Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Naturområder nationalparker

Læs mere om rejser til Naturområder nationalparker

Rejsetips af samme forfatter

Fantastiske Hawaii
Rejsetips indsendt af:
København N
18. maj 2010

Fantastiske Hawaii

Mit rejsetip skriver jeg fordi jeg har haft de 3 skønneste måneder på drømme øen Hawaii. Vilde delfiner, hvaler, manta rays, kæmpe havskildpadder samt vulkaner og de smukkeste vandfald.
SÅ FLOT!

SÅ FLOT!

Hawaii skal simpelthen besøges. Det har været mine livs bedste 3 måneder. Vi boede i den turistende del af Honolulu nemlig Waikiki. Glade mennesker over det hele. Vi oplevede simpelthen så meget på de 3 måneder vi var afsted, så jeg kan kun skrive nogle af dem her.

Scubadiving med manta rays: Et natdyk fra båd tæt ved land, hvor de tiltrækker plankton som rokkerne spiser, det var simpelthen så smukt at se dem dreje rundt i vandet med åben mund. Scubadiving i det hele taget er spændende på Hawaii, vi så mange skildpadder, mine hajer samt de flotteste fisk.

Svømning med vilde delfiner: På båd tur hvor vi hoppede ned i vandet til vilde delfiner der svømmede forbi, de var under en, ved siden af en og over det hele, det var så fantastisk.Bådtur med hvaler: Det var det vildeste da vi så en pukkelhval hoppe op 50 meter fra båden med maven i mod os, den hoppede helt op så den ikke rørte vandet og så plask ned igen.

Vulkaner: Der er mange vulkaner på Hawaii øerne, men de aktive finder du på The Big Island, hvor der stadig kommer røg op ad, og du kan være heldig at se lave om aftenen.

Vandfald: Jeg har aldrig set så smukke vandfald som på Hawaii, de er kæmpe store og omgivet af smuk natur (især på The Big Island)Hawaii kan klart anbefales, udover disse ting har Hawaii de smukkeste strande og dejligt vejr året rundt.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til amerikanske nationalparker

Naturområder og nationalparker
Rejser i de amerikanske nationalparker
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/andorra/paradis-blanc-.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.