Turprogram i kort udgave

Prisen inkluderer:

 • 8 overnatninger på Distinguished Inns
 • Morgenmad alle dage
 • Lokale skatter

Prisen inkluderer ikke

 • Flybillet
 • Billeje
 • Resje- og afbestillingsforsikring

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

New England for livsnydere

9 dages unik kør-selv-ferie i New England

Oplev en kør-selv-ferie, hvor I bor på Distinguished Inns hele vejen rundt. I vil opleve en personlig gæstfrihed uden sidestykke i smagfulde omgivelser på nogle charmerende, mindre overnatningssteder, hvor kvaliteten er i top. Distinguished Inns kan varmt anbefales, hvis I søger en helt speciel og nærværende oplevelse ud over det sædvanlige.

Distinguished Inns er især kendetegnet ved, at de oftest ligger i idylliske og smukke omgivelser. Det er en rigtig god måde at opleve, at USA er andet end highways og storbyer, og på den måde får sjælen ro, når I slapper af et par dage under eller efter jeres rundtur på kontinentet.

Turen er vores forslag til en kør-selv-ferie, hvor der er masser af spændende oplevelser undervejs. Vi kan naturligvis tilpasse turen efter jeres ønsker og behov, så I får netop den skræddersyede tur, der passer til jer.
Fra 1.170 USD

pr. person i dobbeltværelse på 9 dages kør-selv-ferie med 8 nætters ophold på Distinguished Inns inkl. morgenmad.

New England for livsnydere

Dag for dag
Dag for dag
New England
Dag 1: Boston, Massachusetts - Marblehaed, Massachusetts (25 km)
Dag 2: Ophold i Marblehead
Dag 3: Marblehead - Green Mountains, Vermont (332 km)
Dag 4: Ophold ved Green Mountains
Dag 5: Green Mountains - Stockbridge, Massachusetts (262 km)
Dag 6: Ophold i Stockbridge
Dag 7: Stockbridge - Newport, Rhode Island (252 km)
Dag 8: Ophold i Newport
Dag 9: Newport - Boston (hjemrejse) (119 km)
Dag 1-2
Dag 1-2

Marblehead, Massachusetts

En lille times kørsel mod nordøst fra Boston lufthavn ligger byen Marblehead, der er det perfekte sted at finde sig selv efter ankomsten til USA. Her er der ro og fred, som kombineret med frisk luft ved Atlanterhav, skønne havnemiljøer og kyststrækninger samt en idylliske by gør, at I føler jer hjemme med det samme. Atlanterhavets nærhed har altid spillet en stor rolle for Marblehead, der tidligere var en rig fiskerby.

I dag er der stadig et leben omkring havnen, og de mange lystyachter og årlige kapsejladser har skaffet byen titlen som ”Yachting Capital of the World”. Dagen kan tilbringes med smukke gåture langs den bugtende kyst, eller I kan opleve det velbevarede koloniale palæ Jeremiah Lee Mansion og den charmerende gamle kirkegård, der tilbyder et panoramisk vue over byen.

I
Harbor Light Inn
Harbor Light Inn
bor på det prisvindende Harbor Light Inn i hjertet af Marbleheads charmerende havnekvarter. De karakteristiske træhuse fra slutningen af 1700-tallet er en skøn ramme om en romantisk aften. Her kan I nyde den afslappede atmosfære i de intime stuer foran pejsens knitrende ild, fornøje jer med en drink i den fine bar og glæde jer over værelsernes elegante 1700-tals indretning og moderne faciliteter. Flere af værelserne har jacuzzi, pejs og soldæk; perfekte omgivelser til selvforkælelse.

Harbor Light Inn ligger i én af Marbleheads hyggelige små gader, hvor historiske 1700-tals hjem ligger tæt side om side. Med havnen, små fine butikker og gallerier samt et udvalg af udsøgte restauranter ganske tæt på er Harbor Light Inn det perfekte udgangspunkt for at udforske den idylliske by. I kan fylde dagen ud med kajak- eller fisketure og ønsker I at slappe helt af, har hotellet en dejlig opvarmet pool i den solslikket have, hvor I kan nyde ferien i fulde drag.

 • 20 værelser, hvor mange har jacuzzi, åben pejs eller solterrasse, og 5 lejligheder med køkken
 • Morgenmadsbuffet i den hyggelige spisestue med pejs eller under parasoller i den solrige have
 • Populær bar med et velassorteret vinkort og lette, smagfulde anretninger
 • Komplementær eftermiddagste og –kaffe
 • Hyggelig have og poolområde
 • Alle værelser har privat badeværelse og luksuriøse badeartikler, telefon, DVD-afspiller og WIFI
Værd at besøge på turen fra Marblehead til Green Mountain
 • Besøg Salem, der især er kendt for sine uhyrlige hekseprocesser, hvor mange uskyldige mennesker blev brændt på bålet som hekse. Besøg The Witch House og Salem Witch Museum.
 • Canterbury Shaker Village – en velbevaret del af New Englands historie (20 km nord for Concord, New Hampshire)
Dag 3-4
Dag 3-4

Green Mountains, Vermont

Green Mountains - New England
Green Mountains er Vermonts del af bjergkæden, der løber fra Canada ned gennem New England, og her er der lagt op til slentre- og vandreture i naturen. Om sommeren er der, som navnet siger grønt overalt, men om efteråret er det her, I kan nyde og beundre løvfaldets mange varme farver. Tag en madkurv med til frokost, lad bilen stå og gå på opdagelse, uanset om det er til fods, på cykel eller kano på en af områdets vandløb.

