Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om USA

Læs mere om rejser til USA

Rejsetips af samme forfatter

 • Kørsel i Sydafrika

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 5 personer)
  28.05.13: Kirsten Poulsen
  Efter sen ankomst til Johannesborg OR Tambo lufthavn og et velfungerende ophold på hotel City Lodge i lufthavnen, lejede vi bil hos AVIS - en dejlig stor 4X4 Toyota med god komfort og rigelig bagagerum til 4 kufferter, vi kørte mod Hazyview en pæn lang køretur - vore forud dannede indtryk omkring bilkørsel i Sydafrika er nu gjort til skamme, vi har kun positive oplevelser - vejforholdene kan på visse strækninger være en udfordring, der kan være store huller i vejene og det kræver stor årvågenhed for chaufføreren, mens andre strækninger er helt i top.
  Se hele rejsetippet
 • Cybele Forest Lodge and Health Spa ved Hazyview

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 4 personer)
  27.05.13: Kirsten Poulsen
  Sydafrika er andet end safari ophold, det er Cybele Forest Lodge and Spa et levende bevis på - her bliver man varmt budt velkommen af personalet og indlogeret i skønne værelser, som alle har pejs og er smukt møbleret.
  Se hele rejsetippet
 • Cheetah Plains Game Lodge, Sabi Sand Reservat

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 4 personer)
  26.05.13: Kirsten Poulsen
  Lodgen ligger i Sabi Sands - 65000 hektar og grænser op mod Kruger Nationalpark og byder på mulighed for at se the big five (løve, elefant, leopard, næsehorn, bøffel) området giver store muligheder for at se leoparder.
  Se hele rejsetippet
New Orleans by i topklasse
FDM travel rejsespecialist
Kirsten Poulsen Telefon: 70 21 03 94

New Orleans by i topklasse

New Orleans har alt, hvad hjertet begærer - Underholdning på Bourbon Street - Det Franske kvarter med skønne restauranter og jazz musik og bygninger med smukke franske smedejernbalkoner - det er her man skal bo.
Udenfor byen kan du besøge plantations fra slavernes tid og sumpområder med alligators, Mississippi floden er også et must at have været på med de kendte hjuldampere.
Creolsk mad og kultur

Creolsk mad og kultur

Det creolske folk er bl.a. fra afrikanske, franske og spanske kulturer og det sætter sit absolutte og farverige præg på folket og deres helt egen mad som overhovedet ikke ligner resten af USA´s madnormer og smag - her spiser du krydret, lækkert tilberedt mad - maden hedder creolsk og cajun og det er en fryd til ganen - maden smager og det samme gør deres kaffe - jeg kan anbefale en restaurant, som byder på en Jazz brunch buffet og alt smager pragtfuldt og maden serveres i den mest bedårende have og med let jazz som baggrundsmusik - restauranten hedder Court of Two Sisters, 613 Royal Street, New Orleans, LA70130 tlf. 504 5227261.

Overnating i French Quarter

Som overnatning kan jeg varmt anbefale et mindre hotel med egen parkering - dog mod betaling - Hoteller er *** stjernet og har en lille hyggelig pool - Hotellet hedder Bienville House, 320 Decatur Street og ligger perfekt i hjertet af French Quarter.

Hotellet gav en perfekt ramme for et skønt ophold i en by som jeg gerne vender tilbage til.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Kirsten Poulsens profilside

Læs mere om rejser til New York

Hoteller i USA
Rejser til New York
Denne side er udskrevet d. 21. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.