Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Rundrejser der besøger New Orleans

Tilbud til New Orleans

Udflugter i New Orleans

Rejser til New Orleans

New Orleans puls banker i ”det franske kvarter”, hvor de gamle huse står side om side med deres elegante balkoner. Mange af husene gemmer på farverige historier. Du kan høre om dem på en guidet tur og høre medlevende fortællinger om de hjemsøgte bygninger i området.

Shoppingen er suveræn, nattelivet endnu bedre med de mange jazz-klubber og spillesteder med live musik og fusionskøkkenet frister med cajun- eller kreolske specialiteter.

Musikken spille 24-7


Se New Orleans fra en sporvogn

Oplev New Orleans fra en sporvogn
Vil du have et hurtigt overblik over New Orleans, kan du tage en tur med sporvognen. Den tager dig ud i forstæderne eller en tur langs Mississippi-floden. Tag fx hele turen med St. Charles Streetcar, der på en strækning over 20 km, kommer gennem New Orleans fra Canal Street og helt ud til den anden ende af byen ved floden. Hvis du står af undervejs, kan du prøve en af de mange restauranter langs ruten. Sporvognen kører døgnet rundt.
Hjuldamperen Natchez

Med hjuldamper på Mississippi-floden

Når du er i New Orleans, kan vi anbefale en tur op ad Mississippi-floden, med hjuldamperen Natchez - den sidste autentiske hjuldamper på floden. Der er en helt speciel stemning ombord, når live-jazzen begynder og hjuldamperen langsomt og majestætisk sejler op ad Mississippi-floden.

Ca. ½ time før afgang spilles musik på skibets damporgel (Calliope). Det kan høres ud over hele havneområdet ved Woldenberg Park, hvor Natchez ligger.
Bourbon Street i New Orleans i det franske kvarter

3 populære kvarter i New Orleans

 • Det franske kvarter – klassiske gamle huse med smukke smedejernsbalkoner. Det er en billedskøn bydel med en livlig stemning døgnet rundt – specielt på Bourbon Street. Når du er i ”det franske kvarter”, kan du lægge vejen forbi Pat O´Brians irske pub, hvor klassikeren med det meget rammende navn ”Hurricane” blev opfundet. En stærk cocktail med rom og farve som passionfrugt. Cafe du Monde der åbnede i 1862 er også et must, hvor du skal prøve deres cafe au lait og beignetter.

  På Jackson Square summer der af liv. Her står spåkoner, håndlæsere, sandsigersker, hestevogne, akrobater, tryllekunstnere og gademusikanter og tager imod nysgerrige rejsende.
   
 • Marigny – bohemekvarter med snesevis af stemningsfyldte spillesteder på Frenchmen Street. Tonerne fra Soul og Jazz og velskænket Dixie Beer får humøret i vejret.
   
 • The Uptown Wards – her løber Magazine Street. med farverige victorianske træbygninger, der huser hyggelige antikvitetsbutikker og restauranter. Prøv fx østersbaren Casamentos, der åbnede for snart 100 år siden og har stået uforandret siden.
Audubon Zoo i New Orleans

3 seværdigheder i New Orleans

 • Audubon Zoo: Stor zoologisk have med mange truede dyrearter. Se fx de hvide alligatorer eller gå på opdagelse i et ægte sump-område.
   
 • Audubon Aquarium of the Americas: Spændende akvarium med fokus på undervandslivet i Nord- og Sydamerika. Lige noget for børnene.
   
 • Louisianas sumpområder: Det er en helt speciel oplevelse, at se mossen hænge ned fra de krogede cypresser. På en guidet tur med små både, fortæller guiden om området og udpeger fx alligatorer, ørne, ugler og skildpadder. Børnene vil elske det.
Mardi Gras i New Orleans

Mardi Gras - fest og farver i New Orleans

Et af New Orleans årlige højdepunkter er Mardi Gras. Et sprudlende karneval med farverige parader, glitrende kostumer og underlige masker. Lad dig rive med af stemningen, når du begiver dig ned ad Bourbon Street. der er omdrejningspunktet for Mardi Gras i New Orleans. Måske griber du en af perlehalskæderne, som pigerne kaster fra balkonerne. Mardi Gras er i februar/marts.

 

Madkulturen i New Orleans

Det kreolske køkken er som indbyggerne i New Orleans, utrolig mangfoldig. Køkkenet har bl.a. rødder fra Middelhavsområdet, de franske øer i Caribien, Afrika og det øvrige USA. Nogle af klassikerne er fx Gumbo, Jambalya og Jerk chicken.
Sjove souvenir i New Orleans

Shopping i New Orleans

Køb en voodoo dukke.
Skal du have noget helt specielt med hjem fra din rejse til New Orleans, så kan du købe din egen voodoo dukke i Voodoo Spiritual Temple.
 
The Shops at Canal Place.
Stort shoppingcenter der ligger i gå afstand til centrum og langs floden. Her finder du hovedsageligt butikker med mange af de kendte mærkevarer. Læs mere her
 
The Outlet Collection at Riverwalk.
Outlet center åbnet I centrum af New Orleans. Vær forberedt på en masse fristende tilbud på de store nationale mærkevare. Læs mere her

Canal Street.
En af New Orleans bedste handelsgader med mange mindre butikker på begge sider af vejen.

Lej en bil i New Orleans

Billeje i New Orleans. Lej en bil hjemmefra, så den står klar til dig i lufthavnen, når du ankommer til New Orleans. Du kan nemt finde en billig lejebil i New Orleans her. Udfyld søgeboksen øvserst på siden og bestil din billeje i dag.
Denne side er udskrevet d. 20. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/thailand/khao-lak/liste-rejsetips/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.