Et af de mere kuriøse steder i området er Waterbury, hvor I kan finde stedet hvor Ben & Jerry Icecream startede. Ud over en rundvisning på fabrikken, hvor I kan smage vareprøver, så læg vejen rundt om ”kirkegården”, hvor man har et mindested for nu udgåede smagsvarianter som Peanut Butter & Jelly, som var
The Inn at Round Barn Farm
The Inn at Round Barn Farm
på menuen fra 1998-1999.

I bor på The Inn at Round Barn Farm. Denne romantiske og elegante Bed & Breakfast Inn ligger i smukke omgivelser i Green Mountains omgivet af frodig skov, blomsterdækkede enge, søer og skønne haver, så langt øjet rækker. Her er åbent året rundt, og hver årstid har sin typiske aktivitet at byde på.

The Inn at Round Barn Farm ligger i Sugarbush/Mad River Valley og har været åben for gæster siden 1987. Stedet har gennemgået en omfattende renovering og fremstår i dag særdeles flot og harmonisk med den charmerende, runde lade som kendetegn. Alle værelser er individuelt indrettet med bredplankede fyrretræsgulve med orientalske tæpper og smukke tapeter i varme farver. Om sommeren er her et utal af muligheder lige fra koncerter, teaterforestillinger, den lokale 3 ugers operafestival i juni og mange udendørs aktiviteter. Om vinteren indbyder det snedækkede landskab til vandreture med snesko, som naturligvis står til gæsternes rådighed. Vermont er i sin hvide klædedragt ren magi.

 • 12 dejlige værelser med whirpool, dampbad, grønne produkter, gaspejs, individuel varme og aircondition.
 • Sæsonbestemt økologisk morgenmad og hors d'oeuvres bestående af produkter fra egen certificeret have.
 • Middag ikke mulig på The Inn at Round Barn Farm, men kan nydes på en af områdets 15 restauranter.

Værd at besøge på turen fra Green Mountain til Stockbridge
• Tag turen mod syd langs Highway 7, der løber idyllisk gennem skove, bakker og frodigt landbrugsland.
• Byen Manchester og dens mange outlets.
• North Adams og MASS MOMA – Massachusetts Museum of Contemporary Art.
• Hancock Shaker Village – en velbevaret Shaker-koloni (20 km nord for Stockbridge).

Dag 5-6
Dag 5-6

Stockbridge, Massachusetts

Efterår i Stockbridges, New England
Stockbridges historie går tilbage til 1734, hvor den blev anlagt af engelske immigranter – og naturligvis opkaldt efter en søsterby i Hampshire, England – for at missionere blandt områdets indianere. Byen blev tidligt en sommerkoloni for velhavende folk fra Boston, og derfor er byen i dag også præget af en stærk kunstnerkoloni. Byen er hjemsted for museet for den amerikanske maler og illustrator Norman Rockwell, kendt for sine hverdagsmotiver fra amerikansk dagligdagsliv.

Stockbridge er en stille by med en hovedgade og en række arkitektonisk fine huse, så her er god mulighed for at slappe af og nyde stemningen. Og hvis I vil opleve historien i byen, så besøg
The Inn at Stockbridge
The Inn at Stockbridge
Mission House, bygget ca. 1740, hvor I ud over hus og udstilling skal huske at se haven.

I bor på fantastiske The Inn at Stockbridge, der stammer fra 1906 og er opført i den så velkendte og charmerende Georgian Style med bl.a. høje søjlegange og skodder for vinduerne. The Inn at Stockbridge ligger ugenert og naturskønt på flere hektar land i Stockbridge og udgør en fredelig oase.

The Inn at Stockbridge er den typiske romantiske inn, hvor man mødes af antikviteter, samlerobjekter og luksus. Her er kælet for alt i mindste detalje, der kan tilfredsstille selv den mest kvalitetsbevidste rejsende. Alt ånder fred og idyl, og der er for alvor dømt afslapning, når man om morgenen vågner til duften af friskbrygget kaffe og gourmetmorgenmad. Herefter er der tid til en dejlig gåtur i den smukke have, en forfriskende svømmetur i poolen, evt. lidt fitness eller ren afslapning på verandaen med en god bog. The Inn at Stockbridge ligger centralt placeret med kort afstand til kultur, teater, golf, sejlads, skiløb og forretninger.

