Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om USA

Læs mere om rejser til USA

Rejsetips af samme forfatter

Navigator / GPS i USA
Rejsetips indsendt af:
Odense
10. marts 2011

Navigator / GPS i USA

Mange ved nok allerede, at det er dejligt at have en navigator til at vise vejen for sig, når man besøger et fremmed sted. Hvis man skal på bilferie i USA, er der en ekstra fordel ved at have en navigator med sig...
Man kan slå interstates fra! At køre på interstates i USA kan være ret udfordrende - især i nærheden af storbyer som f.eks. Miami. Der er ofte både 5, 6 og 7 vejbaner at holde øje med, og så bliver man hurtig træt af at køre på de store motorveje, da der ikke er den store afveksling: Man ser det samme kilometer efter kilometer efter kilometer . . .

Har man en navigator kan man f.eks vælge at slå interstates fra, så man i stedet kommer ud på nogle af de mindre veje, hvor man virkelig får set noget forskelligt! Man kan også vælge at slå betalingsveje fra, hvis man er ligeglad med at skulle køre ad lidt ældre veje, som ofte forbinder de samme byer som førnævnte nyere betalingsvej. Altså er der flere muligheder for både pengepung og øjne, når man skal ud og opleve.

Transport
GPS, Road trips

Kommentarer til rejsetippet om USA

GPS og USA-kort

11/07 2012 Mette Søndergård
Hej Morten.

Vi har kørt med GPS'er af mærket Garmin, de gang vi har været i USA, og dem har vi været rigtig godt tilfredse med. Vi har købt GPS'erne i USA, så derfor var der naturligvis allerede opdaterede kort over USA i dem. Efterfølgende har vi så solgt vores GPS'er gennem guloggratis.dk herhjemme til andre, som stod og skulle til USA. Men har du allerede en GPS, du gerne vil have med, kan du mod betaling downloade et USA-kort fra nettet direkte til din GPS, hvis altså den har nok intern hukommelse - ellers bliver det nødvendigt med et eksternt hukommelseskort. Har du en Garmin, kan du gå ind på Garmins hjemmeside og gøre det - prisen på et USA-kort ligger på ca.300 kroner, vil jeg tro. Jeg går udfra proceduren er den samme for Tomtom og andre mærker, men dem har jeg ikke selv erfaring med at bruge.

Jeg håber I får en rigtig god tur; road trip i USA er bare den bedste form for rejse!!!

Mange feriehilsner

Mette

GPS i Usa

09/07 2012 Morten
Hejse,

Vi rejser til Californien om 2 uger og skal rundt i bil. Vil I anbefale en GPS, og kan man tilkøbe et US kort til sin eksisterende GPS?
Pft Morten

Kørekort i USA

24/06 2011 Trine
Hej Teresa

Vi anbefaler, at du får lavet et internationalt kørekort. Det er ganske vist ikke noget krav for at kunne leje bil i USA, men bliver du stoppet af en amerikansk færdselsbetjent et sted ude på landet, er det er fordel at kunne fremvise et internationalt kørekort.

Du kan få udstedt et internationalt kørekort i de kommunale borgerservicecentre.

Hilsen Trine/FDM travel

Kørerkørt i USA

23/06 2011 Teresa
Skal man har en eller form for tilladelse for at køre i USA eller er det godt nok med det danske kørerkørt.

Hilsen Teresa
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til New York

Hoteller i USA
Rejser til New York
Denne side er udskrevet d. 18. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/spanien/mallorca/puerto-de-soller/cala-d-or-playa-apartamentos.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.