Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Naturområder nationalparker

Læs mere om rejser til Naturområder nationalparker

Rejsetips af samme forfatter

Antelope Canyon - Arizona
Rejsetips indsendt af:
Familien Rasmussen
Vejrup
15. marts 2010

Antelope Canyon - Arizona

Så helt anderledes end de øvrige Nationalparker på din USA-rundrejse. Helt unik og ubeskriveligt smuk. En smal canyon, skåret ned i den smukke røde jord giver en fantastisk oplevelse, med mulighed for fotografier "out of this world"

Med navaho-indianerne til Antalope Canyon

Vi ankom til byen Page i god tid.Vi havde booked tid via den bærbare til kl. 14:00 og der var fint styr på indcheck og betaling, men selve kontoret er noget trangt, og det kan anbefales at benytte toiletterne hos nogle af de nærtliggende restaurenter, da der kan være uendelig lang kø hos tur-arrangørerne.

Præcis kl. 14:00 bliver vi samlet og fordelt i de små 4W-pickupper, og så går det i samlet flok ud af byen. Køreturen varer ca. 10 min. og det er ikke den mest komfortable tur vi har været på, men oplevelsen er alle strabadser værd. Der er en lokal navaho-guide med samtlige biler, og man får kun lov at gå ind i canyon i mindre hold, hvilket er super godt, for så kan alle både se og høre hvad der bliver fortalt. Selve canyon er egentlig ikke særlig lang, men man er kun lige kommet indenfor åbningen før man taber næse og mund - lyset der spiller på klipperne i den røde Arizona-sandsten er så ubeskrivelig flot, og der er mulighed for at tage de mest fantastiske billeder.

Inden dette besøg havde vi besøgt både Yellowstone, Arches, Bryce and Zion - som hver især er fantasktiske - men ingen af dem gjorde SÅ stort et indtryk på os, som Antelope Canyon gjorde.

Er man alligevel i området, må man ikke snyde sig selv for denne oplevelse, som ikke er nogen stor omvej, hvis man alligevel er på vej til fx. Grand Canyon og Las Vegas.

Søg på nettet for at se de flotte billeder - de er ikke forbeholdt professionelle fotografer, men kan sagtens knipses af ganske alm. amatører.

Seværdigheder
Nationalparker
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til amerikanske nationalparker

Naturområder og nationalparker
Rejser i de amerikanske nationalparker
Denne side er udskrevet d. 21. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/thailand/koh-samet/lima-bella-resort.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.