Tilbud lige nu

Turprogram i kort udgave

Prisen inkluderer:

 • 8 overnatninger på Distinguished Inns
 • Morgenmad alle dage
 • Lokale skatter

Prisen inkluderer ikke

 • Flybillet
 • Billeje
 • Resje- og afbestillingsforsikring

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

New England for livsnydere

9 dages unik kør-selv-ferie i New England

Oplev en kør-selv-ferie, hvor I bor på Distinguished Inns hele vejen rundt. I vil opleve en personlig gæstfrihed uden sidestykke i smagfulde omgivelser på nogle charmerende, mindre overnatningssteder, hvor kvaliteten er i top. Distinguished Inns kan varmt anbefales, hvis I søger en helt speciel og nærværende oplevelse ud over det sædvanlige.

Distinguished Inns er især kendetegnet ved, at de oftest ligger i idylliske og smukke omgivelser. Det er en rigtig god måde at opleve, at USA er andet end highways og storbyer, og på den måde får sjælen ro, når I slapper af et par dage under eller efter jeres rundtur på kontinentet.

Turen er vores forslag til en kør-selv-ferie, hvor der er masser af spændende oplevelser undervejs. Vi kan naturligvis tilpasse turen efter jeres ønsker og behov, så I får netop den skræddersyede tur, der passer til jer.
Fra 1.148 USD

pr. person i dobbeltværelse på 9 dages kør-selv-ferie med 8 nætters ophold på Distinguished Inns inkl. morgenmad.

New England for livsnydere

Dag for dag
Dag for dag
New England
Dag 1: Boston, Massachusetts - Rockport, Massachusetts (65 km)
Dag 2: Ophold i Rockport
Dag 3: Rockport - Green Mountains, Vermont (400 km)
Dag 4: Ophold ved Green Mountains
Dag 5: Green Mountains - Stockbridge, Massachusetts (240 km)
Dag 6: Ophold i Stockbridge
Dag 7: Stockbridge - Newport, Rhode Island (250 km)
Dag 8: Ophold i Newport
Dag 9: Newport - Boston (hjemrejse) (115 km)
Dag 1-2
Dag 1-2

Rockport, Massachusetts

Rockport i New England
En god times kørsel mod nordøst fra Boston lufthavn ligger Cape Ann og Rockport by, der er det perfekte sted at finde sig selv efter ankomsten til USA. Her er der ro og fred, som kombineret med frisk luft og masser af Atlanterhav, en historisk kro og en idyllisk by gør, at I føler jer hjemme med det samme. Atlanterhavet har sat sit præg på Rockport fra tidernes morgen, og det var også her, at nogle af de første europæiske besøgende lagde til allerede i 1605. Dagen kan tilbringes med en lang gåtur på de flade klipper langs Atlanterhavet, uanset om det er blik eller med skumfyldte bølger. Ved frokosttid kan I lægge turen rundt om Rockport havn og nyde alt godt fra havet i solen eller i læ
Emerson Inn by the Sea
Emerson Inn by the Sea
af ”Motif Number 1”, et rødt fiskerhus på molen, der er fotograferet eller malet af stort set alle besøgende.

I bor på Emerson Inn By The Sea, som Ralph Waldo Emerson oprindelig kaldte for "Thy proper summer home". I dag kan gæster stadig nyde den afslappede 1900-tals atmosfære fra den skønne, store veranda med udsigt over havet og glæde sig over alle de moderne faciliteter fra det 21. århundrede.

Emerson Inn By The Sea ligger lige ud til havet med gode vandrestier langs kysten, tennis, golf, mulighed for havkajaksejlads, dykning og de altid meget populære hvalsafarier. I nærheden ligger desuden Halibut Point State Park, der fortæller historien bag Rockport Quarries, og Rockport med sine berømte forretninger og kunstgallerier. Det historiske hotel har rummelige og smukt indrettede værelser med trådløst internet, aircondition, tv, telefon, privat bad og spa, og udendørs en der en flot opvarmet pool. Et ideelt sted for fx bryllupper, ferie og konferencer.
 • 36 værelser og 2 mindre boliger på havsiden med plads til 8 personer.
 • Morgenmad i det elegante og atmosfærefyldte spiselokale fra forrige århundrede.
 • Prisvindende restaurant.
 • Mulighed for udendørs spisning med udsigt over havet.
 • Live music afhængig af sæson.

Værd at besøge på turen fra Rockport til Green Mountain
• Følg Highway 1A det første stykke på vejen fra Rockport og nyd naturen.
• Canterbury Shaker Village – en velbevaret del af New Englands historie (20 km nord for Concord, New Hampshire).