 • 18 hyggelige og individuelt indrettede værelser i varme farver, heraf flere med kamin og whirlpool.
 • Overdådig gourmetmorgenmad i stearinlysets skær med friskbagt brød, frugt, granola, yoghurt – det meste tilberedt af lokale råvarer.
 • Vin og ost om eftermiddagen.
 • Mulighed for snacks og drikkevarer.

Værd at besøge fra Stockbridge til Newport
• Providence – en af de ældste byer i USA.

Dag 7-8
Dag 7-8

Newport, Rhode Island

Rhode Island, New England
Newport er en spændende kombination af en fiskerby og sommerkoloni for 1800-tallets amerikanske overklasse. Tag fx en morgenløbetur eller en vandretur på Cliff Walk, en gammel vandresti langs kysten, og bliv overvældet af den rigdom, som de overdådige sommerpalæer, bygget af Vanderbilt og hans generation af industribaroner, er udtryk for. Og så er det endda kun bagsiden af sommerhusene (palæerne), som kan ses herfra. Besøg fx The Breakers, Vanderbilts bidrag til Newport Mansions, og se ægte gulvtæpper i en størrelse som på danske kongeslotte. Slut dagen af på en fiskerestaurant på havnen – så har i selv set og prøvet spændviden i Newport.

I bor på Cliffside Inn - en victoriansk perle et stenkast fra Atlanterhavet. Cliffside Inn stammer
Cliffside Inn
Cliffside Inn
tilbage fra 1876 og har gennem tiden skiftevis tjent som sommerbolig for de velhavende og prominente og i en kort årrække som privatskole for drenge. I dag har Cliffside Inn gennemgået en omfattende renovering og fremstår nu som en de fineste Bed & Breakfast Inns i New England.

Hvad enten man er på udkig efter en afslappende og fredelig ferie eller en romantisk ferie for to, kan drømmen gå i opfyldelse på Cliffside Inn. Gæstfrihed, varme og forkælelse er nøgleordene, og der er da også rigeligt at lade sig forkæle med på Cliffside Inn uden at gå uden for en dør. Værelserne er alle indrettet i den charmerende victorianske stil med antikviteter, et raffineret design og betagende kunstværker - for ikke at tale om moderne faciliteter som whirlpools, dampbade, pejse, store senge med det fineste italienske linned, Ipod lydsystemer og WiFi. Og skulle man alligevel vove sig uden for - så ligger den verdenskendte Cliff Walk med den storslåede udsigt over Atlanterhavet kun få minutters gang herfra.

 • 7 de luxe-suiter, 5 de luxe-værelser og 4 klassiske værelser - alle smagfuldt og elegant indrettet.
 • Overdådig gourmetmorgenmad.
 • Eftermiddagste med årstidens sandwich, scones, tærte, søde sager og andre lækkerier to gange om ugen.
 • Vinsmagning flere gange ugentlig med udvalgte lokale vine.

Værd at besøge fra Newport til Boston
• Læg vejen rundt om Cape Cod og husk at tage Old King’s Highway 6A på vejen ud til Cape Cod.
• Besøg de idylliske og historiske byer Sandwich eller Chatham og nyd de cedertræs beklædte huse.
• Kør via Plymouth, også kendt som ”Americas Hometown”. Byen har en fremtræden plads i amerikansk historie og kultur.
• Wrentham Outlet – 60 km sydøst for Boston.

Dag 9
Dag 9

Hjemrejse fra Boston

Boston - New Englands uoficielle hovedstad
Turen slutter tilbage i Boston, men hvorfor ikke forlænge rejsen med et par dage i den spændende storby, der er den uofficielle hovedstad i New England?

Som navnet antyder, var det her, at nogle af de første engelske nybyggere i USA slog sig ned, og det var også her, at trangen til at løsrive sig fra englænderne blev antændt. Boston er en by med et spændende miks af historiske traditioner, moderne højteknologi og liberale holdninger.

De mange historiske begivenheder i Boston kan I opleve på en 5 kilometer lang rundtur i byen, The Freedom Trail. Følger I den røde stribe, kommer I forbi 16 lokaliteter i Boston, der alle relaterer sig til amerikanernes kamp for uafhængighed. Det gælder bl.a. stedet for Boston-massakren i 1773 og krigsskibet USS Constitution fra 1812-krigen mod englænderne.

Start nu! Det er let at bestille New England for livsnydere


9 dages unik kør-selv-ferie i New England
Fra 1.170 USD

Prisen er pr. person i dobbeltværelse på 9 dages kør-selv-ferie med 8 nætters ophold på Distinguished Inns inkl. morgenmad.

Afrejse: 2017

Fra 1.170 USD
pr. person i dobbeltværelse

Afrejse: Daglig

Længde: 990 km

Bemærk:
Denne tur er ikke beregnet for børn.

Tilbage til Distinguished Inns

Kontakt os nedenfor eller

eller se åbningstider og adresser på vores rejsebureauer her.

Bestil på: 70 11 60 11

Du er også velkommen i vores rejsebureauer.
Se åbningstider og adresser her.

Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.