Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Krydstogt til Portland

Den gamle havnebørs ligger i hjertet af Portland. Her ligger en række murstensbygninger fra det 19. århundrede, som oprindeligt blev opført i perioden med enorm eksport af bl.a. fisk. I dag er her maleriske, restaurerede specialbutikker, restauranter og pubber.

Største seværdigheder

Største seværdigheder

Det gamle Portland

Besøg Victoria Mansion, som er et af USA’s mest betydningsfulde victorianske huse fra 1858. Interiøret er originalt og med antikke møbler, tæpper og keramik.
Nordamerikas mest fotograferede fyrtårn

Nordamerikas mest fotograferede fyrtårn

I kan også se fyrtårnet Portland Head Light, som kaster lys over mere end 200 års historie. Det var USA’s første præsident, George Washington, der beordrede opførelsen af fyrtårnet i 1787. I dag er det det mest fotograferede fyrtårn I hele Nordamerika, og det har derfor næsten fortjent en plads i jeres fotoalbum.

Havn

Havn
De større krydstogtskibe lægger til kaj ved Portland Ocean Terminal eller Ocean Gateway Terminal. Begge moler ligger i udkanten af Old Port, som er byens centrum.

Klima

Hvis I besøger Portland i staten Maine om sommeren, kan I forvente samme vejr som den danske sommer, men I kan sagtens se tunge tågebanker langs kysten eller i lavtliggende områder inde i landet pga. fugten i luften, og der kan komme et godt tordenskrald mellem maj og august.
Denne side er udskrevet d. 24. januar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/finland/helsinki/katajanokka-hotel-ex-best-western-premier.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.