Dag 3-4
Dag 3-4

Green Mountains, Vermont

Green Mountains - New England
Green Mountains er Vermonts del af bjergkæden, der løber fra Canada ned gennem New England, og her er der lagt op til slentre- og vandreture i naturen. Om sommeren er der, som navnet siger grønt overalt, men om efteråret er det her, I kan nyde og beundre løvfaldets mange varme farver. Tag en madkurv med til frokost, lad bilen stå og gå på opdagelse, uanset om det er til fods, på cykel eller kano på en af områdets vandløb.

Et af de mere kuriøse steder i området er Waterbury, hvor I kan finde stedet hvor Ben & Jerry Icecream startede. Ud over en rundvisning på fabrikken, hvor I kan smage vareprøver, så læg vejen rundt om ”kirkegården”, hvor man har et mindested for nu udgåede smagsvarianter som Peanut Butter & Jelly, som var
The Inn at Round Barn Farm
The Inn at Round Barn Farm
på menuen fra 1998-1999.

I bor på The Inn at Round Barn Farm. Denne romantiske og elegante Bed & Breakfast Inn ligger i smukke omgivelser i Green Mountains omgivet af frodig skov, blomsterdækkede enge, søer og skønne haver, så langt øjet rækker. Her er åbent året rundt, og hver årstid har sin typiske aktivitet at byde på.

The Inn at Round Barn Farm ligger i Sugarbush/Mad River Valley og har været åben for gæster siden 1987. Stedet har gennemgået en omfattende renovering og fremstår i dag særdeles flot og harmonisk med den charmerende, runde lade som kendetegn. Alle værelser er individuelt indrettet med bredplankede fyrretræsgulve med orientalske tæpper og smukke tapeter i varme farver. Om sommeren er her et utal af muligheder lige fra koncerter, teaterforestillinger, den lokale 3 ugers operafestival i juni og mange udendørs aktiviteter. Om vinteren indbyder det snedækkede landskab til vandreture med snesko, som naturligvis står til gæsternes rådighed. Vermont er i sin hvide klædedragt ren magi.

 • 12 dejlige værelser med whirpool, dampbad, grønne produkter, gaspejs, individuel varme og aircondition.
 • Sæsonbestemt økologisk morgenmad og hors d'oeuvres bestående af produkter fra egen certificeret have.
 • Middag ikke mulig på The Inn at Round Barn Farm, men kan nydes på en af områdets 15 restauranter.

Værd at besøge på turen fra Green Mountain til Stockbridge
• Tag turen mod syd langs Highway 7, der løber idyllisk gennem skove, bakker og frodigt landbrugsland.
• Byen Manchester og dens mange outlets.
• North Adams og MASS MOMA – Massachusetts Museum of Contemporary Art.
• Hancock Shaker Village – en velbevaret Shaker-koloni (20 km nord for Stockbridge).

Dag 5-6
Dag 5-6

Stockbridge, Massachusetts

Efterår i Stockbridges, New England
Stockbridges historie går tilbage til 1734, hvor den blev anlagt af engelske immigranter – og naturligvis opkaldt efter en søsterby i Hampshire, England – for at missionere blandt områdets indianere. Byen blev tidligt en sommerkoloni for velhavende folk fra Boston, og derfor er byen i dag også præget af en stærk kunstnerkoloni. Byen er hjemsted for museet for den amerikanske maler og illustrator Norman Rockwell, kendt for sine hverdagsmotiver fra amerikansk dagligdagsliv.

Stockbridge er en stille by med en hovedgade og en række arkitektonisk fine huse, så her er god mulighed for at slappe af og nyde stemningen. Og hvis I vil opleve historien i byen, så besøg
The Inn at Stockbridge
The Inn at Stockbridge
Mission House, bygget ca. 1740, hvor I ud over hus og udstilling skal huske at se haven.

I bor på fantastiske The Inn at Stockbridge, der stammer fra 1906 og er opført i den så velkendte og charmerende Georgian Style med bl.a. høje søjlegange og skodder for vinduerne. The Inn at Stockbridge ligger ugenert og naturskønt på flere hektar land i Stockbridge og udgør en fredelig oase.

The Inn at Stockbridge er den typiske romantiske inn, hvor man mødes af antikviteter, samlerobjekter og luksus. Her er kælet for alt i mindste detalje, der kan tilfredsstille selv den mest kvalitetsbevidste rejsende. Alt ånder fred og idyl, og der er for alvor dømt afslapning, når man om morgenen vågner til duften af friskbrygget kaffe og gourmetmorgenmad. Herefter er der tid til en dejlig gåtur i den smukke have, en forfriskende svømmetur i poolen, evt. lidt fitness eller ren afslapning på verandaen med en god bog. The Inn at Stockbridge ligger centralt placeret med kort afstand til kultur, teater, golf, sejlads, skiløb og forretninger.

 • 18 hyggelige og individuelt indrettede værelser i varme farver, heraf flere med kamin og whirlpool.
 • Overdådig gourmetmorgenmad i stearinlysets skær med friskbagt brød, frugt, granola, yoghurt – det meste tilberedt af lokale råvarer.
 • Vin og ost om eftermiddagen.
 • Mulighed for snacks og drikkevarer.

