Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om New Orleans

Læs mere om rejser til New Orleans

Rejsetips af samme forfatter

Alt det bedste fra New Orleans samlet på et sted
FDM travel rejsespecialist
Niels Kjærsgaard Telefon: 70 28 13 04

Alt det bedste fra New Orleans samlet på et sted

Det er ikke uden grund at New Orleans kaldes for ”The Big Easy”.
Når man ankommer til byen sænker man næsten automatisk skuldrene og sætter tempoet ned, mens man slentrer igennem de charmerende gader i Det Franske Kvarter med jazz musikkens afslappende rytmer trommende i baggrunden.
Jo, når man ankommer til N’Orleans, som de lokale selv udtaler det, tager det ikke lang tid selv at blive påvirket af byens afslappede, laid-back, easy-going kultur.

Denne stemning opleves på bedste vis på Court Of Two Sisters - En restaurant i hjertet af Det Franske Kvarter med den mest charmerende gårdhave, hvor der hver dag mellem kl. 9 og 15 serveres Jazz Brunch Buffet.
Når man træder ind i den over 100 år gamle gårdhave føler man sig hensat til en anden verden. Sæt jer til rette på de gamle, franske, smedejernsstøbte stole, læn jer tilbage og nyd atmosfæren, de smukke omgivelser og tonerne fra jazz bandet der spiller i hjørnet, mens stedets venlige tjenere varter jer op. Og de byder gerne på en cocktail selvom uret ikke har rundet 12 – Du er trods alt i ”The Big Easy”.

Når du har fået serveret din cocktail eller hvad du nu måtte tørste efter, byder stedet på en kæmpe buffet med alt det bedste fra det kreolske køkken, som New Orleans er så kendt for. Hvad end du er til frisk fisk, grønt, krydret mad, kød i lange baner eller bare vil have lidt til den søde tand, finder du det i buffeten på Court Of Two Sisters.

Charme, afslappethed, kreolsk mad og jazz er indbegrebet af New Orleans og alt dette opleves på bedste vis ved en Jazz Brunch Buffet på Court Of Two Sisters. Velbekomme.

P.S. Court Of Two Sisters ligger på 631 Royal Street og du kan læse mere om stedet på deres hjemmeside http://www.courtoftwosisters.com/.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Niels Kjærsgaards profilside

Læs mere om rejser til New Orleans

Hoteller i New Orleans
i New Orleans
Denne side er udskrevet d. 21. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.