Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Kør-selv-rundrejser i USA

USA rejsetilbud

Naturområder i USA

Her kan du læse om de største og mest fantastiske naturområder i USA. Fra alligatorernes Everglades, de klassiske kør-selv ruter Highway 1 og Route 66 til Dansk Vestindien.

Oplev USA's mangfoldighed

Tag på opdagelse i USA's skattekammer af naturområder

I USA er du aldrig langt fra storslåede naturoplevelser. Og vi kan sørge for at du kommer helt tæt på. Kunne det friste at mærke vanddråberne i ansigtet, mens Niagara Falls lader sine gigantiske vandmasser synke i dybet få meter fra dig? Eller at overnatte ved verdenskendte Yellowstone National Park, mens vinden blafrer i teldugen og nattehimlen tændes op af myriader af stjerner? 

Fantastisk natur opleves ikke kun i de talrige nationalparker. Du oplever den også undervejs på landevejen. Kør på Route 66 og se landskabet pumpe sig op til størrelse XL, eller hold på hat og briller undervejs på den spektakulære Highway 1 langs Californiens kyst. USA's natur tryllebinder dig, hvad enten du færdes til vands, til lands og i luften.
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.