Værd at besøge fra Stockbridge til Newport
• Providence – en af de ældste byer i USA.

Dag 7-8
Dag 7-8

Newport, Rhode Island

Rhode Island, New England
Newport er en spændende kombination af en fiskerby og sommerkoloni for 1800-tallets amerikanske overklasse. Tag fx en morgenløbetur eller en vandretur på Cliff Walk, en gammel vandresti langs kysten, og bliv overvældet af den rigdom, som de overdådige sommerpalæer, bygget af Vanderbilt og hans generation af industribaroner, er udtryk for. Og så er det endda kun bagsiden af sommerhusene (palæerne), som kan ses herfra. Besøg fx The Breakers, Vanderbilts bidrag til Newport Mansions, og se ægte gulvtæpper i en størrelse som på danske kongeslotte. Slut dagen af på en fiskerestaurant på havnen – så har i selv set og prøvet spændviden i Newport.

I bor på Cliffside Inn - en victoriansk perle et stenkast fra Atlanterhavet. Cliffside Inn stammer
Cliffside Inn
Cliffside Inn
tilbage fra 1876 og har gennem tiden skiftevis tjent som sommerbolig for de velhavende og prominente og i en kort årrække som privatskole for drenge. I dag har Cliffside Inn gennemgået en omfattende renovering og fremstår nu som en de fineste Bed & Breakfast Inns i New England.

Hvad enten man er på udkig efter en afslappende og fredelig ferie eller en romantisk ferie for to, kan drømmen gå i opfyldelse på Cliffside Inn. Gæstfrihed, varme og forkælelse er nøgleordene, og der er da også rigeligt at lade sig forkæle med på Cliffside Inn uden at gå uden for en dør. Værelserne er alle indrettet i den charmerende victorianske stil med antikviteter, et raffineret design og betagende kunstværker - for ikke at tale om moderne faciliteter som whirlpools, dampbade, pejse, store senge med det fineste italienske linned, Ipod lydsystemer og WiFi. Og skulle man alligevel vove sig uden for - så ligger den verdenskendte Cliff Walk med den storslåede udsigt over Atlanterhavet kun få minutters gang herfra.

 • 7 de luxe-suiter, 5 de luxe-værelser og 4 klassiske værelser - alle smagfuldt og elegant indrettet.
 • Overdådig gourmetmorgenmad.
 • Eftermiddagste med årstidens sandwich, scones, tærte, søde sager og andre lækkerier to gange om ugen.
 • Vinsmagning flere gange ugentlig med udvalgte lokale vine.

Værd at besøge fra Newport til Boston
• Læg vejen rundt om Cape Cod og husk at tage Old King’s Highway 6A på vejen ud til Cape Cod.
• Besøg de idylliske og historiske byer Sandwich eller Chatham og nyd de cedertræs beklædte huse.
• Kør via Plymouth, også kendt som ”Americas Hometown”. Byen har en fremtræden plads i amerikansk historie og kultur.
• Wrentham Outlet – 60 km sydøst for Boston.

Dag 9
Dag 9

Hjemrejse fra Boston

Boston - New Englands uoficielle hovedstad
Turen slutter tilbage i Boston, men hvorfor ikke forlænge rejsen med et par dage i den spændende storby, der er den uofficielle hovedstad i New England?

Som navnet antyder, var det her, at nogle af de første engelske nybyggere i USA slog sig ned, og det var også her, at trangen til at løsrive sig fra englænderne blev antændt. Boston er en by med et spændende miks af historiske traditioner, moderne højteknologi og liberale holdninger.

De mange historiske begivenheder i Boston kan I opleve på en 5 kilometer lang rundtur i byen, The Freedom Trail. Følger I den røde stribe, kommer I forbi 16 lokaliteter i Boston, der alle relaterer sig til amerikanernes kamp for uafhængighed. Det gælder bl.a. stedet for Boston-massakren i 1773 og krigsskibet USS Constitution fra 1812-krigen mod englænderne.

Start nu! Det er let at bestille New England for livsnydere


9 dages unik kør-selv-ferie i New England
Fra 1.148 USD

Prisen er pr. person i dobbeltværelse på 9 dages kør-selv-ferie med 8 nætters ophold på Distinguished Inns inkl. morgenmad.

Afrejse: 2017

Fra 1.148 USD
pr. person i dobbeltværelse

Afrejse: Daglig

Længde: 1.070 km

Bemærk:
Denne tur er ikke beregnet for børn.

Tilbage til Distinguished Inns

Kontakt os nedenfor eller

eller se åbningstider og adresser på vores rejsebureauer her.

Bestil på: 70 11 60 11

Du er også velkommen i vores rejsebureauer.
Se åbningstider og adresser her.

Denne side er udskrevet d. 24. april 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/guatemala/aktiviteter/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.