm med John Wayen i hovedrollen, der er blevet indspillet her, med hjælp fra de lokale Navajo indianere, som stadig lever her i området meget afskåret fra den normale hverdag.
Der er daglige udflugter i 4x4 pickup trucks eller jeeps som er en god måde at komme rundt i reservatet. Man kan godt tage sin egen bil rundt i området, men der vil være mange veje som er lukket, da der kun må kører udflugtsbiler. Så tag en pause fra rattet og bestil en halvdags udflugt.
Husk at bestille overnatning i forvejen!

Husk at bestille overnatning i forvejen!

Hvis I har mulighed for at tage en overnatning skal i gøre dette, men husk at bestille jeres hotel/motel i forvejen i det man ikke kan forvente at der er ledige værelse ved ankomst. Alkohol er heller ikke tiladt at drikke i reservatet så dette skal man selv huske at medbringe, ellers kan man få øl og vin uden alkohol serveret. Ellers finder man benzinstation, Grilbar, restaurant, butik og internetadgang midt i reservatet hvor man bor.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Monument Valley

Hoteller i Monument Valley
Rejser til Monument Valley
Denne side er udskrevet d. 29. marts 2017 fra

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.