Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om New England

Læs mere om rejser til New England

Rejsetips af samme forfatter

 • Burgers i USA - What to choose

  (Bedømt af 8 personer)
  09.01.13: Jakob Endahl
  Det kommer vel ikke bag på de fleste at udvalget af Fastfood, og i sær burger restauranter i Burgerens hjemland USA er stort og for nogle måske uoverskueligt.
  Se hele rejsetippet
 • Miami - Meget mere end SouthBeach

  (Bedømt af 6 personer)
  04.01.13: Jakob Endahl
  Når I besøger Miami, er South Beach og Art Deco området selvfølgelig et besøg værd. Brug stranden, bor på et hotel ved Ocean Drive, gå nogle gode ture op af Collins Avenue, shop på Washington Avenue, spis middag på Lincol Road Mall og nyd en af de mange farvestrålende drinks, hvor min personlige favorit er Miami Vice.
  Se hele rejsetippet
 • Transport fra Lufthavnen i USA

  (Bedømt af 4 personer)
  04.01.13: Jakob Endahl
  I ankommer nu efter en lang flyrejse til jeres ankomst destination. Og efter imigrationen og venten på jeres bagage, skal i nu tage stilling til hvor i kommer frem til Jeres hotel.
  Se hele rejsetippet
Paradis ligger 3 timer fra Boston.
Rejsetips indsendt af:
Esbjerg
13. maj 2011

Paradis ligger 3 timer fra Boston.

Om det er paradiset eller ej, vil jeg lade være op til den enkelte at vurdere, men skønt, det er det. Er i på New England kanterne, vil jeg klart anbefale en tur til White Mountains og Jackson Village.
Når i kommer godt op i bjergene og skoven begynder at blive tættere, så er i fremme.
Paradis ligger 3 timer fra Boston.

I kan evt. vælge at bo på Christmas farm Inn, hvor der er en stemning uden lige. Ejerne Gary og Sandra, lever fuldt op til hotellets motto – Here is no strangers, only friends we havn’t met – og man føler sig velkommen med det samme. Hotellet er omringet af den fineste skov. Så er i til lange gode gåture, vil området leve fuldt op til de behov. Pas på! At møde bjørne og elge på sin vej, er ikke nødvendigvis et særsyn. Skoven er fyldt med hyggelige stier, der om vinteren bliver brugt som langrandsruter.

I området finder i bl.a. også Jackson Falls. Et utrolig charmerende lille vandfald. Jeg anbefaler at i pakker en god madpakke og sætter jer ned ved vandfaldet, og bare fordyber jer i det. Er i til gode restauranter og en tur på bar/pub, er der bestemt også rig mulighed for det i Jackson. Jeg vil ønske jer en rigtig god tur.

Overnatninger
Hotelbooking, Vandfald

Kommentarer til rejsetippet om New England

Kære Stine

17/08 2012 Jakob Endahl
Kære Stine.

Det glæder mig at i synes om mit tip.

Jeg kan næsten læse at i er blevet ligeså forelsket som mig, i Christmas Farm Inn. :o)

M.v.h
Jakob Endahl

Tak for tippet:-)

16/08 2012 Stine R. Skov
Min mand og jeg tog til Boston og New England i sommerferien og jeg plagede om at besøge Christmas Farm In efter at have læst dette tip - så det gjorde vi. Utrolig hyggelig by, Jackson, og rigtig hyggeligt at bo på Christmas Farm In, der har en fin morgenmad inkluderet i prisen. Vælg bl.a. mellem blåbærpandekager og eggs benedict i bedste country style. Det er også muligt at tage på elgsafari i området, hvilket vi havde stor fornøjelse af. Og er man til "Farmer Markets" og lokale produkter som cider, ahornsirup og cheddarost er White Mountains også lige sagen! Vi har ikke børn endnu, men der var ellers rig mulighed for underholdning af dem også med forlystelsesesparker bygget op om både jul og eventyr.

Endnu engang tak for at sende os til disse kanter:-)
Stine
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til New England

Hoteller i New England
i New England
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.