Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Monument Valley

Læs mere om rejser til Monument Valley

Rejsetips af samme forfatter

Monument Valley - En af USAs fantastiske Nationalparker
Rejsetips indsendt af:
København
18. okt. 2010

Monument Valley - En af USAs fantastiske Nationalparker

Er man på "kør selv" ferie i USA vil jeg foreslå at man besøger denne Nationalpark der ligger i staten Utah. Naturen er smuk og man kommer helt tæt på de lokale Indianer som leve her endnu.

Gå i Johns Wayens fodspor

Monument Valley er kendt for sit røde landskab fyldt med store klipper på flere hundrede meter som står placeret rundt omkring i det ildrøde sand. Mange af disse bjerge har været baggrund for de utallige cowboyfilm med John Wayen i hovedrollen, der er blevet indspillet her, med hjælp fra de lokale Navajo indianere, som stadig lever her i området meget afskåret fra den normale hverdag.
Der er daglige udflugter i 4x4 pickup trucks eller jeeps som er en god måde at komme rundt i reservatet. Man kan godt tage sin egen bil rundt i området, men der vil være mange veje som er lukket, da der kun må kører udflugtsbiler. Så tag en pause fra rattet og bestil en halvdags udflugt.
Husk at bestille overnatning i forvejen!

Husk at bestille overnatning i forvejen!

Hvis I har mulighed for at tage en overnatning skal i gøre dette, men husk at bestille jeres hotel/motel i forvejen i det man ikke kan forvente at der er ledige værelse ved ankomst. Alkohol er heller ikke tiladt at drikke i reservatet så dette skal man selv huske at medbringe, ellers kan man få øl og vin uden alkohol serveret. Ellers finder man benzinstation, Grilbar, restaurant, butik og internetadgang midt i reservatet hvor man bor.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Monument Valley

Hoteller i Monument Valley
Rejser til Monument Valley
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/spanien/mallorca/udflugt-paa-mallorca.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.