Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 3.000 kr.

Kør-selv-rundrejser i USA

USA rejsetilbud

Naturområder i USA

Her kan du læse om de største og mest fantastisk naturområder i USA. Fra alligatorernes Everglades, de klassiske kør-selv ruter Highway 1 og Route 66 til Dansk Vestindien.

Oplev USA´s mangfoldighed

Niagara Falls

Niagara Falls - New York State

Naturkræfterne er unægtelig imponerende, når du står og ser de massive vandmasser, der brager ned i dybet. Niagara Falls er en fascinerende naturattraktion. Men vandfaldene er også et skræmmende eksempel på, hvor galt det kan gå, når masseturismen får frie tøjler. Langs begge flodbredder står et utal af udsigtstårne, reklameskilte og andet gøgl.
Læs mere om rejser til Niagara Falls
Strand på Key West

Key West - Florida

Caribisk stemning og smukke solnedgange. Afslappet atmosfære og lokal folklore. Key West er lidt af en drømmedestination for de fleste. Reelt ligger Key West i Caribien, men du er dog stadig i Florida, selvom der er 250 kilometer til Miami. Forlader du hovedstrøget Duval Street og søger ned i nogle af sidegaderne finder du det oprindelige Key West.
Læs mere om rejser til Key West
Book hotel i Key West
Everglades

Everglades - Florida

Selvom Florida er mest kendt for sine strande og forlystelsesparker, har solskinsstaten også et eksotisk natur- og dyreliv. Det udfolder sig især i Everglades National Park, som du ikke må snyde dig selv for, når du er i Florida. Godt nok er landskabet i Everglades ikke så spektakulært som i de store nationalparker i det vestlige USA, men til gengæld er dyrelivet unikt med de utallige alligatorer som de mest berømte indbyggere.
Læs mere om rejser til Everglades
Solnedgang i Monument Valley

Monument Valley - Utah

Monument Valley på grænsen mellem Arizona og Utah er ikke en traditionel dal, men et unikt landskab af rødlige, fritstående klipper spredt rundt i området. Landskabet er formet af erosion gennem flere millioner af år. I forhistorisk tid lå jordoverfladen i samme højde som de højeste af klippetoppene, men siden har vand, vind og vejr fået den bløde overflade til at forsvinde, så kun de hårdeste strukturer står tilbage.
Læs mere om rejser til Monument Valley
Langs Highway 1

Highway 1 - Californien

Den hører til i eliten, når det gælder smukke ruter i verden. Nogen kalder den ligefrem verdens smukkeste landevej. Udsigten fejler i hvert fald ikke noget, når du kører ned langs med Californiens stillehavskyst og får den ene fantastiske vue serveret efter det andet. Alle, der elsker at køre bil, bør mindst én gang i livet tage en tur ud på Highway 1.
Læs mere om kør-selv-ferie på Highway 1
Mojave ørkenen

Mojave ørkenen - Californien

De fleste turister forbinder Californien med palmer, Hollywood-filmstjerner, brede sandstrande og solbrune mennesker i tætsiddende badetøj. Men den gyldne stat er også golde, forblæste stenørkner uden vegetation og temperaturer på den forkerte side af 40 grader. Mojave ørkenen i det sydlige Californien har altid været frygtet for sin ugæstfrihed. Men samtidig er det netop den golde og barske natur, der gør Mojave fascinerende.
Læs mere om rejser til Mojave ørkenen
Route 66

Route 66 - det centrale USA

Den er et stykke amerikansk kulturhistorie. Et ikon på det oprindelige Amerika med burgerbarer, drive-in biografer, McDonald’s restauranter, blinkende neon-skilte, moteller og store dollargrin med automatgearet sat i Drive. Den repræsenterer alt det, som de fleste turister forbinder med en kør selv ferie i USA. Som en ekstragevinst går ruten tværs gennem nogle af de smukkeste landskaber i USA. Velkommen på Route 66.
Læs mere om kør-selv ferie på Route 66
Dansk Vestindien

Dansk Vestindien

Når du rejser til de tidligere danske kolonier i Dansk Vestindien finder du et unikt ferieparadis med herlige sandstrande, lækker subtropisk natur og klima, rige dykker- og snorkelmuligheder ved koralrevene, en imødekommende lokalbefolkning, et spændende køkken – og for danskere et helt specielt stykke Danmarkshistorie, hvis lige ikke findes andre steder i verden.
Læs mere om rejser til Virgin Islands
Denne side er udskrevet d. 22. oktober 2016 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.