Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Naturområder nationalparker

Læs mere om rejser til Naturområder nationalparker

Rejsetips af samme forfatter

25 dages rundrejse i USA i et C30 motorhome.
Rejsetips indsendt af:
Hinnerup
14. okt. 2011

25 dages rundrejse i USA i et C30 motorhome.

Fra 23. august 2011 til 17. september 2011 besøgte vi:
Rocky Mountains National Park, Badlands National Park, Black Hills National Forest, Devil’s Tower National Monument, Bighorn National Forest, Bear Tooth Highway, Cody, Yellowstone National Park, Grand Teton National Park, Flaming Gorge National Recreation Area, Dinosaur National Monument, Zion National Park, Bryce National Park, Dixie National Forest, Capitol Reef National Park, Arches National Park, Mesa Verde National Park, Black Canyon of the Gunnison og Denver.
"Besøg" på KOA Estes Park RV Plads
"Besøg" på KOA Estes Park RV Plads

Det lyder måske af meget. Det blev til 6.600 km kørsel på 22 dage, svarende til 287 km pr. dag med en gennemsnitsfart af 57 km/t. Den længste dagstur var på 730 km og den korteste på 34 km.
Flaming Gorge
Flaming Gorge

Vi var 2 voksne ombord og vi kan godt lide at køre i bil og se landskabet glide forbi. Vi standsede selvfølgelig mange steder for at nyde udsigten, gå en tur - længere eller kortere - i områderne, besøge Visitor Centre og museer, drikke en kop kaffe eller spise lidt mad. Vi var som regel på campingpladserne imellem kl. 17.00 og 18.00. Vi kun betragter campingpladserne som parkering for natten og ikke et mål i sig selv. Oplevelserne fik vi under vejs.
Vi havde kun reserveret plads på 3 campingpladser. Den første overnatning og overnatningerne i Cody og Yellowstone. Det viste sig at være en god idé i Yellowstone, da det var op til en weekend og amerikanerne havde forlænget weekend lige akkurat i denne weekend. Resten af campingpladserne fandt vi undervejs, dog havde vi en plan med hjemmefra, men der var ingen problemer med at få plads også selvom vi en enkelt aften først kom frem omkring kl. 20.30.

Det vil blive for langt at beskrive hele turen, men på vores hjemmeside: www.fleng.eu under USA dagbog (betaversion) kan man følge ruten dag for dag. God læselyst!

Kommentarer til rejsetippet om Naturområder nationalparker

Ingen bøvl med Autocampere

06/11 2012 Hans-Chr. Fleng
Vi har altid overnattet på de dertil indrettede pladser. Det være sig KOA pladserne, private pladser eller skov-campingpladser. Her er der opsyn døgnet igennem.
Hvis det er et spørgsmål om penge, så er skov-campingpladserne meget billige. Til gengæld er der ingen hook-up faciliteter.

..

01/10 2012 Ida
hej.
Min kæreste og jeg vil også gerne rejse rundt i USA, men vi har fået at vide at det er noget bøvl med autocampere fordi man ikke må overnatte på restepladser, men det lyder til at det ikke var besværligt for jer?
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til amerikanske nationalparker

Naturområder og nationalparker
Rejser i de amerikanske nationalparker
Denne side er udskrevet d. 18. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/tyskland/niedersachsen/celle/miniferie-i-celle-tyskland.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.