Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Naturområder nationalparker

Læs mere om rejser til Naturområder nationalparker

Rejsetips af samme forfatter

 • Shopping i Toronto

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 2 personer)
  15.05.13: Dorthe Jakobsen
  Toronto er byen med mange skjulte hemmeligheder, som man ikke får øje på lige med det samme. Toronto er kendt som byen med mange en skyskrabere.
  Se hele rejsetippet
 • Ottawa - Canadas hovedstad

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 4 personer)
  14.05.13: Dorthe Jakobsen
  Jeg er lige kommet hjem fra en af de smukkeste byer, jeg har været i, Ottawa, Canadas hovedstad. Ottawa tog mig med storm, aldrig har jeg været i en hovedstad som har budt på så mange ting.
  Se hele rejsetippet
 • Niagara Falls

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 3 personer)
  13.05.13: Dorthe Jakobsen
  Et stopover i Toronto er et "must" ikke mindst for et besøg i Canadas anden største by. Men tag tiden og lej en bil. Kør til Niagara Falls, tag et par overnatninger og se det helt fantastiske Niagara Falls.
  Se hele rejsetippet
Vis kort

Tæt på bisonokser i Teton National Park

Dorthe Jakobsen

Går turen til det vestlige Wyoming kan I sagtens komme hjem herfra med et af højdepunkterne på USA turen. De majestætiske bjerge Teton Range byder på helt unikke naturoplevelser, hvor I kan komme helt tæt på parkens vilde dyr.

I kan opleve bisonokser græsse frit ude i naturen, ganske nær, og der er stor mulighed for at møde bjørne, hjorte og andre af parkens vilde beboere. Tamme og venligtsindede ser de ud, de store bisoner, som de står der og gumler græs uden antydning af at flytte sig, men tag ikke fejl. Fredelige er de ikke. Så bliv i bilen og nyd det hele trygt derfra.

Tip i tippet

Teton National Park har 6 besøgscentre. Se åbningstider/sæson for besøg her http://www.nps.gov/grte/planyourvisit/hours.htmr

Denne side er udskrevet d. 16. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/skotland/edinburgh/en-overset-perle.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.